Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD'ye inanılmaz adaletsiz davranılması

Başlatan dark2, 03 Mart 2018, 18:02:46
Okunma sayısı 3195 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD'ye inanılmaz adaletsiz davranılması
« Yanıtla #10 : 05 Mart 2018, 08:27:29 »
Arkadaşlar, dostlar. LSPD oluşumunun bir üyesi olarak sizin aksinize yaptığımız hataların bedelini ağır ödüyoruz. Siz birlikte bir hata yaptığınız da gır gır şamata ile geçilir, en fazla lider tarafından CK olursunuz. Fakat bizim oluşum da durum biraz farklı. Yeri geldiğin de IC yeri geldiğin de OOC azar ve ihtar alıyoruz. Yapılan rolde bulunmanız size göre Mix'tir, imkansızdır. Fakat bu bizim açımızdan CCTV, Dashcam, Bodycam, İfade, BOLO gibi bir çok faktör ile değişebiliyor. Belirtmek istiyorumki LSPD bir "Admin" birliği. Gün içinde, rolün esnasında, hatta ve hatta bir gece yarısı sunucu Chat Log kontrolü yapılarak LSPD üyelerinin sergilediği roller, karakter bulguları, verdiği tepkiler inceleniyor. Takibe alınıyor. Gerektiği yerde tenzil ediliyor. Gerektiği yerde de ihraç ediliyor. Şikayetler incelenip sonuçlanıyor.

Uzun lafın kısası başı buyruk bir şekilde sokakta devriye atmıyoruz, adam kelepçelemiyoruz. Bu başlık gibi LSPD oluşumuna veya bir başka zıt düştüğünüz oluşum hakkında kışkırtıcı tartışma alanı yaratmaktan kaçının.

Siz her hangi bir yetkili, makam sahibi olan kişi değilsiniz. Siz söylediniz diye "LSPD Adaletsiz, LSPD Mix, Retarted RP" olmaz. Eleştriye sonsuza kadar açığız fakat düşmanca tavırlar sergilemeyin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 05 Mart 2018, 09:03:24 »
Arkadaşlar, dostlar. LSPD oluşumunun bir üyesi olarak sizin aksinize yaptığımız hataların bedelini ağır ödüyoruz. Siz birlikte bir hata yaptığınız da gır gır şamata ile geçilir, en fazla lider tarafından CK olursunuz. Fakat bizim oluşum da durum biraz farklı. Yeri geldiğin de IC yeri geldiğin de OOC azar ve ihtar alıyoruz. Yapılan rolde bulunmanız size göre Mix'tir, imkansızdır. Fakat bu bizim açımızdan CCTV, Dashcam, Bodycam, İfade, BOLO gibi bir çok faktör ile değişebiliyor. Belirtmek istiyorumki LSPD bir "Admin" birliği. Gün içinde, rolün esnasında, hatta ve hatta bir gece yarısı sunucu Chat Log kontrolü yapılarak LSPD üyelerinin sergilediği roller, karakter bulguları, verdiği tepkiler inceleniyor. Takibe alınıyor. Gerektiği yerde tenzil ediliyor. Gerektiği yerde de ihraç ediliyor. Şikayetler incelenip sonuçlanıyor.

Uzun lafın kısası başı buyruk bir şekilde sokakta devriye atmıyoruz, adam kelepçelemiyoruz. Bu başlık gibi LSPD oluşumuna veya bir başka zıt düştüğünüz oluşum hakkında kışkırtıcı tartışma alanı yaratmaktan kaçının.

Siz her hangi bir yetkili, makam sahibi olan kişi değilsiniz. Siz söylediniz diye "LSPD Adaletsiz, LSPD Mix, Retarted RP" olmaz. Eleştriye sonsuza kadar açığız fakat düşmanca tavırlar sergilemeyin.

