Arkadaşlar, mix diye algıladığınız durumun farkındayım.Sene 2018 olmuş, kimse burada diyemez ki kamera yok basit bir şekilde açıklayalım; realistik düşünürsek birisi suç işliyor, daha sonrasında olaya polis müdahele ediyor ve kamera kayıtlarından kişileri araştırıyor.Oyunda ki CCTV kamerasıda bu yöndedir.Diğer bir deyişle siz gidip LV'de benziliğin önünde adam vurdunuz yine altını çiziyorum realistik düşünürsek, orada çalışan insanlar var bunu kayıt ederler.
Yorumlarda gördüm ki o kadar uzaktan kayıt edilmesi powergamedir; Arkadaşlar bakın, hala anlatamıyoruz olayı sanırsam yıl 1900 değil.Yıl 2018 teknoloji her gün gelişmekte, farklı farklı sistemler denenmek de ve kullanıma sunulması.
Daha öncelerden bir kaç kere incelediğim, aynı zamanda birden fazla araştırma sonucunda yapılan "Amerika-Almanya" gibi ülkelerde yine altını çiziyorum özellikle Amerika'da sistem çok fazla gelişmiş, bu yüzden her şeye "retarted rp - mix" diyemezsiniz.Eğer gerekli kanıtlarınız olursa veya video ile geziyorsanız gerekli şikayeti oluşturun.Sunucuda hiç bir admin gereksiz ceza vermez, kanıtlara bakar ve onun doğrultusunda kararı verir.
Yorumları incelerken, gözüme takılan bir kaç yer vardı, ıc yapılan hatalar ıc olarak düzeltilir fakat kolay kolay düzeltilmez, kişi ıc de daha da agresif olur, atılmasına yol açar.Hiç bir admin bir user'in rolünün bozulmasını istemez, ıc olan olaylardan ooc olarak şiddetle uyarılması olabilecek bir durum.Bildiğimiz üzere, sunucuda bir den fazla birlik var, PD bütün birliklerle nasıl uğraşacak? Mantık olarak bir düşünün işte burada CCTV kameraları devreye giriyor, bazı kişilerde NON-RP yaptıklarını söylemiş, arkadaşlar polis araçlarının önünde çarpışmalara dayanıklı olarak korumalık benzeri bir şey var.Eğer bir polis suçluyu kovalarken çarpışsa ne olur? Ulaşır, ama bir nevi ulaşması zor olur.
"Bir kamera anlık bölgeyi izleyip o kadar uzaktan yüzü görmesi" Arkadaşlar, normal ve az geliştirilmiş bir kamera en fazla 100 metreye kadar çekebilir.Geliştirilmiş olsa düşenemiyorum, realistik düşünürsek suç işleyip 90 metre uzaklıkta olursan her türlü seni görebilir.10 metre kadar da görebiliyor.
Departman'da Çavuşlar boşuna durmuyor, bunlara ıc olarak şikayet edin.İncelemeye alırlar ve gerekli işlemleri uygularlar.Böyle şeylerin konusunu açmaya bile gerek yok aslında.
Yine bir LSPD üyeleri melek, illegal birlik üyeleri şeytan gibi bir konuya değinilmiş, arkadaşlar normal bir şekilde illegal birlik işleyişi sizin üst rütbeleriniz size emir verir, gır gır geçer.Gerekirse ck olursunuz.İşleyiş bu yönde olur, fakat LSPD de durum öyle değil, LSPD üyeleri rollerini en güzel şekilde yapmaya çalışıyor.Rollerini sizin yaptığınız roller doğrultusunda ilerliyor.Herhangi bir mix durumu bile yok, siz nasıl rol yaparsanız o şekilde karşılığını alırsınız mantıken düşünürsek legal bir oyuncu kendi halinde, çatışmalardan uzak.Herhangi bir illegal faaliyet göstermiyor; ya illegal birlik oyuncusu? Özellikle ayakçı olan karakterler çatışmalara gider, uyuşturucu satın alır, satar.Eğer ki kameralara yaklanırsanız buna mix demeniz saçma, eğer bir iş yapıyorsanız pürüssüz bir şekilde yapın, yapın ki ilerleyen zamanlarda size bir sorun çıkmasın.
Arkadaşlar, yeterince her şeyi açıkladığımı düşünüyorum.Umarım sizi aydınlata bilmişimdir.Aramızda şöyle düşünenler olacaktır, o onun özgür iradesi fakat her şeyin kendine göre bir işleyişi var, "yah kamera bu açıyı nasıl görüyor?" Bir üstte cevabını vermiştim, fazla oynanmamış bir kamera 100 metreye kadar görüş açıcısı var.Bu sadece bizim bildiğimiz ya Amerika da? Amerika teknoloji bakımından çok gelişmiş bir ülke, aynı zamanda Japonya, kısacası arkadaşlar kamera olaylarına pek takılmayın.Bazen aklınıza geldikçe Amerika LSPD'si hakkında bir kaç film izleyin, veya teknolojilerini.