Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

187 fatal school youth squad

Başlatan takasi, 19 Nisan 2019, 20:47:16
Okunma sayısı 3769 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
187 fatal school youth squad
« : 19 Nisan 2019, 20:47:16 »
1-8-7 ölümcül okul gençliği, bir grup gencin okul sırasında toplanıp kurduğu bir gruptan yola çıkıyor. Polis kayıtlarında cinayete verilen kodu kendilerine işaret olarak görüyorlar.  Lise zamanlarında zorbalık, dayak veya aşağılanma yaşamış gençleri temsil ediyor. Artık ezilmeye tahammül edemeyip, kendi aralarında bir grubun temelini kurdular. Bazı çevre grupları onları sivilceli birkaç ergen olarak görüyor, bu görüş grup üyelerini fazla rahatsız etmiyor aslında. Sokakta sivilce değil, taşşak işler. Taşşağı sağlamsa, sivilcesine bakılmaz. Küçük gasplar, soygunlar, uyuşturucu satışı gibi suçlarla bilinirler. Genç bir topluluk olduğu için satış işinde pek iyi değiller. Ellerinde kalan malları sokak köşesinde bekleyerek yapmazlar. Eski yöntem onlarda işlemez, onlar newschoool tarzı takılıyorlar. Eski sistemi reddedip, kendi sistemlerini yaratıyorlar. Bunun için çok farklı bir yöntem uyguluyorlar. Babasının aracını kaçırıp, alkol ve uyuşturucuları poşetleyip, sabaha kadar eğleniyorlar. Sıkıntı çıkaranı ise indiriyorlar. Bütün geceleri onlar için eğlenceli geçiyor.

1-8-7, evet adamım, biz ölümcülüz. Bol pantolonuma sıkıştırdığım 9mm daha ölümcül. Bilirsin zenci, aramızda güven son seviyedir. Bize güven vermezsen jump-out. Aramızda istemediğimiz kimseyi bulundurmak istemeyiz. Eğer sesini fazla çıkarırsan, şakağında 9mm hissedeceksin. Hey adamım! Son olarak cebinde olanlar sana kalsın, eve gitmen için sana lazım olacak para orada duruyor. Para için canını bile alabilirim. Canın paradan değerli değil, bunu unutma. Para için can alabilecek milyonlarca insan var. Aramızdaki herkes buna dahil, paranı kana bulayacağım.

Uyuşturucu satışına ayrı bir önem gösteriyorlar. Son zamanlardaki siyasi durumlar nedeniyle, departman titizlikle bu işe el koyduğundan dolayı, güvenilir bir temel üzerinde işliyorlar. Elinde olan tüm malları titizlikle mahallelerindeki insanlara pazarlıyorlar. Bir McDonalds paketi içerisinde işlerini sürdürüyorlar. Satıcı, alıcıdan parayı aldıktan sonra paketi çöpe bırakır. Alıcı ise teslimat yerine gider, paketi alıp keyfini sürer. Bu iş böyle işler. McDonalds paketi bu işin anahtarı ve maskesi gibidir. Departman bir burger paketinden şüphelenmeyecektir. Sokağa gelip satıcıya güven verirsen, bu işi çabuk pişirebilirsin.