Katılıyorum, IC hatalarımızda OOC olarak şiddettle uyarılıyoruz fakat şöyle bir durum var; Rollerde sonuç olarak iki tarafında zevk alması gerekiyor biz bunu her ne kadar yansıtmaya uğraşsakda bir taraf patlak veriyor. Klasik bir araç çevirmesinde polise küfür edip kaçmak nedir? Bir baskın sırasında bizim gözümüze soka soka “FUCK THE POLICE” gibi ithamlarda bulunuyorsunuz. Bu IC bir şey fakat sorun şurada; Hangi kıtanın, hangi eyaletinde, hangi ülkesinde polise karşı bu kadar saygısız ve takılmamazlıktan geliyor? Bunun için bizde güç uyguluyoruz, elimizde ki teknolojiyi sonuna kadar kullanınca “mix” oluyor, meh..-

Çevrimdışı Inked.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lahmard Mac Lv.14
Son giriş: 03 Ocak 2020, 17:46
Toplam oynama: 52 gün, 19 saat
« Yanıtla #12 : 05 Mart 2018, 12:43:50 »
LSPD tarafının savunulması gibi bir durum söz konusu değil. Gerçekleştirilen rollerde LSPD gücünü ve faktörünü yönetim olarak üst düzey tutuyoruz ve olması gereken bu. Sokak ortasında silahlarınızla gezerken yapılması gereken LSPD'in ezici gücünü oraya yönlendirmek ve gücünün ezici olabilmesini mümkün kılmak.

Başlığı gün içerisinde incelemeye devam edeceğim herhangi bir tartışma durumunda K&A.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2018, 00:09
Toplam oynama: 47 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 05 Mart 2018, 12:53:42 »
Konu tartışmaya açık ve konu bir süre daha açık kalacak.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #14 : 05 Mart 2018, 14:33:29 »
Anlıyorum seni hemen silahını al ve her yeri feth et

Bu kışkırtmaya cevap vermeyeceğim.

Tamamı ile kışkırtma üzerine açılan bir konuda cevap vermeyeceğim mi diyorsun? Burada LSPD yönetimi ve LSPD'yi kışkırtıyorsun. Madem memnun değilsin, illegal rol yapma? Herkes illegal rol yapıcak diye bir kâide mi var? Lütfen.. kimse burada bir The Sign of the Four karakterini canlandırmıyor. Allah aşkına, burada ben mi sizi kışkırtıyorum yoksa siz mi LSPD üyelerini kışkırtıyorsunuz? Lütfenn...   :-\

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #15 : 05 Mart 2018, 14:41:17 »
Daha doğrusu LSPD oluşumunda olmayan insanlara adaletsiz davranılması, bu LSPD'den çektiğimiz nedir ya? adam retarded rp yapıyor mix yapıyor veya farklı bir şey yapıyor oyuncu şikayeti oluşturuyorsun bu ic meseledir ic olarak lspdye şikayet edin diyor, ilk öncelikle kim onunla uğraşacak zaten ben oyuncu şikayeti oluşturmuşum rolden rahatsız olup niye role devam edeyim? ikincisi ooc meselelerde bile çoğu zaman ic olarak şikayet etmemiz bekleniyor.

Bunu gülerek okudum. İlk olarak mix denilen bir olay yok, forum kurallarında bu esnetildi. Eğer polis departmanı her şeyi rolüne göre yapması gerekliyse, yaklaşık 10.000 adet polis memuru var birlik 30-40 kişi? Ee, oradan başlayalım? Mix olayıda yok, teamspeak ic telsiz olarak kullanılıyor. Allah aşkına, hiç LSPD teamspeakında bulundun mu sen? Orada OOC konuşulanlar direkt oluşumdan kickleniyor. Bunun dışında sürekli roleplay kuralının varlığından haberdar mısın sen? Ya da RPFBL olarakta bilebilirsin bu kuralı bence. İlk önce rolünü yaparsın, sonra şikayetini açarsın. Burada rol yapmak için rol yapın, lütfen. :(

LSPD'de bulunan oyunculara verilen ceza ile normal oyunculara verilen ceza oranı karşılaştırılınca sanki LSPD'de rol yapanlar bir melek gibi bir sonuç çıkıyor karşımıza, LSPD yönetimin elinde diye adam kayırdıklarını düşünmüyorum ama acaba mı lan dedirtiyor bazen...

Belli ki hiç LSPD içerisinde bulunmamışsın, o yüzden bu soruna kısa bir cevap vereceğim "Normal oyunculardan daha sert davranılıyor." Ancak LSPD sunucuyu temsil eden birlik olduğu için verilen cezalar pek fazla oyuncuya yansıtılmıyor, olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmanız saçma.

