Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KayDee Strong - CK Talebi

Başlatan IrResistibLe, 28 Şubat 2019, 07:15:08
Okunma sayısı 4232 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Amor Cuellar Lv.47
Köken: Meksikan
Toplam oynama: 763 gün, 19 saat
Barry Ellery Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:00
Toplam oynama: 47 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Mart 2024, 03:53
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Jeff Mays Lv.47
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
KayDee Strong - CK Talebi
« : 28 Şubat 2019, 07:15:08 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Edge Jones
Seviye: 28 Level

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: KayDee Strong
Seviyesi:  21 Level

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 27/02/2019
Olay Saati: 22.00 ile 23.00 arası
Yaşadığınız olayı anlatınız: Kişiler beni kaçırıp işgence ettiler ben de gerekli taleplerde bulunuyorum.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Kişi beni hem kendi birliğime hem de kendi birliğine hatta bir çok kişiye de rezil ettiği ve işgence ettiği için CK etmek istiyorum.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır(şikayet açılmadı.)

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Daha Screen Shot bulunuyor, isterseniz atabilirim.

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
Ynt: KayDee Strong - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2019, 10:36:27 »
Selamun aleyküm.
KayDee Strong her hangi bir Fear-RP rolünü yapmasına gerek yoktur. Kendi "onaylı" hoodunda ve üyelerinin yanında zaten güvenlik sağlanıyor. Bu duruma karşı böyle bir talep açman aşırı gereksiz Koray. Bunu rolde olanlardan dolayı açtığını düşünüyorum.
Çünkü adam kendi hoodunda ve istediğini yapabilir, bu duruma karşı birlik yardımcı üyelerine aşağılayıcı rol yapılabilir. Kurallarda birlik yardımcılarına aşağılayıcı rol yapılamaz diye bir şey yok. Zaten sabah adamların hoodunda ateş açmışsın hâlâ böyle bir talep açıyorsun.
Adam kendi hoodunda "Bu bölge GUANTANAMO! birliğinin kontrolü altındadır." hem üyelerinin gelip hooda ateş açmasından utanmayarak gelip buraya böyle bir talep açmışsın. Neyin var senin? Kendi üyelerinin ceza almasını falan mı istiyorsun. Hem hooda ateş açsınlar 3 tane silah kaybedelim. Hemde gel buraya CK talebi aç. Belki kabul olur umuduyla gelip buraya talep açıyorsan baştan belirteyim kimsenin zamanını çalmana gerek yok. Çünkü böyle bir talep onaylanmayacak.
Senin başında silahlı üyeler ve kendi hooodunda, bunun her hangi bir Fear-RP gerektiren bir durumu yoktur.
Kurallarda ise sadece birlik liderine aşağılayıcı rol yapılamaz yazıyor. Sen ise ESOS birliğinin sözcüsünün, kurucu olan Mesut. İstediği gibi rol gerçekleştirebilir.

Alıntı
Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır(şikayet açılmadı.)

Burada ise aşırı derece korku rolü diyor, KayDee'in her hangi bir korku rolü yapmasına gerek yok.
Kendine ait bir onaylı hoodunda bir rol gerçekleşmedi.
Şikayet ile ilgili bir durum yok, KayDee kendi kişisel rollerini gerçekleştirdi, onu telefon ile çağırdık.

Alıntı
CK TALEBİ KURALLARI & ŞARTLARI

CK talebi aşağıdaki kurallar ve belirtilen örnek şablon doğrultusunda açılmalıdır. Kurallara uymayan ve şablon dışı CK talepleri reddedilecektir.
CK talebi oluşturan ve tarafına CK talebi oluşturulan kişilerin seviyesi minimum 10 olmalıdır.
CK talebi konunuzun başlığı "İsim_Soyisim - CK Talebi" şeklinde olmak durumundadır.
CK talebi konunuzdaki kanıtlarda herhangi bir oynama tespit edilirse talebiniz direkt olarak reddedilir.
CK talebiniz kural ihlalinden kaynaklanamaz. Kural ihlali doğrultusunda oluşturulan CK talepleri reddedilir. Kural ihlali için oyuncu şikayeti oluşturmalısınız.
CK talebiniz karşı tarafın Fear RP uygulamamasından kaynaklanıyor ise; o oyuncunun Fear RP ihlalinden herhangi bir ceza almadığından emin olun.

Çevrimdışı Quenso

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Aralık 2024, 22:03
Toplam oynama: 252 gün, 20 saat
Son giriş: 20 Mart 2024, 22:06
Toplam oynama: 4 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 01:15
Son giriş: 21 Mart 2024, 22:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Chan Baranov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:41
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2019, 12:53:18 »
Karşılıklı CK veriyor musun? Senle ben

Çevrimdışı gerraynt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2019, 09:20
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2019, 14:49:29 »
PUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Çevrimdışı imyourgod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2019, 14:55:45 »
bana işgence eddi ;((

Çevrimdışı KADERVKEDER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2024, 05:43
Toplam oynama: 21 gün, 14 saat
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2019, 15:06:09 »
Bu realmi yaw

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Son giriş: 16 Mart 2025, 15:12
Toplam oynama: 267 gün, 13 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 01:17
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 28 Şubat 2019, 15:47:56 »
allahım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Ekim 2019, 21:41
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2019, 16:37:24 »
isgence ediorlar yardim bler

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #8 : 28 Şubat 2019, 17:08:30 »
Olayda ismi geçen kişi benim, savunmama geçeyim;

Taleplerde bahsi geçen olay yüzeysel anlatılması gerekiyor ama yapmamışsın, iyi madem ben anlatayım.
Şu şekilde başlıyoruz, aramızda bir uyuşturucu mevzusu var "tabi onların var, bizden yana sıkıntı yok" bu mevzu ne derseniz Güney yakasında fiyatlar 500 dolarmış. Herneyse ilk sürtüşmenin başladığı ssi paylaşayım hemen;

