Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Diğer Birliklere olanak verilmesi

Başlatan Skyline, 21 Şubat 2018, 18:05:13
Okunma sayısı 1180 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Skyline

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Mart 2018, 19:22
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Diğer Birliklere olanak verilmesi
« : 21 Şubat 2018, 18:05:13 »
Selam.Ne kadar önemsersiniz bilemem,fakat Rina'da ikinci günüm.Kısa sürede oyuncu kitlesini,yetkililerin tutumu ve sunucunun gidişatını çözebildim(geçmiş tecrübelerimin de yardımı ile).Aslında şahane bir sunucu olmuş,uğraşan herkesin ellerine sağlık.Fakat oyuncu kitlesi bir türlü uslanmıyor.Yani elinden geleni ardına koymuyorlar,ne kadar kural ihlali varsa hep ihlalleri uygulamaktan yana.Tamam,rol bilmiyor olabilirsiniz,fakat bir efor da sarfetmediğiniz bir gerçek.Bu yazıyı okuyan genç ve yetişkin arkadaşlarıma tek birşey demek istiyorum.Lütfen,sadece para veya mal mülk için oynamayın.Rol yapmaya bakın,eğlenin.Tespitlerime göre illegal rollerde özellikle,tek bir noktaya toplanılıyor.Tabi ki de en güçlü olan her zaman kazanır,fakat sunucudaki illegal rollerin gelişmesi ve güzelleşmesi amacı ile kafanıza yatan başka birliklere de girebilirsiniz.Sadece birlik yöneticileri ile konuşmanız yeterli olabilir diye düşünüyorum.Şimdiden post'u okuyan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim.

Ek olarak ta,gerçekten rol yapabilen ve sunucunun kalitesini arttırabilecek birliklere olanak verilmesi konusunda düşünceleriniz nelerdir?

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Diğer Birliklere olanak verilmesi
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2018, 22:18:05 »
Legale destek yok.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2018, 22:28:22 »
Legale destek yok.
Sunucuda legal rol cidden çok az durumda, bir hevesle fotoğrafçı rolü yapmak istemiştim. Ancak birliğe davet ettiğim kişilerin hepsi "illegal mi?" sorusunu soruyor. Legal rollere özel sistemsel geliştirilmeli, bu sayede insanların merakı ile birkaç birlik bile olsa legal role önem artar. Bunun sunucu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2018, 22:32:57 »
Legal olarak iş yapanlar hep kısa vadede oluyor. Çünkü getirisi az ve sürekli aynı şeyleri yapmak sıkıyor insanları. Haliyle illegale kayıyorlar. Sürekli farklı şeyler, macera entrika vs. Daha çok ilgi çekiyor.

Çevrimdışı Boromir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Young Lv.19
Son giriş: 08 Ocak 2021, 08:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2018, 22:36:37 »

Çevrimdışı Boromir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Young Lv.19
Son giriş: 08 Ocak 2021, 08:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2018, 22:39:20 »
Legal olarak iş yapanlar hep kısa vadede oluyor. Çünkü getirisi az ve sürekli aynı şeyleri yapmak sıkıyor insanları. Haliyle illegale kayıyorlar. Sürekli farklı şeyler, macera entrika vs. Daha çok ilgi çekiyor.
Asıl illegal sürekli aynı şey al silahı tak beline laf edene sık.Legal tam tersine size daha çok olanak sağlar ülkede yasak olmayan herşeyi yapman serbest sonuç olarak sana kimse karışmaz ve rahatça yaparsın yanına 2-3 tane gerçekten legal rol yapmak isteyen birilerini bulduktan sonra emin ol harika roller yaparsın ama insanın içinde istek olucak öncellikle önemli olan bu.

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2018, 08:38:44 »
Kovalanke, illegal tanımını yanlış buluyorum. Birlik tanıtımımıza girip paylaşılan görüntülere bir bakmanı tavsiye ederim. İllegal olmak demek legal rol yapılmayacağı anlamına gelmez fakat legal olmak, illegal rol yapmayacağın anlamına gelir. Mobil

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2018, 12:00:41 »
İllegal birliklerin paralarını aklamaları için legal bir işletmeye ihtiyacı var, bu yüzden Fixatien'e katılıyorum.

Legal rolün maksadı sadece suça bulaşmamak veya dejavu yaşamak değildir. Güzel bir işin vardır, suça bulaşmazsın ve legal olursun. Soyulunca, gasp edilince ya da herhangi bir illegal aktivitede kurban durumunda olduğunda bunu polisler ile çözmeye çalışırsın. Bu basittir.

Şu da gerçekten açık bir konu: bazı insanlar illegal rol yaptığını sanıyor. Yapamıyorlar. İstiyorsanız rol sorguladığımı düşünün ama sorgulanacak bir rol bilgisi varsa ortada, sorgulanır. Her zencinin kendisine laf atana silah çekip vurması da saçmalık, kadın rolü yaptığını sananların erkek fatma gibi takılıp her tilt olduğu erkeğin hayalarına tekme atması da saçmalık.

Bazıları var özellikle, şikayet açıyorsun ama cevap vermeye tenezzül bile etmiyor. Bazıları saçma sapan neden sunuyor ortaya çocuk gibi. Bazıları hele konuyla alakasız şekilde saçma ithamlarda bulunuyor karşı tarafa, kendini savunmak yerine. Yönetim bu tip davranışta bulunan kişilere gerekli cezayı vermezse, bu böyle devam eder.

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2018, 20:47:35 »
NewStand birligi o kadar çabalamasina ragmen EGOIST yönetim ekibi hala ve hala ILLEGAL destek vermeye devam etti.
Simdi de goruldugu gibi legalde ilerlemeye çalışan NewStand birligi yönetim kararı ile komple kapatıldı.. legale dedtek var diyenler size diyorum..

Sonuna kadar katılıyorum , legal hiç umursanmıyor.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2018, 21:24:30 »
Byron nickli arkadaşı ciddiye almayalım, buraya sunucuyu kötülemeye gelmiş.