Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Wendy Shaw - CK Talebi

Başlatan rshbzmfjkhortgingfgvxc, 01 Nisan 2019, 15:38:11
Okunma sayısı 1396 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2019, 15:29
Toplam oynama: 22 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Wendy Shaw - CK Talebi
« : 01 Nisan 2019, 15:38:11 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Lewis Black
Seviye: 11

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Wendy Shaw
Seviyesi:  19

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 01/04/2019
Olay Saati: 11:56
Yaşadığınız olayı anlatınız: Kişinin birliğinde bulunuyorduk, bir kaç sorun yüzünden ayrıldık. Ardından onun mahallesine gittik ve bıçaklama rolü yaptık. Bunun sonrasında kişi gidip Ryder Rick karakterine CK talebi oluşturdu ve karşılıklı CK izni aldılar. Wendy Shaw karakteri birliğimizde bulunan Ryder Rick karakterini öldürdü. Olaydan 3 saat sonra Wendy Shaw karakterini kaçırdık ve evde rehin tuttuk.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Wendy Shaw karakteri Ryder Rick karakterini öldürdüğü için biz de Wendy Shaw karakterini öldürmek istiyoruz.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
*Varsa youtube videonuzun linkini buraya yapıştırın, yoksa bu yazıyı silerek boş bırakın*

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
Köken: Alman
Son giriş: 30 Mayıs 2023, 02:37
Toplam oynama: 175 gün, 2 saat
Ynt: Wendy Shaw - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2019, 15:44:13 »
Wendy karakterinin yaptığına dair bir kanıt yok, kimse yokken geldi ve işi bitirdi, ev içinde kamera koyma rollerinizin olmadığını var sayıyorum, dışarıdan da görüntü yok. O SS birlik tanıtımına atmak için çekilmiş bir ss, Wendy'in öldürdüğüne kendi gözünüzden kanıt varsa atmanızı talep ediyorum. Aksi halde yaptığınız MG kapsamında değerlendirilir.

Çevrimdışı balecix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2020, 23:05
Toplam oynama: 98 gün, 18 saat
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2019, 16:05:28 »
SS iyi bakarsanız orada bir karakter daha var fakat AFK olduğundan sürekli roleplay kapsamından her şeyi görüyor, ona göre değerlendirilmesini talep ediyorum, iyi forumlar.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2019, 16:12:19 »
+10 dakikadır AFK olduğu için role katmadık ki senin giriş yapmış olduğun ev tanımadığın bir insanın evi (Kişi birliğinizde değil) realistik düşünce yapısıyla bir eve öyle giremezsin. Ve o evde bulunan kişi ne seni, ne de beni tanıdığı için o kişilere anlatması saçmalık olur. Eğer bu olayların rol SS'leri varsa bekliyorum tekrardan.

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16
Toplam oynama: 122 gün, 4 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2019, 17:10:42 »
Ben olay esnasında ordaydım ss editlemek için AFK atmıştım evin içine girip. Sürekli RP kurallarına uyarsak olayları görmüş oluyorum.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2019, 17:26:32 »
Ben olay esnasında ordaydım ss editlemek için AFK atmıştım evin içine girip. Sürekli RP kurallarına uyarsak olayları görmüş oluyorum.
Orada bulunduğunuza dair bir kanıt sunabilir misiniz?

Çevrimdışı balecix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 01 Nisan 2019, 17:54:55 »
@#Çağatay bey, mantıklı düşünürseniz birlikler arası ağır bir düşmanlık söz konusu ve mahalleye gelip CK edilen kişiler var bu durumda birlik liderinin CK hakkını verilmesini talep ediyoruz, bu gayet mantıklı bir şey şöyle düşünürsek Sizin bir birliğiniz var ve bir kaç çeteciiii sizin birliğinizde ki adamları öldürüyor bunu anlayamaz mısınız ve kendi hoodunuzdasınız, ne kadar mantıklı olabilir ki? sadece CK için değil aynı zamanda ağır bir düşmanlık söz konusu.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2019, 18:02:52 »
Birlikler arası ağır bir düşmanlık söz konusu değildi, daha düne kadar anlaşabiliyorken dün bir anda birlikten çıkıp o birliğe geçtiniz ve sonuç olarak öldürüldünüz. Birlikler arası savaş istiyorsanız ( 265 sayfalık tanıtıma sahip birliğin kapatılmasını göze alıyorsanız ) öyle yazın bilelim ona göre kapattıralım birliğinizi.

Çevrimdışı balecix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2019, 18:24:46 »
Birlikler arası ağır bir düşmanlık söz konusu değildi, daha düne kadar anlaşabiliyorken dün bir anda birlikten çıkıp o birliğe geçtiniz ve sonuç olarak öldürüldünüz. Birlikler arası savaş istiyorsanız ( 265 sayfalık tanıtıma sahip birliğin kapatılmasını göze alıyorsanız ) öyle yazın bilelim ona göre kapattıralım birliğinizi.
:D bak kapattırdın, bu arada birlikler arası düşmanlık yoksa niye bir birimizi CK ediyoruz yada mahallede çatışıyorsun bir şey yoksa, bu birlikler arası düşmanlık oluyor biz düşmanız sen arkadaş olamazsın o halde birlikler arası düşmanlık oluyor, bu arada sen bir şey değilsin iki ss le birlik kapatabileceğini falan mı düşünüyorsun? sana hayırlı dualar.

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Son giriş: 16 Mart 2025, 15:12
Toplam oynama: 267 gün, 13 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 01:17
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
« Yanıtla #9 : 01 Nisan 2019, 18:29:28 »
Üzüm sokağına yeni gelen iki kişi bir gün aralıklar ile öldürülüyor. Bankston Brewer ve Baleci'nin karakteri.
Demek ki bunu yapan belli ki onu bile önceden basmışız, bu sebepten dolayı seni de öldürebiliriz.
Sokaktan iki kişi bir gün aralıklar ile öldürülüyor ve diyorsun ki benim yaptığımı nereden biliyorsun?
Bu iki kişi de aynı kızın mahallesinden ayrılıyor. Çok açık ve neet