Ben uzun süre ruhlar, uzaylılar bilim ile alakalı araştırmalar yaptım bunların üzerlerinde durdum hatta bu konuyu okurken bir arkadaş ergenlikte olur böyle şeyler unutursunuz falan yazmış.
Evren'de, Galaksi'lerde, veya ruhlar aleminde o kadar şahanelikler ve harikalar var ki bunlara şahit olmak için ömrümü bile verebilirim, bazıları gibi 1500-2000 liraya çalışıp evlenip hayatımı bir kadın ve bir çocuğum ile geçirmektense Evren'deki Dünya'daki onlarda yüzlerce binlerce harikalar hakkında bilgi öğrenmem benim hayatımın daha çok kaliteli yer kapsayacağını düşünüyorum bir aile kurmaktansa 1500 liraya kısıtlı yaşamaktansa bu tür şeyler hakkında bilgi öğrenirim veya yurt dışına çıkarım farklı işler yapmayı denerim her şey hakkında bilgi sahibi olurum daha iyi.
Öldükten sonra ne olacak kısmına gelirsek, ben daha önce çok düşündüm ve çok komplo teorileri okudum bunlardan bana en mantıklı gelen şöyle anlatayım herkesin bildiği gibi bedenlerimizin içinde bilinçaltımız yani ruhlarımız var bu ruhlarımız sayesinde kendi bedenimizde kararlar verebilir kendi hayat çizgimizi çizebiliriz, yani demek istiyorum ki bedenimizin bir adı var fakat ruhumuzun bir adı yok ve olamaz da ruhumuzun adını da koyamayız fakat bedenlerimizin adını kendimiz belirleyebiliriz.
Huy edindiğimiz bazı şeyler, veya hobilerimiz fobilerimiz bunları ruhlarımız belirliyor öncelikle bunu söyliyeyim.
halk dilinde çorap değiştirir gibi beden değiştiriyoruz diyebilirim insan'a ne kadar uzun gelse bile ruhlar aleminde veya öbür dünya dediğimiz kavramlarda 100 seneler 1000 seneler oldukça hızlı geçiyor o yüzden böyle birşey dedim.
Kısacası bende reankarnasyona inanıyorum ruhlarımız beden değiştiriyor fakat biz bunun bilincinde değiliz rollerimiz sadece bedenimizi kontrol etmek yönetmek o yüzden birkaç kelimeyi buraya bıraktım okumak isteyen okur