Konuya gelecek olursak, LSPD'de yaptığım roller neticesinde LSPD'nin bir kaç eksikliğini gözlemledim ki hala öyle olduğunu düşünüyorum.
I - Update MevzusuUpdate olayı role gerçekçilik katıyor baya hoş oluyor fakat Los Santos'u kimse eli gibi bilmiyor, tamamen bilenler yok. Yani bu durumda devriyede 7-8 araç varsa, Update'e desteğe hepsi geliyor ama anlatımdan anlayan ve takipte olan sadece 2-3 araç var. Suçlu çok kolay kaçabiliyor.
UPDATE olayının kalkmasını daha uygun buluyorum, /destekiste komutuyla gelinebilir ve Pursuit durumunda olan aracın yan koltuğunda oturan kişi biraz daha realistik olması için /r den bildirebilir konumlarını.
II - LSPD'nin mesai süresi.LSPD Çalışanlarının Departman ve Devriye harici pek rolü olduğunu düşünmüyorum. Sömestr tatilinde sabahlara kadar oturabildiğimiz için ben ve bir kaç memur rol çevirebiliyorduk Idlewood olsun başka yer olsun bir şekilde gece çevirebiliyorduk. Fakat şu an okul dönemi, millet 23:00'a kadar oyunda kalabilse bile o saatten sonra mesaisini bitirip yatıyor veya en fazla yarım saat rol yapabiliyor. Devriye rolleri her hangi bir aksiyon olmadığı sürece aşırı sıkıcı geliyor, o yüzden LSPD'ye girenler bir iki hafta durup istifa ediyor.
III - LSPD Memurlarının Trafikte Yaptıkları Hatalar.LSPD Çalışanları Trafikte yapılan trafik kurallarının dışına çıkılma olaylarına pek yanaşmıyor, sebepleri ise başlıca şunlar. Update verme sorunları oluyor, update verildiği halde anlayıp gelen en fazla bir araç var bu durumda uzun süre kovalamacayla ugraşmak istemiyorlar. Aslında buradaki sorun direk birinci maddeye bağlı Update durumu gerçekten karışık bir mevzu benim çözmem 4-5 günümü almıştı.
IV - Birimlerin Yetersiz OlmasıLSPD'de Pursuit için yetersiz birim var, ADAM birimini görüyorum sürekli Pursuit'lerde. Ne bir ASU birimi ne bir HSU birimi var, bu nedenle kişi gözden bir kere kaybolunca yakalanmıyor ve kaçıyor Comm1 odası da dolayısıyla boşaltılıyor. Update'nin kalkması ve bu birimlerin aktif olmasıyla beraber /destekiste komutuyla kovalanan suçluların daha kolay yakalanacağını ve LSPD rollerinin daha iyi olacağı kanısındayım.
@Abarti