Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

K/A

Başlatan agitatorkinritnozamameratto, 15 Nisan 2019, 22:43:40
Okunma sayısı 2226 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rol bilgim nasıl?/Değerlendirme yapar mısınız?
« Yanıtla #30 : 16 Nisan 2019, 17:32:56 »
milleteki bu kafayi anlamiyorum. Idlewood denilen yer 10 yildir trollerin bulustugu noktadir. Idlewood'ta yapilan her rol troll roldur gereksiz roldur. Keske Idlewood'un ustune dag koyabilsekte millet baska yerlere yonelse. Ben oyuna girdigimde Santa Monica'da rol yapan insanlar gormek istiyorum Idlewood'ta birbirini etkilemeye calisan cocuklar degil.

Neredeyse 10 yildir rol sunucularindayim daha bir tane duzgun rol yapan adam gormedim Idlewood'ta.

Oyuna giren adamlar ziplaya ziplaya Idlewood'a gidiyor neden cunku trollerin baskentidir Idlewood. Sunucuda zaten bir suru gereksiz obje var dakika basi oyunup random freeze yiyor 1-2 saniyelik gercekten sinir bozucu ustune bir de Idlewood konusu acilmis gercekten sacma. Ben Idlewood'a yakin her yerden uzak durmaya calisiyorum.
çok doru

milleteki bu kafayi anlamiyorum. Idlewood denilen yer 10 yildir trollerin bulustugu noktadir. Idlewood'ta yapilan her rol troll roldur gereksiz roldur. Keske Idlewood'un ustune dag koyabilsekte millet baska yerlere yonelse. Ben oyuna girdigimde Santa Monica'da rol yapan insanlar gormek istiyorum Idlewood'ta birbirini etkilemeye calisan cocuklar degil.

Neredeyse 10 yildir rol sunucularindayim daha bir tane duzgun rol yapan adam gormedim Idlewood'ta.

Oyuna giren adamlar ziplaya ziplaya Idlewood'a gidiyor neden cunku trollerin baskentidir Idlewood. Sunucuda zaten bir suru gereksiz obje var dakika basi oyunup random freeze yiyor 1-2 saniyelik gercekten sinir bozucu ustune bir de Idlewood konusu acilmis gercekten sacma. Ben Idlewood'a yakin her yerden uzak durmaya calisiyorum.

Idlewood kaportacı felan mı? adı üstünde kısa bir sohbet rolü eğer farklı roller görmek istersenizde şöyle atayım bari çok istediniz bu arada troll tayfa ıdlewoodda diyorsunuzda bir tarafı geliyor ıdlewoodda baya eğlenceli roller dönüp bir iş bulabiliyorsun yada toplanıp eğlence kutlamalar baya zevkli ilk defa ıdlewoodda rol yaptım olanlar hiç hoş değil baya zevk aldım ben meğersem ıdlewoodda troll tayfayı göremedim nedense?
Anlatamadım galiba Idlewood'un eleştirisini değil yaptığım rolün eleştirisini istedim, Diğer videolar.

Bu konuyu açman saçma
Sadece yanlışlarımı arıyorum burda bir saçmalık yok.

Senden az rol bilen kişi "Güzel" der, senden fazla bilen kişi "Kötü" der. Senin hatan var, videoya alıp buraya konu açman aşırı saçma.
Bak dostum konu farklı yerlere gidiyor ben burda benden fazla bilgisi olan kişilerin bana bilgi vermesini rica ediyorum bunda yanlış birşey yok saçma felan değil, tartışma sohbet yeri burası.

..me kısık sesle söyler"cümle" yerine
..me kısık sesle konuşmasını sürdürdü, adama yakınlaştı.
/l cümle
yapman daha iyi olur emotede ki şu beyaz yazıyı yapmayın kardeşim iğrenç duruyor
Dikkat edeceğim teşekkür ederim.

Çevrimdışı nappyhead

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 00:52
Toplam oynama: 96 gün, 16 saat
« Yanıtla #31 : 16 Nisan 2019, 18:06:03 »
idlewoodda rol yapıyorsun sorduğun soru mu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #32 : 16 Nisan 2019, 18:09:32 »
Idlewood kaportacı felan mı? adı üstünde kısa bir sohbet rolü eğer farklı roller görmek istersenizde şöyle atayım bari çok istediniz bu arada troll tayfa ıdlewoodda diyorsunuzda bir tarafı geliyor ıdlewoodda baya eğlenceli roller dönüp bir iş bulabiliyorsun yada toplanıp eğlence kutlamalar baya zevkli ilk defa ıdlewoodda rol yaptım olanlar hiç hoş değil baya zevk aldım ben meğersem ıdlewoodda troll tayfayı göremedim nedense?
Anlatamadım galiba Idlewood'un eleştirisini değil yaptığım rolün eleştirisini istedim, Diğer videolar.

sende onlardan birisi oldugun icin gorememen normaldir. Idlewood'un Aksaray'dan farki yok.

