Maskeliyken yapılan bir suçu polisler skini aynı diye aranma atıyorlar. ABD gibi kalabalık bir yerde aynı kıyafetten binlerce kişinin olduğunu varsayarsak bunu saçma buluyorum. (Sistemsel maskeden bahsediyorum. )
Hemen cevaplayayım. Sistemsel maske takıyorsunuz ancak bu tek bir komut ile oluyor değil mi? Yani olay şu;
/maske
Araca bin vuracağın adamın yanına git ve vur.
Bir köşeye geç /maske yaz ve hiçbirşey yokmuş gibi şehirde dolaş.
Ts3 üzerinden gırgır şamata güzel hoş ortam ama oyuna bak rol ?Ben bunları çok gördüm çok duydum ve izledim. Böyle yapanları direk tutuklamak için işleme geçiyoruz evet ama diğer türde maske takıp şehir dışına gidenler andaval mı oluyor? Hayır mantıklı rol yapıyorlar. Gerekli fear rp rolleri gerçekleştiriyorlar bu güzel birşey. Daha derine inelim peki onlar yakalanmıyor mu? Evet onlar da elbet yakalanıyorlar ve bu bir-iki gün aksama ile gerçekleşiyor bunun örneklerini bir çok kez yaşayanlar var. Nereye gidildiği en son görüldüğü yer, en son mekandan çıkan vs vs bir çok yere bağlayarak bunun rolleri yapılır. Bir çok da iş yerinin kameraları var bunları da göz önüne alalım. Suç işleyip yakalanmamak istiyorsanız "Amerika" ülkesini ele almayan farklı roller veya farklı platformlar deneyebilirsiniz benden size öneri.