Bence PD üyelerini doğrudan PD yönetimine değil de, oyuncu şikayetleri bölümünde konu açarak şikayet etmeliyiz. Çünkü PD yönetimine iletilen şikayet ile ilgilenilip ilgilenilmediği konusunda içimizde bir ukte oluyor. Şuna açıklık getireyim; bunun sebebi Rina Roleplay yönetimi değil, Rina Roleplay'den önce SA-MP'ta varlığını sürdüren sunucuların sergilediği davranışları buna sebeptir.

Bazı oyuncular var LSPD'de rol yapan, düzgün bir gerekçe ile kendilerine karşı açılmış bir şikayet konusuna "Bu şikayete cevap vermeyeceğim." cümlesiyle başlayarak, belki de hiç gerçekleşmemiş şeyleri ortaya koyarak şikayet konusundan rahatça sıyrılabiliyorlar. Hatta konu bir an önce kapansın diye yöneticileri mention'lıyorlar konuya. Bir örneğini buraya bırakıyorum, yanlış anlaşılma falan olmasın.

Belli ki hiç LSPD içerisinde bulunmamışsın, o yüzden bu soruna kısa bir cevap vereceğim "Normal oyunculardan daha sert davranılıyor." Ancak LSPD sunucuyu temsil eden birlik olduğu için verilen cezalar pek fazla oyuncuya yansıtılmıyor, olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmanız saçma. Merak etme atılan her şikayetle bire bir ilgileniyorlar, ben şahitim bu olaya. Ayrıca iç işleri rolü var, IC memur şikayeti diye bir şey var. Bütün CPD rolleri aktif değil, kusura bakmayın LSPD kişi sayısı 10 bin olduğunda illa o rollere de girerler.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 05 Mart 2018, 14:51:53 »

Daha doğrusu LSPD oluşumunda olmayan insanlara adaletsiz davranılması, bu LSPD'den çektiğimiz nedir ya? adam retarded rp yapıyor mix yapıyor veya farklı bir şey yapıyor oyuncu şikayeti oluşturuyorsun bu ic meseledir ic olarak lspdye şikayet edin diyor, ilk öncelikle kim onunla uğraşacak zaten ben oyuncu şikayeti oluşturmuşum rolden rahatsız olup niye role devam edeyim? ikincisi ooc meselelerde bile çoğu zaman ic olarak şikayet etmemiz bekleniyor.
LSPD'de bulunan oyunculara verilen ceza ile normal oyunculara verilen ceza oranı karşılaştırılınca sanki LSPD'de rol yapanlar bir melek gibi bir sonuç çıkıyor karşımıza, LSPD yönetimin elinde diye adam kayırdıklarını düşünmüyorum ama acaba mı lan dedirtiyor bazen...

Öncelikle LSPD oluşumunun sorumluluğu tamamen bana ait.Bu oluşumu devir aldığımdan beri sürekli iç yönetimi ve oyuncularımıza memurluğun nasıl yapılması gerektiğini aşılamaya öğretmeye çalışmaktayım.LSPD oluşumu iki aylık bir süreç boyunca ilgisiz kalmış yöneticilerin desteğini alamamış bir kilit oluşumdur bunu bilmenizi isterim.İki aylık bu süreç boyunca rollerden kaçmalar dahil bir çok suçlunun yalan söylediği, kural ihlali yaptığını player olarak kendim şahit oldum.Yöneticilik konumuna geçtiğim bu süreç boyunca devriye atan tüm memurları izliyor rollerini davranışlarını takip ediyorum ama durum hala aynı. Yakalanan rollerini kabul etmiyor, daha az suç işlemek için kaçtıkları silah dolu araçlarını suya atıp kurtulmayı deniyorlar bunun gibi nicesi.@bozy oluşuma dahil olarak kendisi şahitlik yapmış olayların içerisine dahil olmuştur.
Devamına gelmek gerekirse LSPD oyuncuların yaptıkları kural ihlalleri konusunda pek inisiyatif göstermiyorum. LSPD oyuncuları hakkında açılan tüm şikayetlere ben bakıyor ben ilgileniyorum, haklı bulduğum taktirde ihlal edilen kurallara göre gerek oluşumdan atılıp karakteri kitlenir gerekirse normal alması gereken ooc jail süresinin üç katını alırlar. LSPD'nin dıştan gördüğünüz işleyiş ve içeriden gördüğünüz işleyiş arasında fark var ve bunu ön yargı olarak nitelendirebilirim. Mix konusuna gelmek istiyorum, maske takanlar elbet o maskeleri çıkartacaklar elbette o maskeleri çıkartmak için araçla gidecekler. Gittikleri yerden elbet o araçla tekrar şehirde elini kolunu sallayarak dolaşacaklar ve anlamıyorlar ki bu şehir uyumuyor. Bir çok CCTV kamera rolü yapabileceğimiz yer bulunuyor herşeyi sisteme bağlarsak arkamıza yaslanıp karakterler otomatik bizim yerimize rol yapsınlar.Şehir dışına diye SF ve LV'ye kaçan zeki arkadaşlarımız da var. Oralar şehir değil mi? Oraların bir polis departmanı yok mu? Komik bir durum ama telefon kapatmadıkları sürece sinyallerini kolayca takip edebiliyoruz buna araç plakaları da dahil.

