Türkçe bilgini gözden geçir, noktalama işaretlerine dikkat et.
Pekala önerilerin için teşekkür ederim senin dediğin şeylere dikkat edeceğim.
Tamam öyle olsun o zaman. Idlewood ile alakasız eleştiri yapayım ben de. Olur da yanlış anlarsan diye ekleyeyim. Benim düşüncelerim bunlar.
-"amına" diye bir küfür yok. İngilizcede de Türkçede de. RP'ye yeni başlayıp herkese atarlanan, karakterinin küfür etmesini çeteci belirtisi zanneden zenci tiplemelerinden bir farkın yok.
-Polis geldiği zaman direk nişan alıp ateş etmeye başlıyorsun(uz). Saçma.
-Video düzenlemelerin güzel. Özellikle son attığın videoda başkalarının da video kesitlerini eklemen iyi olmuş.
-"amına" tarzı şeyler dışında saçma emoteler vermiyorsun.
-Yanlış yapmıyorsun ama "/me kısık sesle '...' der" yerine "/me kısık sesle söyler: '...'". Daha iyi olabilir. Bence daha hoş gözüküyor.
Teşekkür ederim ilk olarak ıdlewood'da yaptığımız rol farklı bir karakter üzerine yapılmış bir rol ve benim eski IC karakterim küfürbaz bir herif olduğu için her tür küfür ediyorum bu arada hiç "amına" yazdığım bir yerden jail yemedim bir çok kişi kullanıyor hiç Türk RP'si oynamadım polis geldiğinde direk ateş ediyorsunuz saçma demişsin polisler gelmiş ve araçların bagajı sonuna kadar dolu ateş etmezsek bizi tutuklayıp silahlarımıza el koyup müebbet hapis yiyeceğiz kim ister bunu dimi kendimizi koruma aşamasındayız verdiğin emote bilgilerine uymaya çalışıcağım teşekkür ediyorum zamanını ayırıp yorumunu bıraktığın için söylediğin bilgilere uymaya çalışacağım.
İyiki yanlışlarımı belirtin demişim kötü diyince birşey anlayamadım.
bişey dememe gerek yok baştan aşağı kötü işte Idlewood'ta rol yapan herkes kötü rol yapıyor zaten iyi rol yapan adamın Idlewood'ta ne işi var?
Pekala bu senin seviyeni belirler isteyen istediği gibi rol yapabilir Idlewood gibi Glenpark mavi blok veya Grotti'de rol yapan adamı ayırıcaksan "LV'de aynı rolü yapayım prof rolcü olayım" böylemi cidden düşüncen? daha işimiz yaş dostum

idlewood'u görünce videoyu kapattım
Idlewood vatan hayinimi la? ;D
karakterine karakteristik özellikler seçerek başla
ve her zaman gerçek hayat canlandırıyormuşsun gibi davran
Pekala buna dikkat ediceğim.
Emoteleri biraz daha detaylı verebilirsin diye düşünüyorum, birde " /do Gitarı fark etmiştir. " gibi bir emote vardı sanırım, bence böyle bir emoteye gerek yok, gitarına baktığını belirttiğin zaman zaten fark etmiş olduğun herkes tarafından anlaşılır diye tahmin ediyorum, fazlalık gibi oluyor.
Pekala bu tür emoteler ile rolü detaylandırmak istedim görüşün için ve zaman ayırıp yorum attığın için teşekkür ediyorum.