Takaşi neden birlik kapatıp açıyor?
Öncelikle açtığım diğer birlikleri bilen arkadaşlar var, neden kapattığımı bilen fazla kişi yok. Sürekli diğer mecralar olsun, her attığım yorumun altına gelen yorumlar şu şekilde; "bunu da kapatma.", "kalıcı yap bari.", "kapatırsın." gibi yorumlar çok geliyor. Bunların birden çok nedeni var, böyle yorumlar gelmesinden artık sıkıldım. Hiçbir şeyi bilmeden, her yoruma gelip robot gibi bunları tekrar etmeyin. Çünkü biz burada bir emek veriyoruz, emeği hor görüyorsunuz. Bu bana göre emeği sayıp savurmadır. Nedenleri sıralıyorum. Kadro eksikliği, oluşum içi sorunlar, bir süre zarfında istediğimizi alamama gibi nedenler. Bunun dışında, birliği kapattıktan sonra şunlara da denk geliyorum. "Lan takaşi, neden kapattın?", "Birlik aç gelek.", "Birlik neden açmıyon?" gibi tepkiler de geliyor. ARTIK SIKILDIM, BİR KARAR VERİN. Ben keyfiyen hiçbir zaman birlik kapatmadım, önüme hep engel çıktığı için kapattım. Ben kafa dinlemek için uzak kasabalarda takıldım, birlik kurdum. Fakat orada dahi sırtında silahla gezen insan tipi vardı. Bunlar engel değil, sıkıntı çıkarırsa çeker vururum. Bunlar hiç sorun değil, ama şunu anlayın... Ben nedensiz hiçbir zaman birlik kapatmadım. Bunu neden yazıyorum diye soracak olursanız, sizin verdiğiniz tepkiler vesaire. Birlikte başka bir organizasyon yapıyoruz geliyor 15-20 kişi, birlik açıyoruz geliyor 2-3 kişi. Kusura bakmayın ama buna dalga geçmek deniyor. Dediğim gibi, size neden kapatıp açtığımı yazdım. Umarım bu oluşumun geleceği daim olur.