Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SUNUCUDA BUNLAR YAPILIRSA ROL YAPILABİLİR DEDİĞİM BİR ARGE.

Başlatan DOOMSDAY, 21 Şubat 2019, 17:07:47
Okunma sayısı 863 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: SUNUCUDA BUNLAR YAPILIRSA ROL YAPILABİLİR DEDİĞİM BİR ARGE.
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2019, 21:44:15 »
Silah tüccarına şöyle bir sistem gelebilir, kaldırılabilir yönetim tarafından kurulan il-legal oluşum kurulabilir baron tarzı bütün birlikler kafalarına göre savaşıyor bunların emir altında tutan bir oluşum sağlanmalı sana ateş kes diyorsa etmeyeceksin.

Devlet binasını @Emre || yönetiyordu, aynı şekilde il-legalleri yöneten bir ekip gelse daha iyi olacaktır.
Seçmek zor elbette taraf tutma olayları olacaktır fakat tek çare bu.
Bu mantıklı.

Çevrimdışı marcuus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Şubat 2021, 19:43
Toplam oynama: 115 gün, 15 saat
« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2019, 14:04:51 »
/silahsat komudunu belirli yerlerde kullanalım böylece gerçekçi olur köprü altı kanalizasyon v.b

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 01:43
Toplam oynama: 157 gün, 22 saat
« Yanıtla #12 : 22 Şubat 2019, 14:19:31 »
SAÇMA DESTEKLEMIYORUM

Çevrimdışı spilner

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2025, 20:48
Toplam oynama: 206 gün, 17 saat
Raiden Shino Lv.25
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 00:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 22 Şubat 2019, 14:27:10 »
1.Madde için yorum yapıyorum, diğer mesleklere revizyon şart
2.Madde destekliyorum Los Santos tam göbeğinde silah ticareti aşırı saçma
3.Madde /q atanlar ağır ceza alıyor.
4.Madde Multi hesap yakalandığı taktirde ban atılmaktadır
5.Madde Trolleyenler Ban yiyor yada ceza
6.Madde DESTEKLEMİYORUM!
7.Madde bence değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Eylül 2024, 22:03
Toplam oynama: 102 gün, 6 saat
Birlik: **** ******eri
« Yanıtla #14 : 22 Şubat 2019, 14:30:29 »
1. Mesleklerin bazıları kaldırılması gerekiyor veya zorlaştırılması lazım.

-Herşey level'a göre sistematik şekilde ayarlandı zaten zorluk dereceleri de mevcut.

2. Silah tüccarı kaldırılsın ve şehire bir ay  kadar silah yardım yapılmasın ama oraya gidip mermi alabilelim.

-Kesinlikle destekliyorum illegal rol yapanlar daha dikkatli olur ve silah almak zorlaşır çetelerin mekanlarına mafyaların mekanlarına gidip zor yoldan silah temin edilmesi çok daha gerçekçi bir oyun ortamı oluşturur ve sağlıklı olur.

3. Aktif rol ortamında silahı gitmemesi için /q atan oyunculara 650 dakika + silahına el koyulsun ve geri verilmesin.

- Kesinlikle destek.

4. Sunucu'da bir'den fazla hesap kullanan kişiler var onların hesapları tespit edilip kapatılsın.

Aynı bilgisayar üzerinden olanlara evet mac adreslerine atılabilir fakat bir evde 4 bilgisayarı olan kardeşiyle oynayan vs. çok insan var bunlara bir kısıt getirilmesi etik olmaz.

5. İdlewood'a  şarkı açıp Troll atan kişiler'de 60 70 dakika cezalandırılsın bidaha mı yapıyor 2 gün yasaklansın.

-Ceza süresinin arttırılması lazım kesinlikle destek.

6. Şehirde infernus bullet sultan gibi araçlar kaldırılsın.

- Desteklemiyorum parası olan spor araçlara binmek isteyen olabilir buna göre önlemler alınıyor zaten PD lerin gişeleri kapatması helikopter takibi vs.

7. Sunucuda para kazanmak çok kolay bunun önüne geçilmesi gerekiyor.

- Hard RP 'ye çekilmesi gerekir fakat bu sefer dengesizlik olur şimdiye kadar milyonlar sahibi olanlar hiçbir zaman batmayacak kadar güçlü kalır.

5. Madde üzerinde  görüldüğü gibi ben yeterli bir ceza yedim, sadece 3 saniyeliğine açmıştım, burada hortlatıp tekrar rezil etmenin amacı nedir :d

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #15 : 22 Şubat 2019, 14:57:02 »
1. Mesleklerin bazıları kaldırılması gerekiyor veya zorlaştırılması lazım.
2. Silah tüccarı kaldırılsın ve şehire bir ay  kadar silah yardım yapılmasın ama oraya gidip mermi alabilelim.
3. Aktif rol ortamında silahı gitmemesi için /q atan oyunculara 650 dakika + silahına el koyulsun ve geri verilmesin.
4. Sunucu'da bir'den fazla hesap kullanan kişiler var onların hesapları tespit edilip kapatılsın.
5. İdlewood'da  şarkı açıp Troll atan kişiler'de 100 150  dakika cezalandırılsın bidaha mı yapıyor 2 gün yasaklansın.
6. Şehirde infernus bullet sultan gibi araçlar kaldırılsın veya fiyatlar yükseltilsin.
7. Sunucuda para kazanmak çok kolay bunun önüne geçilsin veya roller yapılarak, para kazanılsın.

Destekliyorum veya desteklemiyorum yazanlar olacaktır pek önemli değil. ben böyle olsa rol yapan kişiler çoğalır /q çekenler azalır insanlar rollerine dikkat eder diye umut ediyorum ve işiniz gücünüz para olmuş sunucuya sabah bir giriyorsunuz akşama kadar para kasıyorsunuz daha sonra silah alam discorda girem DM yapam ben kralım orası benim burası benim diye geçiniyorsunuz anlatıcaklarım bu kadar destekleyip desteklememiz tekrar'dan yazıyorum  önemli değil  ve bunların hepsinin yapılmayacağını bende biliyorum ama yapılırsa daha iyi olacaktır ve para kazanmak yerine insanlar rol yapmayı tercih edecektir gibime geliyor bu zamana kadar kazandığınız aldığınız paralar yeter'de artar iyi forumlar.

Не нужно комментировать

1. Meslekler şu anda sistematik bir şekilde birbirini tamamlıyor. Her mesleğin bir amacı ve her meslek bir diğer mesleğin bir basamağı.

2. Silah tüccarının kaldırılması silahın kaldırılacağı anlamına gelmiyor. Silah tüccarı kaldırılsa yine bir alternatif eklenecek zaten.

3. Bahsettiğiniz şey zaten bu şekilde.

4. Birden çok hesap kullanan kişileri M.A sebebiyle şikayet açabilirsiniz, bazıları bizim tarafımızdan izinli oluyor onlar istisna.

5. Idlewood'da bu şekilde müzik açanlar zaten bahsettiğiniz ve daha fazla sürede hapis almakta.

6. Infernus'u ve bulleti bu kadar gözünüzde büyütmenize gerek yok.

7. Ekonomi konusunda bir değişiklik yapmayacağız, şu anda herşeyin rayında olduğunu düşünüyoruz.