Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IG PM Engelleme

Başlatan Remnant VII, 08 Mart 2018, 16:41:39
Okunma sayısı 1154 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
IG PM Engelleme
« : 08 Mart 2018, 16:41:39 »
IG konumdayken PM kanalını kullanıma kapatıyoruz, güzel, ama ben bunun yanında PM engelleme opsiyonunun da gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Nedeni ise şu, ben PM'den bir dostumla görüştüğüm zaman bana karşı kural ihlali yapan birisiyle istemeden de olsa irtibata geçiyorum, ve sonra bana irrite edici şekilde konuşarak beni rahatsız ediyor. Bu tip olayların önüne geçmek için bunun gerektiğini düşünüyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Kasım 2019, 18:25
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
Ynt: IG PM Engelleme
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2018, 16:45:10 »
Bu konuda ben de muzdaribim umarim duzeltilir./pm komutunu kullaninca kimseye mesaj yazamiyoruz,sadece o kisiyi engelleme özelliği gelse çok guzel olur,destekliyorum.

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2018, 17:07:04 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı gangunit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 15 Nisan 2022, 23:23
Toplam oynama: 30 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2018, 17:21:22 »
Kişisel olarak engelleme olabileceğini düşünüyorum, destekliyorum.

Çevrimdışı SM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2018, 19:37:19 »
Gereksiz. Çünkü /pm bizim rol dışı görüşme kanalımızdır. Birisi hata yapınca onu oradan uyarırız veya konuşuruz rol dışı konular hakkında. Beni birisi /pm üzerinden engellerse, o engelleyen kişi bana karşı rol dışı suç işlerse onu uyaramam. O zaman normalden 2 kat fazla şikayet talebi oluşur forum üzerinde. Şikayet etmeye üşenenler ise server hakkında zamanla kötü düşüncelere sahip olur. Ayrıca /b komutu demeyin, siz demeden önce ben söyleyeyim. O komutun menziliyle /pm'nin menzilini kıyaslamayalım, teşekkürler. Desteklemiyorum

Bu başlığı açan arkadaş da belli ki gün içerisinde bol bol kavga eden biri. Öyle herkesi engellersek sana ulaşacak oyuncu kalmaz. Bak yukarıda anlattım 2 kere oku. Pm engeli yerine kavga etmemeyi öğren canım :)

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2018, 19:44:15 »
Gereksiz. Çünkü /pm bizim rol dışı görüşme kanalımızdır. Birisi hata yapınca onu oradan uyarırız veya konuşuruz rol dışı konular hakkında. Beni birisi /pm üzerinden engellerse, o engelleyen kişi bana karşı rol dışı suç işlerse onu uyaramam. O zaman normalden 2 kat fazla şikayet talebi oluşur forum üzerinde. Şikayet etmeye üşenenler ise server hakkında zamanla kötü düşüncelere sahip olur. Desteklemiyorum

Bu başlığı açan arkadaş da belli ki gün içerisinde bol bol kavga eden biri. Öyle herkesi engellersek sana ulaşacak oyuncu kalmaz. Bak yukarıda anlattım 2 kere oku. Pm engeli yerine kavga etmemeyi öğren canım :)
Şikayet talebi oluşmasının nesi kötü? İnsanlar hatalarını ya uyarılarak, ya da ceza alarak azaltır. Ben başka birisi ile konuşurken beni rahatsız eden kişi yüzünden neden iletişimimi kesmem gerekiyor? Zaten AR-GE daha önce açıldı, ve eklenecekler listesine eklendi. İnsanlara bu şekilde laf atmak yerine, önce kendi düşüncelerini adam akıllı savunmayı öğren.

