Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

K/A

Başlatan agitatorkinritnozamameratto, 15 Nisan 2019, 22:43:40
Okunma sayısı 2213 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rol bilgim nasıl?
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2019, 23:51:44 »
Idlewood gibi bir yerde kimseye nasıl rol yaptığınızı ispatlayabileceğinizi  sanmıyorum, rol bilgisi bir kaç dakikalık video ya da rolle ölçülmesi zor olan bir şey, bazı rollerde iyisindir bazılarında kötü, videonun çoğu sohbet zaten, kendinizi kanıtlamak istiyorsanız bu yeterli değil.
Idlewood gibi bir yerde rol imkanı bulmanızın kısıtlı olduğundan bahsediyorum, yanlış anlaşılmasın.

Çevrimdışı Patatez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rennie Alei Lv.24
Son giriş: 30 Temmuz 2023, 12:59
Toplam oynama: 156 gün, 3 saat
Ynt: Rol bilgim nasıl?
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2019, 23:52:18 »
idlewood'u görünce videoyu kapattım

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Ynt: Rol bilgim nasıl?/Değerlendirme yapar mısınız?
« Yanıtla #22 : 16 Nisan 2019, 00:15:03 »
Emoteleri biraz daha detaylı verebilirsin diye düşünüyorum, birde " /do Gitarı fark etmiştir. " gibi bir emote vardı sanırım, bence böyle bir emoteye gerek yok, gitarına baktığını belirttiğin zaman zaten fark etmiş olduğun herkes tarafından anlaşılır diye tahmin ediyorum, fazlalık gibi oluyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #23 : 16 Nisan 2019, 00:29:19 »
Türkçe bilgini gözden geçir, noktalama işaretlerine dikkat et.
Spoiler:
Rol yaparken yaratıcı ol, robotik roller sergileme. Bakar, gider, yapar değilde, biraz detaylandırabilirsin.
Pekala önerilerin için teşekkür ederim senin dediğin şeylere dikkat edeceğim.

Tamam öyle olsun o zaman. Idlewood ile alakasız eleştiri yapayım ben de. Olur da yanlış anlarsan diye ekleyeyim. Benim düşüncelerim bunlar.

-"amına" diye bir küfür yok. İngilizcede de Türkçede de. RP'ye yeni başlayıp herkese atarlanan, karakterinin küfür etmesini çeteci belirtisi zanneden zenci tiplemelerinden bir farkın yok.
-Polis geldiği zaman direk nişan alıp ateş etmeye başlıyorsun(uz). Saçma.

-Video düzenlemelerin güzel. Özellikle son attığın videoda başkalarının da video kesitlerini eklemen iyi olmuş.
-"amına" tarzı şeyler dışında saçma emoteler vermiyorsun.
-Yanlış yapmıyorsun ama "/me kısık sesle '...' der" yerine "/me kısık sesle söyler: '...'". Daha iyi olabilir. Bence daha hoş gözüküyor.
Teşekkür ederim ilk olarak ıdlewood'da yaptığımız rol farklı bir karakter üzerine yapılmış bir rol ve benim eski IC karakterim küfürbaz bir herif olduğu için her tür küfür ediyorum bu arada hiç "amına" yazdığım bir yerden jail yemedim bir çok kişi kullanıyor hiç Türk RP'si oynamadım polis geldiğinde direk ateş ediyorsunuz saçma demişsin polisler gelmiş ve araçların bagajı sonuna kadar dolu ateş etmezsek bizi tutuklayıp silahlarımıza el koyup müebbet hapis yiyeceğiz kim ister bunu dimi kendimizi koruma aşamasındayız verdiğin emote bilgilerine uymaya çalışıcağım teşekkür ediyorum zamanını ayırıp yorumunu bıraktığın için söylediğin bilgilere uymaya çalışacağım.

İyiki yanlışlarımı belirtin demişim kötü diyince birşey anlayamadım.

bişey dememe gerek yok baştan aşağı kötü işte Idlewood'ta rol yapan herkes kötü rol yapıyor zaten iyi rol yapan adamın Idlewood'ta ne işi var?
Pekala bu senin seviyeni belirler isteyen istediği gibi rol yapabilir Idlewood gibi Glenpark mavi blok veya Grotti'de rol yapan adamı ayırıcaksan "LV'de aynı rolü yapayım prof rolcü olayım" böylemi cidden düşüncen? daha işimiz yaş dostum  :)

idlewood'u görünce videoyu kapattım
Idlewood vatan hayinimi la?  ;D

karakterine karakteristik özellikler seçerek başla
ve her zaman gerçek hayat canlandırıyormuşsun gibi davran
Pekala buna dikkat ediceğim.

