Kim daha iyi rol yapıyor diye ölçen bir makine yok. Herkesin yaptığı rol, kendinedir.
Zaten yanlışlarım var ise bildirilmesini istedim geçen konumda gelip bir sürü kişi DM'ci felan diyince böyle bir konu açayım dedim.
Bir şey soracağım. Her gün şehrindeki en kalabalık bölgedeki bir demire yaslanıp insanlarla sohbet mi ediyorsun veya bunu yapmak sana mantıklı mı geliyor?
Her gün kalabalık bölgede rol yapmıyorum sadece takılıp ortam yapmak için gelmiştim eğer bu rol değil diyorsan şöyle örnekler vereyim istersen, sadece yanlışlarımı belirtmeni istemiştim ancak gelip rol yaptığım bölgeyi benden daha fazla eleştirdin gibi geldi.
Idlewood gibi bir yerde kimseye nasıl rol yaptığınızı ispatlayabileceğinizi sanmıyorum, rol bilgisi bir kaç dakikalık video ya da rolle ölçülmesi zor olan bir şey, bazı rollerde iyisindir bazılarında kötü, videonun çoğu sohbet zaten, kendini kanıtlamak istiyorsan bu yeterli değil.
Pekala bir kaç örnek verebilirim.
Herkes yapmıştır demiyorum ancak şu an hiç Idlewood'a gitmeyenler bile ilk başladığı zamanlarda illa ki orada takılmıştır. Ben de dahil. İnkâr etmem. Acemice bir davranış kısacası.
He' yemek yiyeceksindir gidersin. Kimse pizzacıya gittin diye laf yapmaz. Veya en basitinden bisiklet sürüyorsundur dinlenmek için orada beklersin yine OK. Ama arabanı parkedip demire yaslanarak millete laf atıyorsan, insanlarla sohbete girmeye çalışıyorsan bu rol değil yani.
Gerçek hayatta insanlar ile sohbet etmiyor musun?/veya sosyalleşmek istemiyor musun? Seni pek anlamış değilim.