Alıntı yapılan: Formasyon ve fonksiyon
Okul çerçevesinde, arkadaş bir grubu temsil edeceğiz. Aralarında bir konuşmayla, okulda zorbalıkta bulunan, aşağılanmaya yüz tutan kişilere gününü göstermekle başlayacak her şey. Birkaç üst sınıf tarafından zorbalık yapıp gasp edilen arkadaşının intikamını almak için yola çıkacaklar. Bu intikam sadece bir başlangıç olacak. Şuanda yoğun bakımda olan arkadaşını gururlandırmak için birkaç gencin oluşturduğu bir grubu temsil ediyorlar. Bu süre zarfında, grup birbirine yavaşça bağlanacak. Ortaya bir fikir üretecekler. Sokaklarında yavaştan boy göstermeye başlayacaklar. Grubun gelişmesi 1-2-3 şeklinde ilerleyecek. Başlangıçta ise 0'dan başlayacak olup, yapacakları icraatlerle 1-2-3. kademeye kadar ulaşacaklar. Bunun sonucunda sokakta saygınlıkları hat safhaya gelecek. Birkaç sivilceli çocuk, eğlenmek için istediklerini yapacaklar. İstediği tüm her şeyi, tüm eğlenceyi zamanla tadacaklar. Sadece bu kadarla kalmayacak, kendilerini ortamlara atacaklar. Aşık olacaklar, sokaklarda şarkı söyleyecekler kısacası eğlenecekler. Eğlenmek asıl amaçları, fakat onları zamanında aşağılayan, zorbalık gösteren kişilere günlerini gösterecekler. Artık ezilmeye mahkum olmayacaklar, grupça hareket edecekler. Onlara küçük gözüyle bakan herkese sorun yatacaklar. Kendini genç hisseden ve biyolojik olarak genç olan tüm bireyleri aralarında bulunduruyorlar. Genç bir grup olarak yola çıkacaklar.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: 187 fatal school youth
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2019, 20:47:24 »
JUMP-IN
Katılımın nasıl sağlanacağı konusuna değineceğim. Öncelikle bahsetmek istediğim birkaç kişilik var. Birliğe katılıp saçma sapan hareketler yapacaklar yani, troll yapacak kişilere asla tahammülde bulunmayacağız. Direkt hizipten uzaklaştırılacaklardır. Onun dışında aramızda robot rol yapanları yani, gelip afk kalacakları, birliğe girip hiçbir şekilde rollere girmeyenleri, aktif olmayan kişileri aramızda istemiyoruz. Gelecek olanlar ilk önce kendinde şunları test etmeli; "yeterince aktif miyim?", "robot rol mü yapıyorum?", asıl soru ise "hizip için ne kadar çaba sarfedeceğim?". Bunlar önemli birkaç etmendir. Bu etmenlere bağlı kalmanızı en baştan istiyoruz. Bulunan bölgeye gelip şunları söyleyenleri asla aramızda bulundurmayacağımızı bilmenizi isterim. "Ailenize girmek istiyorum.", "Ailenize alım var mı?", "Birliğe girmek istiyorum." gibi şeyler söylerseniz asla aramızda yer edinemezsiniz. Katılırken rol yapmanızı istiyoruz. Fakat bu şekilde istemiyoruz.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2019, 20:47:30 »
Takaşi neden birlik kapatıp açıyor?
Öncelikle açtığım diğer birlikleri bilen arkadaşlar var, neden kapattığımı bilen fazla kişi yok. Sürekli diğer mecralar olsun, her attığım yorumun altına gelen yorumlar şu şekilde; "bunu da kapatma.", "kalıcı yap bari.", "kapatırsın." gibi yorumlar çok geliyor. Bunların birden çok nedeni var, böyle yorumlar gelmesinden artık sıkıldım. Hiçbir şeyi bilmeden, her yoruma gelip robot gibi bunları tekrar etmeyin. Çünkü biz burada bir emek veriyoruz, emeği hor görüyorsunuz. Bu bana göre emeği sayıp savurmadır. Nedenleri sıralıyorum. Kadro eksikliği, oluşum içi sorunlar, bir süre zarfında istediğimizi alamama gibi nedenler. Bunun dışında, birliği kapattıktan sonra şunlara da denk geliyorum. "Lan takaşi, neden kapattın?", "Birlik aç gelek.", "Birlik neden açmıyon?" gibi tepkiler de geliyor. ARTIK SIKILDIM, BİR KARAR VERİN. Ben keyfiyen hiçbir zaman birlik kapatmadım, önüme hep engel çıktığı için kapattım. Ben kafa dinlemek için uzak kasabalarda takıldım, birlik kurdum. Fakat orada dahi sırtında silahla gezen insan tipi vardı. Bunlar engel değil, sıkıntı çıkarırsa çeker vururum. Bunlar hiç sorun değil, ama şunu anlayın... Ben nedensiz hiçbir zaman birlik kapatmadım. Bunu neden yazıyorum diye soracak olursanız, sizin verdiğiniz tepkiler vesaire. Birlikte başka bir organizasyon yapıyoruz geliyor 15-20 kişi, birlik açıyoruz geliyor 2-3 kişi. Kusura bakmayın ama buna dalga geçmek deniyor. Dediğim gibi, size neden kapatıp açtığımı yazdım. Umarım bu oluşumun geleceği daim olur.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2019, 20:47:36 »
s

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16
Toplam oynama: 122 gün, 4 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2019, 20:48:21 »
:D başarılar

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2019, 20:49:21 »
kardeşim sahipli yere gelip birlik açmakta olmuyor ayıp değilmi?
Dur halleteceğim, sizi görmedim.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan