Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Wendy Shaw - CK Talebi

Başlatan rshbzmfjkhortgingfgvxc, 01 Nisan 2019, 15:38:11
Okunma sayısı 1398 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
Köken: Alman
Son giriş: 30 Mayıs 2023, 02:37
Toplam oynama: 175 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Wendy Shaw - CK Talebi
« Yanıtla #10 : 01 Nisan 2019, 18:43:06 »
Spoiler:
Birlikler arası ağır bir düşmanlık söz konusu değildi, daha düne kadar anlaşabiliyorken dün bir anda birlikten çıkıp o birliğe geçtiniz ve sonuç olarak öldürüldünüz. Birlikler arası savaş istiyorsanız ( 265 sayfalık tanıtıma sahip birliğin kapatılmasını göze alıyorsanız ) öyle yazın bilelim ona göre kapattıralım birliğinizi.
:D bak kapattırdın, bu arada birlikler arası düşmanlık yoksa niye bir birimizi CK ediyoruz yada mahallede çatışıyorsun bir şey yoksa, bu birlikler arası düşmanlık oluyor biz düşmanız sen arkadaş olamazsın o halde birlikler arası düşmanlık oluyor, bu arada sen bir şey değilsin iki ss le birlik kapatabileceğini falan mı düşünüyorsun? sana hayırlı dualar.
Birliğe ihanet ettiğiniz için CK oluyorsunuz.
Spoiler:
Üzüm sokağına yeni gelen iki kişi bir gün aralıklar ile öldürülüyor. Bankston Brewer ve Baleci'nin karakteri.
Demek ki bunu yapan belli ki onu bile önceden basmışız, bu sebepten dolayı seni de öldürebiliriz.
Sokaktan iki kişi bir gün aralıklar ile öldürülüyor ve diyorsun ki benim yaptığımı nereden biliyorsun?
Bu iki kişi de aynı kızın mahallesinden ayrılıyor. Çok açık ve neet
Konu Ryder'dan fitilleniyor ki geçen rollerde 1 kere bile Bankston'un ismi geçmiyor. Bu sebepten dolayı ise Bankston fazla umursanmamış ki kişiler sadece tek kişinin öldürüldüğünü düşünüyor. Birlikte iken geçen rollerde ise sürekli olarak Ryder adlı kişiyi Dustin ile tehdit ediyordum bu durum da öne sürülebilir. Bu tehditleri yaparken bu sabah beni kaçıran Lewis Black karakteri de bulunuyordu. Bu durumda olayları benim değil Dustin'in yaptığı da düşünebilir, IC kesin bir kanıt olmadan birilerini öldürmeye çalışıyorsunuz.

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Son giriş: 16 Mart 2025, 15:12
Toplam oynama: 267 gün, 13 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 01:17
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
« Yanıtla #11 : 01 Nisan 2019, 19:11:56 »
Dustini tanımıyoruz birlik olarak. Sadece seni tanıyorlar, Nereden biliyorsun Bankston için de intikam almadıklarını?
Tek şüphe çeken sensin. Ve seni öldürecekler.

Çevrimdışı balecix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2020, 23:05
Toplam oynama: 98 gün, 18 saat
« Yanıtla #12 : 01 Nisan 2019, 19:15:31 »
Spoiler:
Birlikler arası ağır bir düşmanlık söz konusu değildi, daha düne kadar anlaşabiliyorken dün bir anda birlikten çıkıp o birliğe geçtiniz ve sonuç olarak öldürüldünüz. Birlikler arası savaş istiyorsanız ( 265 sayfalık tanıtıma sahip birliğin kapatılmasını göze alıyorsanız ) öyle yazın bilelim ona göre kapattıralım birliğinizi.
:D bak kapattırdın, bu arada birlikler arası düşmanlık yoksa niye bir birimizi CK ediyoruz yada mahallede çatışıyorsun bir şey yoksa, bu birlikler arası düşmanlık oluyor biz düşmanız sen arkadaş olamazsın o halde birlikler arası düşmanlık oluyor, bu arada sen bir şey değilsin iki ss le birlik kapatabileceğini falan mı düşünüyorsun? sana hayırlı dualar.
Spoiler:
Üzüm sokağına yeni gelen iki kişi bir gün aralıklar ile öldürülüyor. Bankston Brewer ve Baleci'nin karakteri.
Demek ki bunu yapan belli ki onu bile önceden basmışız, bu sebepten dolayı seni de öldürebiliriz.
Sokaktan iki kişi bir gün aralıklar ile öldürülüyor ve diyorsun ki benim yaptığımı nereden biliyorsun?
Konu Ryder'dan fitilleniyor ki geçen rollerde 1 kere bile Bankston'un ismi geçmiyor. Bu sebepten dolayı ise Bankston fazla umursanmamış ki kişiler sadece tek kişinin öldürüldüğünü düşünüyor. Birlikte iken geçen rollerde ise sürekli olarak Ryder adlı kişiyi Dustin ile tehdit ediyordum bu durum da öne sürülebilir. Bu tehditleri yaparken bu sabah beni kaçıran Lewis Black karakteri de bulunuyordu. Bu durumda olayları benim değil Dustin'in yaptığı da düşünebilir, IC kesin bir kanıt olmadan birilerini öldürmeye çalışıyorsunuz.
BİRLİĞİN ONAYSIZ! ONAYSSIZZZZZZ ONAYLIYMIŞ GİBİ DAVRANAMAZSIN SEN SADECE SENİ DÖVDÜĞÜM VE BİRLİĞİNDEN BELİRLİ ROLLER YAPARAK ÇIKTIĞIM İÇİN BENİ CK ETTİN, VE BİRLİĞİN LİDERİ OLARAK SENİ TANIYORUZ KİMSEYİ DEĞİL ALMIŞSIN TURİSMOYU ÇETECİ ROLÜ YAPIYORSUN, SENİ ÜYELERİNİ SATTIĞIN VE BİZİ KULLANIDIĞIN İÇİN ROLSEL ŞEKİLDE DÖVDÜK BUNU BİRLİKTEN ÇIKTIĞIM İÇİN CK EDİYORMUŞSUN GİBİ KULLANMA, ağır düşmanlık bulunuyor admin bekliyoruz. (( Sen kimsin kapatıyorsun? onaysız dmcilerin birliğini kapattın diye hava kalkmasın 250 sayfadan yüksek birlik tanıtımı kapatamazsın. ))

Çevrimdışı nappyhine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mart 2019, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
« Yanıtla #13 : 01 Nisan 2019, 19:24:00 »
"ayn krdşm sizden iyi olan birliği kapatın da kendinizi bir şeycik sanın" derdim ama neyse saçma bir ileti üzerinden mantıklı düşünüp saygı çerçevesinde tartışamazsın.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
« Yanıtla #14 : 01 Nisan 2019, 19:32:04 »
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
BİRLİĞİN ONAYSIZ! ONAYSSIZZZZZZ ONAYLIYMIŞ GİBİ DAVRANAMAZSIN SEN SADECE SENİ DÖVDÜĞÜM VE BİRLİĞİNDEN BELİRLİ ROLLER YAPARAK ÇIKTIĞIM İÇİN BENİ CK ETTİN, VE BİRLİĞİN LİDERİ OLARAK SENİ TANIYORUZ KİMSEYİ DEĞİL ALMIŞSIN TURİSMOYU ÇETECİ ROLÜ YAPIYORSUN, SENİ ÜYELERİNİ SATTIĞIN VE BİZİ KULLANIDIĞIN İÇİN ROLSEL ŞEKİLDE DÖVDÜK BUNU BİRLİKTEN ÇIKTIĞIM İÇİN CK EDİYORMUŞSUN GİBİ KULLANMA, ağır düşmanlık bulunuyor admin bekliyoruz. (( Sen kimsin kapatıyorsun? onaysız dmcilerin birliğini kapattın diye hava kalkmasın 250 sayfadan yüksek birlik tanıtımı kapatamazsın. ))
Öncelikli olarak üslubuna dikkat et. Rol yapmaktan yoksun bir kişilik olduğunu da bu kadar fazla belli etme. Ben o Turismo'yu kullanmak için belirli ROLLER gerçekleştirdim. Fakat  sen ve senin gibi kişiler kimsenin kendisini geliştiremeyeceğini, Lotodan kazanmak vesaire gibi bir yerlerden para bulamayacağını bir çeteciyi klasikleştirmeyi düşünüyorsunuz. Bir birliğin sistem onayı yok diye de o birliğe sürekli olarak gidip baskın atamazsınız.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
« Yanıtla #15 : 01 Nisan 2019, 19:33:31 »
"ayn krdşm sizden iyi olan birliği kapatın da kendinizi bir şeycik sanın" derdim ama neyse saçma bir ileti üzerinden mantıklı düşünüp saygı çerçevesinde tartışamazsın.
Burada CK savaşını uzatan sizsiniz, birlik savaşına çeken de arkadaşınız. Madem ki CK sına birlikler arası savaş istiyorsanız 250 sayfalık birliğinize katlanacaksınız. Sizin eğeğeğ rol yapmıyor dediğiniz adamlar rol yapıyor ve onları da arkama alabilirim.

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Son giriş: 16 Mart 2025, 15:12
Toplam oynama: 267 gün, 13 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 01:17
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
« Yanıtla #16 : 01 Nisan 2019, 19:50:09 »
Burada CK savaşını uzatan sizsiniz, birlik savaşına çeken de arkadaşınız. Madem ki CK sına birlikler arası savaş istiyorsanız 250 sayfalık birliğinize katlanacaksınız. Sizin eğeğeğ rol yapmıyor dediğiniz adamlar rol yapıyor ve onları da arkama alabilirim.
Arkana almadığın sanırım tek şey onlardı onları da aldın.
Hiç problem yok mantıklı bir savunman bile yok sadece insanlara laf ediyorsun kişilik karşılaştırıyorsun.
Seninki yerlerde kalmış bunu unutuyorsun, 10 sayfalık birliğin ile bizim birliğe kafa tutmaya çalışıyorsun, kapatacağını düşünüyorsun da yapamayacaksın ki. Ne yapıyorsan yap da mantıklı bir savunmanı yap.

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
« Yanıtla #17 : 01 Nisan 2019, 19:55:10 »
Spoiler:
Arkana almadığın sanırım tek şey onlardı onları da aldın.
Hiç problem yok mantıklı bir savunman bile yok sadece insanlara laf ediyorsun kişilik karşılaştırıyorsun.
Seninki yerlerde kalmış bunu unutuyorsun, 10 sayfalık birliğin ile bizim birliğe kafa tutmaya çalışıyorsun, kapatacağını düşünüyorsun da yapamayacaksın ki. Ne yapıyorsan yap da mantıklı bir savunmanı yap.
Ben yeteri kadar savunma yaptım daha fazla sizinle uğraşmam zaten arkadaşların biraz kızmış olacak ki forumdaki üslup kuralını hiçe sayarak yorum atıyorlar. Dediğim gibi birliği kapatmasına CK savaşı isterseniz yapalım.

Çevrimdışı cherish244

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 14 gün, 11 saat
Paige Hewitt Lv.24
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 17:18
Toplam oynama: 164 gün, 16 saat
Fredo Burner Lv.24
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 18:35
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 17:22
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 08 Temmuz 2024, 18:45
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #18 : 02 Nisan 2019, 14:03:40 »
Görüntüde herhangi bir oynama tespit edilirse CK talebi reddedilir.

Çevrimdışı balecix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2020, 23:05
Toplam oynama: 98 gün, 18 saat
« Yanıtla #19 : 02 Nisan 2019, 16:16:33 »
Görüntüde herhangi bir oynama tespit edilirse CK talebi reddedilir.
Ne ssinden bahsediyorsun birlikler arası ağır düşmanlık söz konusu bu izinin verilmemesi saçma ve bizim üyelerimizi onun Ck ettiğini IC olarak sanıyoruz, bu yeterince belli değil mi?