Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

5 Seviye Güvenlik

Başlatan henn, 10 Nisan 2019, 20:55:41
Okunma sayısı 1166 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SmoKe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Haziran 2019, 00:34
Toplam oynama: 19 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 5 Seviye Güvenlik
« Yanıtla #10 : 10 Nisan 2019, 23:18:51 »
Birime göre verilmeli kilit kırma. Destekliyorum

Çevrimdışı henn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Cross Lv.22
Köken: Arap
Son giriş: 20 Ocak 2024, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 17:22
Toplam oynama: 112 gün, 7 saat
« Yanıtla #11 : 10 Nisan 2019, 23:36:27 »
Birime göre verilmeli kilit kırma. Destekliyorum
Olay bu değil ki, patrol unit'i küçümsemeyin. Patrol unit LAPD içerisinde büyük önem taşır ve kendi içinde oldukça güçlü bir birimdir. Normal bir memurun aracında kilit kırmak için levyeden tutun batona kadar her şey bulunur, bu sebeple kilitleri kırmak hiç de zor olmamalı. Değil mi?

Çevrimdışı Adanalee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Aralık 2022, 12:36
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 10 Nisan 2019, 23:39:08 »
LSPD TANRI OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YAŞASIN POLİS ÜSTÜNLÜĞÜ!
Şöyle olursa en azından belirli bir birim getirilir sadece bunun için. O birim inceler yoksa bizim arabalarımızın bagajının vs. olmasının bir anlamı kalmaz.
Önüne gelen polis zırtpırt arabaların kilitini kırmayacaksa trollenmeyecekse destekliyorum.
Aksi taktirde DESTEKLEMİYORUM.
Polisler zırtpırt kilit kırmıyor zaten, bir polis kilidi kırarkan chat üzerinde çıkıyor. LSPD Tanrı olma yolunda ilerliyor demek de zırva, sonuçta bu LSPD, bir kapı kilidini bile kıramayacaksa neden LSPD? Ayrı olarak bagajın anlamı kalmaz diyorsun ama senin aracın zaten rasgle aranmıyor, araç arama yetkisi de en yüksek rütbe için geçerli, öyle her gelen memur senin aracını da arayamaz yani merak etme, bu önlem eskiden yaşanan bir olay için alınmış bir şey zaten. Ayrı olarak özel bir birim gelmeli diyorsun ama Dedektif Divizyonu içerisindeyim, yani araçlarla özel parmak izleri, kontrol, artı kanıtlar üzerine yoğunlaşabilirim bu benim görevlerimden birisi. Araçların öylesine aranmasına gelirsek böyle bir şey zaten yok, çünkü aracın sadece sen o araçla kaçarken tutuklanırsan aranır, veya belli sebepler ile. Rasgle bir araç arama söz konusu değil. @Adanalee
O zaman kasacak birşey yok hacım destan yazmana gerek yoktu :)
Dediğim gibi birime yönelik olmalı veya rütbeye gitsin dedektif açsın dediğin gibi görevi. Gidip stajyer açmasın ben bunu anlatmaya çalıştım :)
ayrıca lspd tanrı olma yolunda ilerliyor benim görüşüm ve görüşüme saygı duymanı beklerim zırva diyemezsin iyi konular.

Çevrimdışı henn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Cross Lv.22
Köken: Arap
Son giriş: 20 Ocak 2024, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 17:22
Toplam oynama: 112 gün, 7 saat
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2019, 23:45:21 »
Şöyle olursa en azından belirli bir birim getirilir sadece bunun için. O birim inceler yoksa bizim arabalarımızın bagajının vs. olmasının bir anlamı kalmaz.
Önüne gelen polis zırtpırt arabaların kilitini kırmayacaksa trollenmeyecekse destekliyorum.
Polisler zırtpırt kilit kırmıyor zaten, bir polis kilidi kırarkan chat üzerinde çıkıyor. LSPD Tanrı olma yolunda ilerliyor demek de zırva, sonuçta bu LSPD, bir kapı kilidini bile kıramayacaksa neden LSPD? Ayrı olarak bagajın anlamı kalmaz diyorsun ama senin aracın zaten rasgle aranmıyor, araç arama yetkisi de en yüksek rütbe için geçerli, öyle her gelen memur senin aracını da arayamaz yani merak etme, bu önlem eskiden yaşanan bir olay için alınmış bir şey zaten. Ayrı olarak özel bir birim gelmeli diyorsun ama Dedektif Divizyonu içerisindeyim, yani araçlarla özel parmak izleri, kontrol, artı kanıtlar üzerine yoğunlaşabilirim bu benim görevlerimden birisi. Araçların öylesine aranmasına gelirsek böyle bir şey zaten yok, çünkü aracın sadece sen o araçla kaçarken tutuklanırsan aranır, veya belli sebepler ile. Rasgle bir araç arama söz konusu değil. @Adanalee
Dediğim gibi birime yönelik olmalı veya rütbeye gitsin dedektif açsın dediğin gibi görevi. Gidip stajyer açmasın ben bunu anlatmaya çalıştım :)
ayrıca lspd tanrı olma yolunda ilerliyor benim görüşüm ve görüşüme saygı duymanı beklerim zırva diyemezsin iyi konular.
Zırva saygısızlık değildir, o fikrin zırva olduğunu belirtmek de bir görüş olarak kabul edilebilir. Zaten stajyer de aracını arayamıyor, sadece kilidini kırabiliyor ki bunu yapabilmesi gerek. Burada stajyer mantığı işlemiyor çünkü.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #14 : 10 Nisan 2019, 23:46:16 »
Gayet mantıklı bir AR-GE.

Desteklendin.

Çevrimdışı Adanalee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Aralık 2022, 12:36
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2019, 23:50:04 »
Zırva saygısızlık değildir, o fikrin zırva olduğunu belirtmek de bir görüş olarak kabul edilebilir. Zaten stajyer de aracını arayamıyor, sadece kilidini kırabiliyor ki bunu yapabilmesi gerek. Burada stajyer mantığı işlemiyor çünkü.
Herneyse iyi roller/konular.

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #16 : 11 Nisan 2019, 12:43:06 »
+

Çevrimdışı L$xa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mayıs 2021, 16:30
Toplam oynama: 109 gün, 16 saat
« Yanıtla #17 : 11 Nisan 2019, 12:46:49 »
Mantıklı birşey Destekliyorum[/glow]

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #18 : 11 Nisan 2019, 12:50:25 »
polis kankam var 5 svy inf götüreyim kilidini kırsın bende düzkontak atiyim 40k kazanayım 20k 20k pölüşek nası numara ama he?

DESTEKLEMİYORUM

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan