Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IG PM Engelleme

Başlatan Remnant VII, 08 Mart 2018, 16:41:39
Okunma sayısı 1156 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: IG PM Engelleme
« Yanıtla #10 : 08 Mart 2018, 20:00:09 »
Ben kahkaha attım bunu okurken. Bizim laflarımızı bize satıp laf soktuğunu sanman da ayrı bir cinslik. Biz de Buğra Gülsoy ve Kıvanç Tatlıtuğ rolü yapalım o zaman Rosenberg ile, Kuzey Güney kadrosunu tamamlamış oluruz.

Çevrimdışı SM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 08 Mart 2018, 20:02:40 »
Gereksiz. Çünkü /pm bizim rol dışı görüşme kanalımızdır. Birisi hata yapınca onu oradan uyarırız veya konuşuruz rol dışı konular hakkında. Beni birisi /pm üzerinden engellerse, o engelleyen kişi bana karşı rol dışı suç işlerse onu uyaramam. O zaman normalden 2 kat fazla şikayet talebi oluşur forum üzerinde. Şikayet etmeye üşenenler ise server hakkında zamanla kötü düşüncelere sahip olur. Desteklemiyorum

Bu başlığı açan arkadaş da belli ki gün içerisinde bol bol kavga eden biri. Öyle herkesi engellersek sana ulaşacak oyuncu kalmaz. Bak yukarıda anlattım 2 kere oku. Pm engeli yerine kavga etmemeyi öğren canım :)
Şikayet talebi oluşmasının nesi kötü? İnsanlar hatalarını ya uyarılarak, ya da ceza alarak azaltır. Ben başka birisi ile konuşurken beni rahatsız eden kişi yüzünden neden iletişimimi kesmem gerekiyor? Zaten AR-GE daha önce açıldı, ve eklenecekler listesine eklendi. İnsanlara bu şekilde laf atmak yerine, önce kendi düşüncelerini adam akıllı savunmayı öğren.

"İnsanlara bu şekilde laf atmak yerine, önce kendi düşüncelerini adam akıllı savunmayı öğren." derken bile kendi kendini bitirmişsin zaten ekstra yorum yapmama gerek var mı? Anlayınca yazarsın :)
Ben sana öneride bulunuyorum, çünkü AR-GE'nin genel mantığını kavrayamamışsın. İnsanlar burada fikirlerini iletirler, birbirlerinin fikirlerini aşağılamazlar.

Sen lütfen öneride bulunma, Ar-Ge'nin açılımı "Araştırma-Geliştirme"dir. Sen bu kavramı oyunda öğrenirken ben eğitim alırken öğrendim tatlım benim. O yüzden al o arkadaşını, el ele tutuşup piknik yapın, şarkılar söyleyin :) Siz tam birbiriniz için yaratılmışsınız.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2018, 20:05:31 »
Ben anlamadım, sen hangi gerekçeyle benim konumu baltalıyorsun?

Çevrimdışı SM

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 08 Mart 2018, 20:08:10 »
Ben kahkaha attım bunu okurken. Bizim laflarımızı bize satıp laf soktuğunu sanman da ayrı bir cinslik. Biz de Buğra Gülsoy ve Kıvanç Tatlıtuğ rolü yapalım o zaman Rosenberg ile, Kuzey Güney kadrosunu tamamlamış oluruz.
Yok bu arkadaş olayı anlamamış, sen git bir uykunu al. Sonra gel bir daha oku yazdıklarımı :) Senin gibi çok kişiye denk geldim ben hayatta, uğraşmasını bilirim yani rahat ol canım. Hani hayatlarında en son ortaokulda, onu da öğretmen zorla okutturuyor diye kitap okumuş kişiler var ya hani. Sonra gelip kitaplardan falan bahsederler :D

Şu konuda da seni tebrik edeceğim dur;
300 küsur ileti rakamına forum'da kavga ederek ulaştığın için seni gönülden tebrik ediyoruz. Arkadaşımıza plaketini armağan edelim lütfen.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #14 : 08 Mart 2018, 20:15:23 »
Daha fazla tartışmıyorum, bunun için bir AR-GE konusu açıldı ve kabul edildi. Kilitleyebilirsiniz.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 08 Mart 2018, 20:18:44 »
Yönetici incelediğinde gerekli cevabı versin lütfen, ben bu şahsın seviyesine inmeyeceğim. Konumu baltalamaya geldiği aşikar.