LSPD TANRI OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YAŞASIN POLİS ÜSTÜNLÜĞÜ!
Şöyle olursa en azından belirli bir birim getirilir sadece bunun için. O birim inceler yoksa bizim arabalarımızın bagajının vs. olmasının bir anlamı kalmaz.
Önüne gelen polis zırtpırt arabaların kilitini kırmayacaksa trollenmeyecekse destekliyorum.
Aksi taktirde DESTEKLEMİYORUM.
Polisler zırtpırt kilit kırmıyor zaten, bir polis kilidi kırarkan chat üzerinde çıkıyor. LSPD Tanrı olma yolunda ilerliyor demek de zırva, sonuçta bu LSPD, bir kapı kilidini bile kıramayacaksa neden LSPD? Ayrı olarak bagajın anlamı kalmaz diyorsun ama senin aracın zaten rasgle aranmıyor, araç arama yetkisi de en yüksek rütbe için geçerli, öyle her gelen memur senin aracını da arayamaz yani merak etme, bu önlem eskiden yaşanan bir olay için alınmış bir şey zaten. Ayrı olarak özel bir birim gelmeli diyorsun ama Dedektif Divizyonu içerisindeyim, yani araçlarla özel parmak izleri, kontrol, artı kanıtlar üzerine yoğunlaşabilirim bu benim görevlerimden birisi. Araçların öylesine aranmasına gelirsek böyle bir şey zaten yok, çünkü aracın sadece sen o araçla kaçarken tutuklanırsan aranır, veya belli sebepler ile. Rasgle bir araç arama söz konusu değil. @Adanalee
O zaman kasacak birşey yok hacım destan yazmana gerek yoktu
Dediğim gibi birime yönelik olmalı veya rütbeye gitsin dedektif açsın dediğin gibi görevi. Gidip stajyer açmasın ben bunu anlatmaya çalıştım

ayrıca lspd tanrı olma yolunda ilerliyor benim görüşüm ve görüşüme saygı duymanı beklerim zırva diyemezsin iyi konular.