Öyle bir şey değildi benim şikayet ettiğimde, kişi ooc olarak illegal rol yaptığımı bildiği için inatla olmayan bir silahı bulmaya çalışıyordu ve ceza yemedi... üstüne bana yıldız eklemişlerdi, her polise küfür edene yıldız ekliyorlar. yahu sen bir çetenin mahallesine gidip onu rahatsız etmeyi nasıl aklından geçirebiliyorsun gerçekte polisler oraya girip canını tehlikeye bile atmıyor helikopterle yukarıdan izliyor.

Evet bu doğru helikopter ile yukarıdan izliyorlar veya iki-üç araçtan fazla biçimde o hood bölgesine giriyorlar. İşte bu bir sorun, eğer harita üzerinde mavi bir şekilde bölgeniz işaretli onaylı hood'a sahipseniz orada mahallenize girip size posta koyan polise istediğiniz gibi davranabilirsiniz ama her yaptığınız hareketin bir bedeli olur bunu bilmeniz gerekir. "Onaylı bir hood bölgesine gelerek sizi tek başına tutuklamaya çalışan bir memur var ise kanıtlar ile bana özel mesaj veya oyuncu şikayetine ulaştırmanız gerekmekte."

Bence PD üyelerini doğrudan PD yönetimine değil de, oyuncu şikayetleri bölümünde konu açarak şikayet etmeliyiz. Çünkü PD yönetimine iletilen şikayet ile ilgilenilip ilgilenilmediği konusunda içimizde bir ukte oluyor. Şuna açıklık getireyim; bunun sebebi Rina Roleplay yönetimi değil, Rina Roleplay'den önce SA-MP'ta varlığını sürdüren sunucuların sergilediği davranışları buna sebeptir.

Bazı oyuncular var LSPD'de rol yapan, düzgün bir gerekçe ile kendilerine karşı açılmış bir şikayet konusuna "Bu şikayete cevap vermeyeceğim." cümlesiyle başlayarak, belki de hiç gerçekleşmemiş şeyleri ortaya koyarak şikayet konusundan rahatça sıyrılabiliyorlar. Hatta konu bir an önce kapansın diye yöneticileri mention'lıyorlar konuya. Bir örneğini buraya bırakıyorum, yanlış anlaşılma falan olmasın.

Belli başlı şikayetler vardır ve bunları kanıtlar gerekeni yaparsınız ancak öyle konu ile geliniyor ki iki tarafında yalan söylediğini, yaşananları kendi tarafını haklı çıkarmak için yalan yanlış biçimde olayları çarpıtıyorlar. Bu tip durumlar da sonuçsuz kalıyor evet. Hatalı bir işlem yapmaktansa sonuçsuz bırakmayı tercih ediyorum bu benim kararım elbette, LSPD üyeleri için bu şekilde yaklaşımda bulunuyorum.SA-MP platformu boyunca bu hep böyle geldi böyle gidiyor anlamsız altı üstü iki rol yapacak,yaptığınız rolün de sonuçlarını kaldırabilmeniz gerekirken rolü yap ve kaç. Bu böyle olmaz SA-MP yıllardır var hiç bir zaman değişeceğine inanmıyorum çünkü güç ve üstünlük kurma hırsı insanların zaafı bunu durdurmak biraz zor.