Çevrimdışı SM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2018, 19:46:37 »
Gereksiz. Çünkü /pm bizim rol dışı görüşme kanalımızdır. Birisi hata yapınca onu oradan uyarırız veya konuşuruz rol dışı konular hakkında. Beni birisi /pm üzerinden engellerse, o engelleyen kişi bana karşı rol dışı suç işlerse onu uyaramam. O zaman normalden 2 kat fazla şikayet talebi oluşur forum üzerinde. Şikayet etmeye üşenenler ise server hakkında zamanla kötü düşüncelere sahip olur. Desteklemiyorum

Şikayet talebi oluşmasının nesi kötü? İnsanlar hatalarını ya uyarılarak, ya da ceza alarak azaltır. Ben başka birisi ile konuşurken beni rahatsız eden kişi yüzünden neden iletişimimi kesmem gerekiyor? Zaten AR-GE daha önce açıldı, ve eklenecekler listesine eklendi. İnsanlara bu şekilde laf atmak yerine, önce kendi düşüncelerini adam akıllı savunmayı öğren.

"İnsanlara bu şekilde laf atmak yerine, önce kendi düşüncelerini adam akıllı savunmayı öğren." derken bile kendi kendini bitirmişsin zaten, ekstra yorum yapmama gerek var mı? Anlayınca yazarsın :)

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2018, 19:49:36 »
Gereksiz. Çünkü /pm bizim rol dışı görüşme kanalımızdır. Birisi hata yapınca onu oradan uyarırız veya konuşuruz rol dışı konular hakkında. Beni birisi /pm üzerinden engellerse, o engelleyen kişi bana karşı rol dışı suç işlerse onu uyaramam. O zaman normalden 2 kat fazla şikayet talebi oluşur forum üzerinde. Şikayet etmeye üşenenler ise server hakkında zamanla kötü düşüncelere sahip olur. Ayrıca /b komutu demeyin, siz demeden önce ben söyleyeyim. O komutun menziliyle /pm'nin menzilini kıyaslamayalım, teşekkürler. Desteklemiyorum

Ben senin gibi hakaret etmiyorum karşımdaki insana. Sırf "Desteklemiyorum" yazmak için saçma sapan gerekçeler sunmuşsun. Benimle bir sorunun varsa gel bunu özel kanalda halledelim. Sunucu için açtığım öneri üzerinden bana saldırmanı ve konumu kirletmeni istemiyorum.

"İnsanlara bu şekilde laf atmak yerine, önce kendi düşüncelerini adam akıllı savunmayı öğren." derken bile kendi kendini bitirmişsin zaten ekstra yorum yapmama gerek var mı? Anlayınca yazarsın :)
Bu şekilde insanlara saldırman da hoş değil. Neyse ki ben üstüme düşeni yapıp seni moderatöre bildirdim. Top artık onlarda.

Çevrimdışı SM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2018, 19:52:16 »

Ben senin gibi hakaret etmiyorum karşımdaki insana. Sırf "Desteklemiyorum" yazmak için saçma sapan gerekçeler sunmuşsun. Benimle bir sorunun varsa gel bunu özel kanalda halledelim. Sunucu için açtığım öneri üzerinden bana saldırmanı ve konumu kirletmeni istemiyorum.

"İnsanlara bu şekilde laf atmak yerine, önce kendi düşüncelerini adam akıllı savunmayı öğren." derken bile kendi kendini bitirmişsin zaten ekstra yorum yapmama gerek var mı? Anlayınca yazarsın :)
Bu şekilde insanlara saldırman da hoş değil. Neyse ki ben üstüme düşeni yapıp seni moderatöre bildirdim. Top artık onlarda.

Yok ben senden önce, seni moderatör'e bildirdim için rahat olsun fındığım benim :) Bak bir tane daha buldum al paylaşıyorum;
"Ben senin gibi hakaret etmiyorum karşımdaki insana. Sırf "Desteklemiyorum" yazmak için saçma sapan gerekçeler sunmuşsun." Sen de burada kendi kendini bitirmişsin mesela, yazı yazmama gerek kalmamış. Sen de anlayınca yazarsın :) Özel mesaj olarak, bir sorunun varsa görüşürüz. Kısacası, komiksiniz yani.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2018, 19:56:40 »

Ben sana öneride bulunuyorum, çünkü AR-GE'nin genel mantığını kavrayamamışsın. İnsanlar burada fikirlerini iletirler, birbirlerinin fikirlerini aşağılamazlar.