Olayda ismi geçen kişi benim, savunmama geçeyim;
Taleplerde bahsi geçen olay yüzeysel anlatılması gerekiyor ama yapmamışsın, iyi madem ben anlatayım.
Şu şekilde başlıyoruz, aramızda bir uyuşturucu mevzusu var "tabi onların var, bizden yana sıkıntı yok" bu mevzu ne derseniz Güney yakasında fiyatlar 500 dolarmış. Herneyse ilk sürtüşmenin başladığı ssi paylaşayım hemen;

Olayın ilk köpürme anları, neden olduğunu bilmiyoruz bizden uyuşturucu alan adam bu şekilde bir rol sergiliyor. Neyse rol bu değilmi, bir sıkıntı olmaz fakat zaten ben anladım bu işin sonunun kötü olacağını. Neyse konuyu saptırmıyım işte aradan bir günmü iki günmü ne geçti sokaktan birine sıkmışlar ve tekrardan iki kişi sokağa geldi ve "beşyüz dolara malmı olur şumu olur bumu olur" bir süre münakaşaya girdi, oysaki bize karşı bir fear uygulaması gerekirdi neyse devam edeyim bizden birkaç kişi buna ateş açtı buda drive-bya kalktı ve sıktı "Adamın hakkına girmiyim, öyle hepimizi düşürmedi sadece sıkarak gitti" ondan sonra sokağa tekrardan geldi yine bir sürtüşme çıktı ve bu sefer araçtan inerek ateş açtılar, polis olayı gördü ve "Edge Jones" isimli arkadaş yaralıya düştü, tabikide yanındaki arkadaşı bu kişiyi RK etti ve olay patlağı verdi, işte o andan kalma görüntüler;
Tabi bunu gören Guantanamo halkı dururmu, delirdi fıttırdı bu heriflere dersini vermek için gün saydı. Sonra benim izinli Multi Account hesabım "Wendell_Dobbs" isimli karakterime bu olay "sokağa sıkıldığı" sokakta takılan bir çete üyesi tarafından uçulurdu. İşte o ss;

Wendell'in ise bu duruma canı sıkıldı ve bunu yapanların bulunmasını istedi, sokaktaki oğlanlardan birkaçına haber saldı ve Edge için bir arama başlattı. Hedefte Edge vardı, sadece Edge'yi alıp geleceklerdi, Wendell ile takip ettim görev verdiklerimi.
Şimdi biz Edge'i gördük, Idlewood'da köşe tutuyordu, arkadaşı ile siyah zırhlı bir sultana bindi ve önce tamirciye uğradı sonra ise El Corona bloklarının o taraflara doğru sürdü, tekrar bir dönüş gerçekleştirip Idlewood'a indi ve orada takıldı. Neyse zaman geçti bekledik bekledik bekledik ve harekete geçen Edge'nin peşine takıldık. Bu Glen Park'a doğru sürdü ve köprü altında bizimkiler bunu indirdi, tabi Edge'nin arkadaşları dururmu? Edge'i kurtarmak için mermiler patlattılar ama malesef onlarda düştü. Ha videosuda var, onuda bırakıyım;
Neyse görev tamam, Edge araçta ve herkes mutlu. Bizimkiler aldılar bu Edge'i sokağa doğru getiriyorlar, tam getirirken baygın emotesi veren Edge sokakta arkadaşlarının bizimkilere ateş açması ile birlikte ayağa kalktı ve bizimkileri düşürdüler. Ne oldu? "İki arkadaşım deagle kaybetti" neyse bu durumu discordda falan konuştuk işte biz dedik "Baygın emotesi verdin kardeşim, nasıl uyanıyorsun?" sonra o dedi "Öyle birşey hatırlamıyorum" sonra bizim arkadaş aldığı videoda emoteyi gösterdi ve teşekkür ederiz Edge arkadaşımız role devam etti.
Role geçtik işte, moteldeyiz falan biz buna işkence ediyoruz, rol bir buçuk saat falan sürdü ama özet;
* $urprisé *Edge Jones korkudan bayılır.
* $urprisé *Edge Jones ayağı kayar düşer.
* $urprisé *Edge Jones bayılır.
* $urprisé *Edge Jones kafası musluğa çarptığı için bayılır.
* $urprisé *Edge Jones plastik boru ile dövüldüğü için bağırır.
* $urprisé *Edge Jones dudaklarını hafif oynatarak "K-ral KayDe"
* $urprisé *Edge Jones yine bayılır.
Rol bu, ha birde bir adam yollamışlar para falan teklif etti onlarıda odaya kilitledik zaten biraz saçma bir rol olsada en son onları gönderdik. Edge isimli arkadaş ile rolümüzü bitirdik ve gitti.
Ha şimdi gelelim bana Ck talebi açma konusuna, ne demişler "Etme bulma dünyası" veya "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" veya veya veya "Herşeyin bir bedeli vardır" bu sözler herşeyi gün yüzüne çıkarıyor. Bu sözü bulan adam boşa söylememiş.
Edge bana sıktı, biz onu kaçırdık. Sıradan bir misilleme gibi birşey, etti buldu. Bunda Ck talebi açacak birşey yok.
Ha şunu unuttum, Korku rolü ihlal ettimi diyor, Koray arkadaşımız Etti demiş.
Kendi sokağım, o sokağın önde geleniyim. Sen bana sıkmışsın, elime düşmüşsün ben sana kırmızı halı serip şampanya falanmı patlatayım? Kendi sokağımda bırakda biraz ben öteyim.
Yeterince yüzeysel bir savunma olduğunu düşünüyor iyi günler diliyorum.