Emoteleri biraz daha detaylı verebilirsin diye düşünüyorum, birde " /do Gitarı fark etmiştir. " gibi bir emote vardı sanırım, bence böyle bir emoteye gerek yok, gitarına baktığını belirttiğin zaman zaten fark etmiş olduğun herkes tarafından anlaşılır diye tahmin ediyorum, fazlalık gibi oluyor.
Pekala bu tür emoteler ile rolü detaylandırmak istedim görüşün için ve zaman ayırıp yorum attığın için teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2024, 15:54
Toplam oynama: 111 gün, 21 saat
« Yanıtla #24 : 16 Nisan 2019, 08:32:49 »
Niye bu kadar kinlisiniz bu çocuğa işini en güzel şekilde yapmaya çalıştığı için mi yoksa hee gün video emek vermesi mi artık başarıya ulaşacak olan insanları tebrik edin. Iyisin Raif arkandayım.
"Bu çocuğa" değil. Idlewood oyuncularına kinliyim. Kinli de yanlış bir kelime aslında. Sevmiyorum sadece, hiçbirisinin de iyi rol yaptığını düşünmüyorum. Benim iyi rol yapmadığımı düşünebilecekleri gibi ben de böyle düşünüyorum.
6 aydır Idlewoodta rol yapmıyorum.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #25 : 16 Nisan 2019, 12:47:42 »
Senden az rol bilen kişi "Güzel" der, senden fazla bilen kişi "Kötü" der. Senin hatan var, videoya alıp buraya konu açman aşırı saçma.

Çevrimdışı geowic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 01:39
Toplam oynama: 196 gün, 16 saat
Birlik: **** *ANG
Köken: İskandinav
Son giriş: 10 Mart 2022, 22:36
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Aralık 2022, 00:59
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #26 : 16 Nisan 2019, 13:56:31 »
..me kısık sesle söyler"cümle" yerine
..me kısık sesle konuşmasını sürdürdü, adama yakınlaştı.
/l cümle
yapman daha iyi olur emotede ki şu beyaz yazıyı yapmayın kardeşim iğrenç duruyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #27 : 16 Nisan 2019, 14:03:50 »
milleteki bu kafayi anlamiyorum. Idlewood denilen yer 10 yildir trollerin bulustugu noktadir. Idlewood'ta yapilan her rol troll roldur gereksiz roldur. Keske Idlewood'un ustune dag koyabilsekte millet baska yerlere yonelse. Ben oyuna girdigimde Santa Monica'da rol yapan insanlar gormek istiyorum Idlewood'ta birbirini etkilemeye calisan cocuklar degil.

Neredeyse 10 yildir rol sunucularindayim daha bir tane duzgun rol yapan adam gormedim Idlewood'ta.

Oyuna giren adamlar ziplaya ziplaya Idlewood'a gidiyor neden cunku trollerin baskentidir Idlewood. Sunucuda zaten bir suru gereksiz obje var dakika basi oyunup random freeze yiyor 1-2 saniyelik gercekten sinir bozucu ustune bir de Idlewood konusu acilmis gercekten sacma. Ben Idlewood'a yakin her yerden uzak durmaya calisiyorum.

Çevrimdışı turtle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:26
Toplam oynama: 317 gün, 10 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:25
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #28 : 16 Nisan 2019, 14:09:35 »
milleteki bu kafayi anlamiyorum. Idlewood denilen yer 10 yildir trollerin bulustugu noktadir. Idlewood'ta yapilan her rol troll roldur gereksiz roldur. Keske Idlewood'un ustune dag koyabilsekte millet baska yerlere yonelse. Ben oyuna girdigimde Santa Monica'da rol yapan insanlar gormek istiyorum Idlewood'ta birbirini etkilemeye calisan cocuklar degil.

Neredeyse 10 yildir rol sunucularindayim daha bir tane duzgun rol yapan adam gormedim Idlewood'ta.

Oyuna giren adamlar ziplaya ziplaya Idlewood'a gidiyor neden cunku trollerin baskentidir Idlewood. Sunucuda zaten bir suru gereksiz obje var dakika basi oyunup random freeze yiyor 1-2 saniyelik gercekten sinir bozucu ustune bir de Idlewood konusu acilmis gercekten sacma. Ben Idlewood'a yakin her yerden uzak durmaya calisiyorum.
çok doru

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #29 : 16 Nisan 2019, 16:49:26 »
Bu konuyu açman saçma