Çevrimdışı murdaclip

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2019, 22:51
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #33 : 16 Nisan 2019, 18:11:35 »
bu kadar salağın içerisinde kendi rolünün kalitesini başkalarının düşüncelerine bakarak değerlendiriyorsan hiç oynama

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 04 Nisan 2019, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #34 : 16 Nisan 2019, 18:14:37 »
Yaşça benden büyüksün ayrıca öğrenim seviyen benim üstümdedir diye düşünüyorum. Sesinden liseye gittiğini çıkardım ama hala ekleri ayırmadan yazıp sadece noktayı kullanıyorsun.

YANLIŞ -_

İzin varmı yanına geçeyim.

Doğru -^

İzin verir misin, yanına geçmek istiyorum?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #35 : 16 Nisan 2019, 18:31:23 »
videoyu izlemedim de, madem o kadar bilgi istiyorsun sana şunları söyleyeyim
-
güzel rol yapmak zor değil
kusursuz bir karakter yaratmadan; karakterinin özelliklerini belirle, bu karakterin geçmişini belirle ve duygularını GERÇEKTEN oyuna yansıt.
emoteler animasyonu olan oturma emotelarını vermek için değil, karakterinin duygularını yansıtabilmen için var.
unutma, boş boş konuşup upuzun emotelar veren birisi iyi rol yapmaz, kendisini oyunun içindeymiş gibi hissedip yarattığı karakteri oyuna yansıtabilen biri iyi rol yapar.
bunu yapabilmek için de bol bol kitap ok... neyse zorlamayayım, uzun lafın kısası hayal gücünün geniş olması gerekiyor. bunu nasıl genişleteceğini sana bırakıyorum.

ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi, türkçeyi yanlış kullanan birisi için ön yargıyla yaklaşıp "tamam abi geç bunu" dediğimiz oluyor, türkçeyi düzgün kullanırsan 1-0 önde başlarsın.

Çevrimdışı velocity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 12 Haziran 2024, 00:16
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:47
Toplam oynama: 256 gün, 2 saat
Lance Glover Lv.25
Son giriş: 11 Haziran 2024, 23:26
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:48
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:46
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #36 : 16 Nisan 2019, 18:33:17 »
Klavye yazma hızını geliştirirsen, düzelebilir belki. Rol hızlı olmalı bence.

Çevrimdışı doritos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mart 2019, 22:06
Toplam oynama: 24 gün, 14 saat
« Yanıtla #37 : 16 Nisan 2019, 18:36:34 »
hikayeli oyunlar oyna senden bi cacık olmaz bidaha online oynadığını görmeyeyim

Çevrimdışı Hamdi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2021, 15:32
Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
« Yanıtla #38 : 16 Nisan 2019, 18:42:23 »
KSCKKEKFJEJDJDCLDJXKDJKSJDNJCKCK

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
Ynt: K/A
« Yanıtla #39 : 16 Nisan 2019, 19:52:33 »
Yaşça benden büyüksün ayrıca öğrenim seviyen benim üstümdedir diye düşünüyorum. Sesinden liseye gittiğini çıkardım ama hala ekleri ayırmadan yazıp sadece noktayı kullanıyorsun.

YANLIŞ -_

İzin varmı yanına geçeyim.

Doğru -^

İzin verir misin, yanına geçmek istiyorum?
Teşekkür ederim bunlara dikkat ederim.

videoyu izlemedim de, madem o kadar bilgi istiyorsun sana şunları söyleyeyim
-
güzel rol yapmak zor değil
kusursuz bir karakter yaratmadan; karakterinin özelliklerini belirle, bu karakterin geçmişini belirle ve duygularını GERÇEKTEN oyuna yansıt.
emoteler animasyonu olan oturma emotelarını vermek için değil, karakterinin duygularını yansıtabilmen için var.
unutma, boş boş konuşup upuzun emotelar veren birisi iyi rol yapmaz, kendisini oyunun içindeymiş gibi hissedip yarattığı karakteri oyuna yansıtabilen biri iyi rol yapar.
bunu yapabilmek için de bol bol kitap ok... neyse zorlamayayım, uzun lafın kısası hayal gücünün geniş olması gerekiyor. bunu nasıl genişleteceğini sana bırakıyorum.

ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi, türkçeyi yanlış kullanan birisi için ön yargıyla yaklaşıp "tamam abi geç bunu" dediğimiz oluyor, türkçeyi düzgün kullanırsan 1-0 önde başlarsın.
Pekala dediklerine uymaya çalışacağım.

Klavye yazma hızını geliştirirsen, düzelebilir belki. Rol hızlı olmalı bence.
Idlewood kastığı için biraz ondan hız düşük kusura bakma ama yinede dikkat ederim.

tm abi