Bence de, IC edilecek şikayetler IC de yapılan hatalara bağlı olarak edilen şikayetler olmalı. Örneğin bir Memur'un sivile kötü davranması, hakaret etmesi gibi. Fakat Rolde yaptıkları hatayı Oyuncu Şikayetlerinden şikayet ettiğimizde LSPD ye IC şikayet edin denilmesi kadar garip bir şey yok.
Tıklayıp inceleyin!
Üstte bağlantıladığım link ile konuyu incelemenizi öneririm. Bu konu @cho95 adlı kişinin açtığı orjinal konudur ancak kimsenin buraya göz atmaması ve görmemesi nedeni ile konuyu kaldırarak kendi üstüme aldım tekrar açtım. Oyuncu şikayetlerinden LSPD şikayeti yapmanızın bir anlamı yok çünkü her iki tarafta da ben ilgileneceğim. Bana kesin kanıtlar ile gelmeniz, olayı çarpıtmadan anlatmanız doğrultusunda LSPD üyelerinin sunucudan yasaklanmasına kadar yaptırımlar uyguladığımı da açıklamaktan çekinmiyorum. Bir çok oyuncunun LSPD üyesi küfür ediyor, LSPD üyesi sebepsiz yere beni tutukluyor diyerek şikayet açmasına alıştık yalan yok.Bu yüzden bir çok şikayetleri göz attığım zaman kısa biçimde IC olarak şikayet etmeniz gerekmektedir şeklinde geri dönüş sağlıyorum.

IC olayların şikayetlerini IC bildirelim de, kime bildirelim? Internal Affairs (İçişleri) rolleri yapılmıyor ki?
Orası da ayrı eksiklik LSPD'deki eksiklikleri sayacak olsam en az 3-4 maddelik bir liste çıkarabilirim. Bu eksiklik LSPD yönetimiyle alakalı değil, tam tersine LSPD oyuncularıyla ve genel işleyişiyle alakalı.

İç işleri birimi aktif veya pasife çekilecek bir birim değil bunu hepimiz biliyoruz. İç işleri rolü aslına bakılırsa çok özel bir roldür ve bunun için ise Guest RP yapılması gerekir aynı Badcop gibi düşünebiliriz. İç işlerinde olan bir yetkili veya memur nasıl aktif saha içerisinde rol yapabilir ki? Bakış açım veya yaklaşımım bu şekildedir. Departman içerisinde Internal Affairs rolleri hiç olmadı değil oluyor ancak bunu ne diğer memurlar bilebilir nede sizin gibi diğer siviller. Departmanın yönetim katında bire bir yapılan rollerden bahsediyoruz.

Uzun zamandır rol yapıp lspd rollerinde bulunuyorum ve açık konuşayım gerek lspd gerek ise oyuncu kitlesinin anlayışı burada çok farklı. Normalde uğraşılmaz bir güç ancak inat ettim hem sizlerin hem de lspd oyuncularının anlayışlı biçimde iki taraflı keyifli rollerin dönmesini sağlayacağım. Yaptığınız illegal rollerin hepsinin takip edildiğini, açık verildiği taktirde LSPD'nin olaya müdahale edeceğini unutmayın. PM yolu ile adam çağırmak, kurtarılmak için ts3'den cihat çağrısı yapmayın.Gözlerim ve kulaklarım kanıyor gerçekten bu konuya bir çok kişi yorum yapacaktır ve bir çoğunun bu söylediklerimi yaptığından eminim.Oyuncuları izlerken bazılarına denk geliyorum ki ne rol yapıyor nede konuşuyor ama bir şekilde anlaşmayı başarıyorlar.Sesli iletişim kurabileceğiniz programlar ile konuşarak bunları sunucuda ki karakterinizin rollerine yansıtmayın, sohbet edeceğiniz zaman sunucu içerisinde sağa ve sola koşuşturmayın. Araç sürerek drift atmayın. Unutmayın ki siz bunu yaparken bazıları ise realistik biçimde rol yapmaya çalışıyor ve sizin sesli iletişim programlarda konuştuklarınızı duymuyor. Şimdi şu şekilde cümlelerimi bitirmek isterim; Ortak nezaket, empati önemli arkadaşlar. Gerek sizin yaptığınız rolleri karşı tarafın saygı duyması ve izin vermesi gerekir, gerek ise sizin karşı tarafa. LSPD olarak bir çok kez illegal birliklerinin hood ve mekanlarını basmış birlik liderlerine müebbet atmıştık ancak sunucu ve siz oyuncularımızın refahı için bunu yaklaşık bir ay boyunca uygulamıyoruz. Kulağa küpe olsun diye de şunu eklemek istiyorum, devlet kurumunda çalışanlara veya polislere ateş açmak öldürmeye teşebbüs etmenin cezası ağır olur. Kaldıramayacağınız rollere girişmeyin.

