Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ölümü nasıl görüyorsunuz, öldükten sonra ne olacağını düşünüyorsunuz?

Başlatan Elvis Adalsteinn, 16 Mart 2019, 08:37:30
Okunma sayısı 2890 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ölünce ilk aşamada beyaz ışığı göreceğiz,sonrasında tahtalı köye geçişimizi sağlayacağız ve ölmüş olacağız.
Umarım aydınlatabilmişimdir.

Ready2Die moruq anlıyonmu
kolay gelsin hacı hocam
bu isimi nereden gördünüz de aldınız
gerçek ready2die'ın selamı var

https://www.rina-roleplay.net/forum/karakter/Steve_McNally#gecmisisimler

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2018, 16:13
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ben uzun süre ruhlar, uzaylılar bilim ile alakalı araştırmalar yaptım bunların üzerlerinde durdum hatta bu konuyu okurken bir arkadaş ergenlikte olur böyle şeyler unutursunuz falan yazmış.
Evren'de, Galaksi'lerde, veya ruhlar aleminde o kadar şahanelikler ve harikalar var ki bunlara şahit olmak için ömrümü bile verebilirim, bazıları gibi 1500-2000 liraya çalışıp evlenip hayatımı bir kadın ve bir çocuğum ile geçirmektense Evren'deki Dünya'daki onlarda yüzlerce binlerce harikalar hakkında bilgi öğrenmem benim hayatımın daha çok kaliteli yer kapsayacağını düşünüyorum bir aile kurmaktansa 1500 liraya kısıtlı yaşamaktansa bu tür şeyler hakkında bilgi öğrenirim veya yurt dışına çıkarım farklı işler yapmayı denerim her şey hakkında bilgi sahibi olurum daha iyi.

Öldükten sonra ne olacak kısmına gelirsek, ben daha önce çok düşündüm ve çok komplo teorileri okudum bunlardan bana en mantıklı gelen şöyle anlatayım herkesin bildiği gibi bedenlerimizin içinde bilinçaltımız yani ruhlarımız var bu ruhlarımız sayesinde kendi bedenimizde kararlar verebilir kendi hayat çizgimizi çizebiliriz, yani demek istiyorum ki bedenimizin bir adı var fakat ruhumuzun bir adı yok ve olamaz da ruhumuzun adını da koyamayız fakat bedenlerimizin adını kendimiz belirleyebiliriz.
Huy edindiğimiz bazı şeyler, veya hobilerimiz fobilerimiz bunları ruhlarımız belirliyor öncelikle bunu söyliyeyim.
halk dilinde çorap değiştirir gibi beden değiştiriyoruz diyebilirim insan'a ne kadar uzun gelse bile ruhlar aleminde veya öbür dünya dediğimiz kavramlarda 100 seneler 1000 seneler oldukça hızlı geçiyor o yüzden böyle birşey dedim.

Kısacası bende reankarnasyona inanıyorum ruhlarımız beden değiştiriyor fakat biz bunun bilincinde değiliz rollerimiz sadece bedenimizi kontrol etmek yönetmek o yüzden birkaç kelimeyi buraya bıraktım okumak isteyen okur

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2018, 16:13
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
üstteki arkadaş destan yazdığı için bilgisayarla olan erişimim kesildi, iyi günler.

Çevrimdışı yusufYAZICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 05 Eylül 2023, 18:28
Toplam oynama: 41 gün, 1 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 11:31
Toplam oynama: 121 gün, 16 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 16 Mart 2023, 10:08
Toplam oynama: 16 gün, 11 saat
Sergey Rab Lv.24
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 13:18
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
Onu bırakta beb dünyaya gelirken başka birşey gördüm sanki ben ruhmuşum gibi evrende ışık hızıyla dünyaya gelip kendimi marketten eve annemle yürürken bedenin içine girmiştim sonra küçüklüğünün hatıraları gördüm sanki rüya gibiydi yada rüyadan uyanatak başlamıştık hayata

Çevrimdışı gercek zenci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Nisan 2023, 22:38
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Onu bırakta beb dünyaya gelirken başka birşey gördüm sanki ben ruhmuşum gibi evrende ışık hızıyla dünyaya gelip kendimi marketten eve annemle yürürken bedenin içine girmiştim sonra küçüklüğünün hatıraları gördüm sanki rüya gibiydi yada rüyadan uyanatak başlamıştık hayata
hatta ondan sonra alarm çaldı uyandın

Çevrimdışı yusufYAZICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Eylül 2023, 18:28
Toplam oynama: 41 gün, 1 saat
Son giriş: 06 Mart 2023, 11:31
Toplam oynama: 121 gün, 16 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 16 Mart 2023, 10:08
Toplam oynama: 16 gün, 11 saat
Sergey Rab Lv.24
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 13:18
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
hatta ondan sonra alarm çaldı uyandın
Yokla ben 3-4 yaşlardayken bide işitme engelliyim alarmdan uyanmadım işitme cihazlarımı çıkarmıştım

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
Ölünce ilk aşamada beyaz ışığı göreceğiz,sonrasında tahtalı köye geçişimizi sağlayacağız ve ölmüş olacağız.
Umarım aydınlatabilmişimdir.

Ready2Die moruq anlıyonmu
Işık beyaz olmayacak.

Çevrimdışı David

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 00:15
Toplam oynama: 79 gün, 7 saat
geri gelicem ben, bi dahaki sefere kesin cumhurbaşkanıyım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
geri gelicem ben, bi dahaki sefere kesin cumhurbaşkanıyım.

Aynen