Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

K/A

Başlatan agitatorkinritnozamameratto, 15 Nisan 2019, 22:43:40
Okunma sayısı 2212 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rol bilgim nasıl?
« Yanıtla #10 : 15 Nisan 2019, 23:24:30 »
Kim daha iyi rol yapıyor diye ölçen bir makine yok. Herkesin yaptığı rol, kendinedir.
Zaten yanlışlarım var ise bildirilmesini istedim geçen konumda gelip bir sürü kişi DM'ci felan diyince böyle bir konu açayım dedim.

Bir şey soracağım. Her gün şehrindeki en kalabalık bölgedeki bir demire yaslanıp insanlarla sohbet mi ediyorsun veya bunu yapmak sana mantıklı mı geliyor?
Her gün kalabalık bölgede rol yapmıyorum sadece takılıp ortam yapmak için gelmiştim eğer bu rol değil diyorsan şöyle örnekler vereyim istersen, sadece yanlışlarımı belirtmeni istemiştim ancak gelip rol yaptığım bölgeyi benden daha fazla eleştirdin gibi geldi.

Idlewood gibi bir yerde kimseye nasıl rol yaptığınızı ispatlayabileceğinizi  sanmıyorum, rol bilgisi bir kaç dakikalık video ya da rolle ölçülmesi zor olan bir şey, bazı rollerde iyisindir bazılarında kötü, videonun çoğu sohbet zaten, kendini kanıtlamak istiyorsan bu yeterli değil.
Pekala bir kaç örnek verebilirim.

Herkes yapmıştır demiyorum ancak şu an hiç Idlewood'a gitmeyenler bile ilk başladığı zamanlarda illa ki orada takılmıştır. Ben de dahil. İnkâr etmem. Acemice bir davranış kısacası.
He' yemek yiyeceksindir gidersin. Kimse pizzacıya gittin diye laf yapmaz. Veya en basitinden bisiklet sürüyorsundur dinlenmek için orada beklersin yine OK. Ama arabanı parkedip demire yaslanarak millete laf atıyorsan, insanlarla sohbete girmeye çalışıyorsan bu rol değil yani.
Gerçek hayatta insanlar ile sohbet etmiyor musun?/veya sosyalleşmek istemiyor musun? Seni pek anlamış değilim.

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Nisan 2024, 15:54
Toplam oynama: 111 gün, 21 saat
Ynt: Rol bilgim nasıl?/Değerlendirme yapar mısınız?
« Yanıtla #11 : 15 Nisan 2019, 23:33:01 »
Niye bu kadar kinlisiniz bu çocuğa işini en güzel şekilde yapmaya çalıştığı için mi yoksa hee gün video emek vermesi mi artık başarıya ulaşacak olan insanları tebrik edin. Iyisin Raif arkandayım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 15 Nisan 2019, 23:35:49 »
Konu ne ara Idlewood'a geldi onuda farketmiş değilim, ıdlewood aktif rol ortamının bulunduğu bölgelerden birisi.
Bu konuyu bir GameAdmin veya bir LeadAdmin açmış olsaydı büyük ihtimalle daha mantıklı yorumlar gelicekti, ancak sırf ben attığımda ise Idlewood eleştiri aldı bütün herkes bu bölgede toplanıyor bu bölge aktif tutuluyor bu bölge dışında rol bulabileceğim çok kısım olabilir haklısınız ancak daha rolü izlemeden direk olduğum yeri eleştiren insanlar cidden mantıklımı geliyor size bu fikir? "ahh adama bak glenparkta rolmü yapılır?" felanmı?