Olayın ilk köpürme anları, neden olduğunu bilmiyoruz bizden uyuşturucu alan adam bu şekilde bir rol sergiliyor. Neyse rol bu değilmi, bir sıkıntı olmaz fakat zaten ben anladım bu işin sonunun kötü olacağını. Neyse konuyu saptırmıyım işte aradan bir günmü iki günmü ne geçti sokaktan birine sıkmışlar ve tekrardan iki kişi sokağa geldi ve "beşyüz dolara malmı olur şumu olur bumu olur" bir süre münakaşaya girdi, oysaki bize karşı bir fear uygulaması gerekirdi neyse devam edeyim bizden birkaç kişi buna ateş açtı buda drive-bya kalktı ve sıktı "Adamın hakkına girmiyim, öyle hepimizi düşürmedi sadece sıkarak gitti" ondan sonra sokağa tekrardan geldi yine bir sürtüşme çıktı ve bu sefer araçtan inerek ateş açtılar, polis olayı gördü ve "Edge Jones" isimli arkadaş yaralıya düştü, tabikide yanındaki arkadaşı bu kişiyi RK etti ve olay patlağı verdi, işte o andan kalma görüntüler;

Tabi bunu gören Guantanamo halkı dururmu, delirdi fıttırdı bu heriflere dersini vermek için gün saydı. Sonra benim izinli Multi Account hesabım "Wendell_Dobbs" isimli karakterime bu olay "sokağa sıkıldığı" sokakta takılan bir çete üyesi tarafından uçulurdu. İşte o ss;

Wendell'in ise bu duruma canı sıkıldı ve bunu yapanların bulunmasını istedi, sokaktaki oğlanlardan birkaçına haber saldı ve Edge için bir arama başlattı. Hedefte Edge vardı, sadece Edge'yi alıp geleceklerdi, Wendell ile takip ettim görev verdiklerimi.
Şimdi biz Edge'i gördük, Idlewood'da köşe tutuyordu, arkadaşı ile siyah zırhlı bir sultana bindi ve önce tamirciye uğradı sonra ise El Corona bloklarının o taraflara doğru sürdü, tekrar bir dönüş gerçekleştirip Idlewood'a indi ve orada takıldı. Neyse zaman geçti bekledik bekledik bekledik ve harekete geçen Edge'nin peşine takıldık. Bu Glen Park'a doğru sürdü ve köprü altında bizimkiler bunu indirdi, tabi Edge'nin arkadaşları dururmu? Edge'i kurtarmak için mermiler patlattılar ama malesef onlarda düştü. Ha videosuda var, onuda bırakıyım;

Neyse görev tamam, Edge araçta ve herkes mutlu. Bizimkiler aldılar bu Edge'i sokağa doğru getiriyorlar, tam getirirken baygın emotesi veren Edge sokakta arkadaşlarının bizimkilere ateş açması ile birlikte ayağa kalktı ve bizimkileri düşürdüler. Ne oldu? "İki arkadaşım deagle kaybetti" neyse bu durumu discordda falan konuştuk işte biz dedik "Baygın emotesi verdin kardeşim, nasıl uyanıyorsun?" sonra o dedi "Öyle birşey hatırlamıyorum" sonra bizim arkadaş aldığı videoda emoteyi gösterdi ve teşekkür ederiz Edge arkadaşımız role devam etti.
Role geçtik işte, moteldeyiz falan biz buna işkence ediyoruz, rol bir buçuk saat falan sürdü ama özet;
* $urprisé *Edge Jones korkudan bayılır.
* $urprisé *Edge Jones ayağı kayar düşer.
* $urprisé *Edge Jones bayılır.
* $urprisé *Edge Jones kafası musluğa çarptığı için bayılır.
* $urprisé *Edge Jones plastik boru ile dövüldüğü için bağırır.
* $urprisé *Edge Jones dudaklarını hafif oynatarak "K-ral KayDe"
* $urprisé *Edge Jones yine bayılır.
Rol bu, ha birde bir adam yollamışlar para falan teklif etti onlarıda odaya kilitledik zaten biraz saçma bir rol olsada en son onları gönderdik. Edge isimli arkadaş ile rolümüzü bitirdik ve gitti.

Ha şimdi gelelim bana Ck talebi açma konusuna, ne demişler "Etme bulma dünyası" veya "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" veya veya veya "Herşeyin bir bedeli vardır" bu sözler herşeyi gün yüzüne çıkarıyor. Bu sözü bulan adam boşa söylememiş.

Edge bana sıktı, biz onu kaçırdık. Sıradan bir misilleme gibi birşey, etti buldu. Bunda Ck talebi açacak birşey yok.
Ha şunu unuttum, Korku rolü ihlal ettimi diyor, Koray arkadaşımız Etti demiş.
Kendi sokağım, o sokağın önde geleniyim. Sen bana sıkmışsın, elime düşmüşsün ben sana kırmızı halı serip şampanya falanmı patlatayım? Kendi sokağımda bırakda biraz ben öteyim.

Yeterince yüzeysel bir savunma olduğunu düşünüyor iyi günler diliyorum.

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Amor Cuellar Lv.47
Köken: Meksikan
Toplam oynama: 763 gün, 19 saat
Barry Ellery Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:00
Toplam oynama: 47 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Mart 2024, 03:53
Jeff Mays Lv.47
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #9 : 28 Şubat 2019, 18:07:56 »
Kişilere demiştim ben zaten, CK savaşına girelim diye ama bir korkudur giremiyorlar :D