bende sorguladım sorguladım agnostik oldum. ateist olacam, az kaldı.
Şimdi, milletimiz sorgulamadığından dolayı çok kötü bir durum içerisinde. Her boku yapıp "Allah'a saygı duy lan!" diyen kişiler hayatında Kur'an okumamış insanlar fazla. Haaa, okudu diyelim ama anlamını bilmiyor. Cahillik içerisindeyiz. Mesela, bu sabah aklıma birşey geldi, televizyondan görmüştüm. "Ya allah denen birşey yoksa? Ya hepsi bir oyunsa?" dediğimizde sorguluyoruz değil mi? Fakat bunun günah olduğunu söylüyorlar. Yokta neymiş şeytan vesvese veriyor, aldanmayın diyorlar. Yanii bu dini kim kurduysa/uydurduysa inandıracağı kişinin dinden dönmemesi için yapılan bir olay diye düşünüyorum. Sorgulayın arkadaşlar sorgulayın. İlk başta "Ne yapıyorum?" diye kendi kendinize soracaksınız çünkü müslümanlık o kadar içimize kazınmış ki artık yalan olsa bile dinden dönmek insanı korkutuyor. İlk başta bende de bu şey vardı ama artık içim rahat. Bu konuları konuşmak istiyorsan bana ulaşabilirsin. Ama bir öğretmen değilim, bir bilgin değilim, bir hoca değilim. Konuştuğum şeyler benim düşüncelerim sadece.