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 15 Nisan 2019, 23:38:31 »
Konu ne ara Idlewood'a geldi onuda farketmiş değilim, ıdlewood aktif rol ortamının bulunduğu bölgelerden birisi.
Bu konuyu bir GameAdmin veya bir LeadAdmin açmış olsaydı büyük ihtimalle daha mantıklı yorumlar gelicekti, ancak sırf ben attığımda ise Idlewood eleştiri aldı bütün herkes bu bölgede toplanıyor bu bölge aktif tutuluyor bu bölge dışında rol bulabileceğim çok kısım olabilir haklısınız ancak daha rolü izlemeden direk olduğum yeri eleştiren insanlar cidden mantıklımı geliyor size bu fikir? "ahh adama bak glenparkta rolmü yapılır?" felanmı?
Eleştiri istiyorsun ve Idlewood rol videonu paylaşıyorsun. Idlewood ile ilgili olumsuz yorum gelince de birden ayaklanıyorsun. Bu mudur yani eleştiriye açıklık? Eleştirilerin her zaman iyi olmadığını henüz öğrenmedin sanırım. Ben de dahil yorum yapanların hepsi videoya bakarak rol bilgini eleştirmiş.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #14 : 15 Nisan 2019, 23:42:26 »
yeterli değil

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 15 Nisan 2019, 23:44:11 »
Eleştiri istiyorsun ve Idlewood rol videonu paylaşıyorsun. Idlewood ile ilgili olumsuz yorum gelince de birden ayaklanıyorsun. Bu mudur yani eleştiriye açıklık? Eleştirilerin her zaman iyi olmadığını henüz öğrenmedin sanırım. Ben de dahil yorum yapanların hepsi videoya bakarak rol bilgini eleştirmiş.
Ben burda ayaklanma yapmıyorum doğruları söylüyorum sadece tartışıyoruz yukarı çıkmak gibi bir durum mevcut değil gelip Idlewood'da rolmü yapılır diyen adamdan ne beklenirki ona göre 200-300 kişi rol bilmiyor demektir, ben iyi gelen eleştiriye iyi gelirim. ancak birini aşağılayacak ve onu küçük düşürücek yorumlara eleştiriden saymam, kibar bir dil ile uyarıp bunlara uyarsan daha iyi olabilir ancak bu tür bir davranış şu ana kadar sergiliyeni görmedim ancak elimden geldiğince kibar olmaya çalışıyorum.

yeterli değil
Görüşün için teşekkür ediyorum gün geçtikçe geliştirmeye çalışıyorum.

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #16 : 15 Nisan 2019, 23:45:57 »
Türkçe bilgini gözden geçir, noktalama işaretlerine dikkat et.
Spoiler:
Rol yaparken yaratıcı ol, robotik roller sergileme. Bakar, gider, yapar değilde, biraz detaylandırabilirsin.

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2019, 23:47:29 »
Tamam öyle olsun o zaman. Idlewood ile alakasız eleştiri yapayım ben de. Olur da yanlış anlarsan diye ekleyeyim. Benim düşüncelerim bunlar.

-"amına" diye bir küfür yok. İngilizcede de Türkçede de. RP'ye yeni başlayıp herkese atarlanan, karakterinin küfür etmesini çeteci belirtisi zanneden zenci tiplemelerinden bir farkın olmuyor böyle cümleler kurarak.
-Polis geldiği zaman direk nişan alıp ateş etmeye başlıyorsun(uz). Saçma.

-Video düzenlemelerin güzel. Özellikle son attığın videoda başkalarının da video kesitlerini eklemen iyi olmuş.
-"amına" tarzı şeyler dışında saçma emoteler vermiyorsun.
-Yanlış yapmıyorsun ama "/me kısık sesle '...' der" yerine "/me kısık sesle söyler: '...'". Daha iyi olabilir. Bence daha hoş gözüküyor.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #18 : 15 Nisan 2019, 23:47:58 »
karakterine karakteristik özellikler seçerek başla
ve her zaman gerçek hayat canlandırıyormuşsun gibi davran

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Ynt: Rol bilgim nasıl?
« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2019, 23:50:09 »
İyiki yanlışlarımı belirtin demişim kötü diyince birşey anlayamadım.

bişey dememe gerek yok baştan aşağı kötü işte Idlewood'ta rol yapan herkes kötü rol yapıyor zaten iyi rol yapan adamın Idlewood'ta ne işi var?