Ek olarak bir kaç ss paylaşmak istiyorum göz atarsınız belki durumu buradan özetleyebilirim. Bir çok kişi suçsuz olduğunu iddia ediyor ancak geride bıraktıklarını ve yaptıklarını hatırlamıyorlar. LSPD'de rol yapmak ise sabır ve empati kabiliyetinin iyi olması gerekir, iyi takip yapmak düzgün bir dil ile iletişim kurabilmekten geçer. IC veya OOC bu hiç birşeyi değiştirmez. (Silahı nerede çektiğinize dikkat etmeniz gerekir. Hatalarınızı anlamanız açısından buraya bir kaç tanesini paylaşıyorum.CCTV rolü yapıldığı zaman mix denildiğinde güldürüyorsunuz.)

Bu da örnek bir şikayet olarak bırakmak istiyorum.
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,4512.0.html

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #17 : 05 Mart 2018, 14:59:17 »
Ya Revo, PD rolü yaptım ben. Burada yapmadım. "Belli ki LSPD bünyesinde hiç bulunmamışsın" diye gereksiz yargı yapma yani. Zamanında Abarti ve Vivala ile aynı sunucuda PD rolü yaptım ben. Onlar beni bilir, ben de onları bilirim. Sunucuya geldiğim günden beri de yasadışı olarak silah satın alma rolü dışında hiçbir şey yapmadım. Ne birini öldürdüm, ne de birisini darp ettim. Bir kere bile sağa çektirip ihtar vermediler.

Asıl ben sana şunu soracağım, sen neyin peşindesin?

Tamamı ile kışkırtma üzerine açılan bir konuda cevap vermeyeceğim mi diyorsun? Burada LSPD yönetimi ve LSPD'yi kışkırtıyorsun. Madem memnun değilsin, illegal rol yapma? Herkes illegal rol yapıcak diye bir kâide mi var? Lütfen.. kimse burada bir The Sign of the Four karakterini canlandırmıyor. Allah aşkına, burada ben mi sizi kışkırtıyorum yoksa siz mi LSPD üyelerini kışkırtıyorsunuz? Lütfenn...   :-\

Ben yukarıda memnuniyetsizliğimi dile getirmedim, lafı tersinden anlama. Kimseyi de kışkırtmadım ben. Herhangi bir PD üyesine şikayet açıldığında, o yukarıdaki örnekteki gibi cevap verirsen kendini "torpilli" diye lanse etmiş olursun ve sen bunu yaptın bile bile. Herkes illegal rol yapacak diye bir kaide yok, o yüzden zaten legal rol yapanları Palomino'ya toplamaya çalışıp karakterleri için yasal bir rol hayatı sürdürmeye davet ettim. Çok rica ediyorum, lafı tersinden anlayıp bana gelişine sallama. Belli ki benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun sen.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #18 : 05 Mart 2018, 15:07:15 »
Gerekli cevapların için teşekkürler Abarti, ben kafamdaki soru işaretlerine cevap buldum.

Çevrimdışı Abarti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 05 Mart 2018, 15:07:22 »
@Revo @Remnant VII
Bire bir münakaşa girecekseniz özel mesajı tercih ediyorum sizlere.Konu üzerinde bu tip mesajları görmek istemiyorum.