Selam.Ne kadar önemsersiniz bilemem,fakat Rina'da ikinci günüm.Kısa sürede oyuncu kitlesini,yetkililerin tutumu ve sunucunun gidişatını çözebildim(geçmiş tecrübelerimin de yardımı ile).Aslında şahane bir sunucu olmuş,uğraşan herkesin ellerine sağlık.Fakat oyuncu kitlesi bir türlü uslanmıyor.Yani elinden geleni ardına koymuyorlar,ne kadar kural ihlali varsa hep ihlalleri uygulamaktan yana.Tamam,rol bilmiyor olabilirsiniz,fakat bir efor da sarfetmediğiniz bir gerçek.Bu yazıyı okuyan genç ve yetişkin arkadaşlarıma tek birşey demek istiyorum.Lütfen,sadece para veya mal mülk için oynamayın.Rol yapmaya bakın,eğlenin.Tespitlerime göre illegal rollerde özellikle,tek bir noktaya toplanılıyor.Tabi ki de en güçlü olan her zaman kazanır,fakat sunucudaki illegal rollerin gelişmesi ve güzelleşmesi amacı ile kafanıza yatan başka birliklere de girebilirsiniz.Sadece birlik yöneticileri ile konuşmanız yeterli olabilir diye düşünüyorum.Şimdiden post'u okuyan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim.
Ek olarak ta,gerçekten rol yapabilen ve sunucunun kalitesini arttırabilecek birliklere olanak verilmesi konusunda düşünceleriniz nelerdir?