Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SUNUCUDA BUNLAR YAPILIRSA ROL YAPILABİLİR DEDİĞİM BİR ARGE.

Başlatan DOOMSDAY, 21 Şubat 2019, 17:07:47
Okunma sayısı 856 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DOOMSDAY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2019, 16:28
Toplam oynama: 3 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
1. Mesleklerin bazıları kaldırılması gerekiyor veya zorlaştırılması lazım.
2. Silah tüccarı kaldırılsın ve şehire bir ay  kadar silah yardım yapılmasın ama oraya gidip mermi alabilelim.
3. Aktif rol ortamında silahı gitmemesi için /q atan oyunculara 650 dakika + silahına el koyulsun ve geri verilmesin.
4. Sunucu'da bir'den fazla hesap kullanan kişiler var onların hesapları tespit edilip kapatılsın.
5. İdlewood'da  şarkı açıp Troll atan kişiler'de 100 150  dakika cezalandırılsın bidaha mı yapıyor 2 gün yasaklansın.
6. Şehirde infernus bullet sultan gibi araçlar kaldırılsın veya fiyatlar yükseltilsin.
7. Sunucuda para kazanmak çok kolay bunun önüne geçilsin veya roller yapılarak, para kazanılsın.

Destekliyorum veya desteklemiyorum yazanlar olacaktır pek önemli değil. ben böyle olsa rol yapan kişiler çoğalır /q çekenler azalır insanlar rollerine dikkat eder diye umut ediyorum ve işiniz gücünüz para olmuş sunucuya sabah bir giriyorsunuz akşama kadar para kasıyorsunuz daha sonra silah alam discorda girem DM yapam ben kralım orası benim burası benim diye geçiniyorsunuz anlatıcaklarım bu kadar destekleyip desteklememiz tekrar'dan yazıyorum  önemli değil  ve bunların hepsinin yapılmayacağını bende biliyorum ama yapılırsa daha iyi olacaktır ve para kazanmak yerine insanlar rol yapmayı tercih edecektir gibime geliyor bu zamana kadar kazandığınız aldığınız paralar yeter'de artar iyi forumlar.

Не нужно комментировать

Çevrimdışı Berkay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2019, 17:19
Toplam oynama: 145 gün, 18 saat
Ynt: SUNUCUDA BUNLAR YAPILIRSA ROL YAPILABİLİR DEDİĞİM BİR ARGE.
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2019, 17:17:03 »
1.Madde için yorum yapıyorum, diğer mesleklere revizyon şart
2.Madde destekliyorum Los Santos tam göbeğinde silah ticareti aşırı saçma
3.Madde /q atanlar ağır ceza alıyor.
4.Madde Multi hesap yakalandığı taktirde ban atılmaktadır
5.Madde Trolleyenler Ban yiyor yada ceza
6.Madde desteklemiyorum.
7.Madde bence değil.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2019, 17:18:54 »
1.Madde için yorum yapıyorum, diğer mesleklere revizyon şart
2.Madde destekliyorum Los Santos tam göbeğinde silah ticareti aşırı saçma
3.Madde /q atanlar ağır ceza alıyor.
4.Madde Multi hesap yakalandığı taktirde ban atılmaktadır
5.Madde Trolleyenler Ban yiyor yada ceza
6.Madde desteklemiyorum.
7.Madde bence değil.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2019, 18:38:59 »
şimdi ilk olarak kimsenin yazdıklarıyla ilgilenmeyeceğim
böyle bir arge sunucuyu ikiye bölüyor çünkü
bana ters çıkanlara falan yanıt vermeyi düşünmüyorum o yüzden

1, hiçbir meslek zorlaştırılmamalı. sunucunun sabit bir ekonomisi var, atıyorum sen 5. seviye taşımayı 1kdan 750 dolara düşürürsen yeni oyunculara haksızlık olacak, hatta flatbed vb. yavaşlatılırsa bayağı büyük bir haksızlık gerçekleşir.

2, silah tüccarı yine kaldırılmamalı. zaten silah onaylı birlikler kullanabiliyor. şimdi şöyle bir konu var, elbette sevkiyat tarzı roller ile gelmesi daha eğlenceli olur ancak bunu sağlayacak, sunucunun illegal düzenini yürüten bir illegal birlik yok.

3, belki de tek katıldığım. fakat şöyle bir durum var, ceza admin inisiyatifinde. yani, q atana 300 ile 900 dakika arasında ceza vermeliler. 299 veremez, 901 veremez. onun yerine 900-1800 gibi bir süre arasına çıkarılabilir ve dediğin gibi q atana dmdeki silaha el koyma politikası uygulanabilir.

4, ma zaten yasak. tespit ederseniz şikayet edin.

4. Sunucu'da bir'den fazla hesap kullanan kişiler var onların hesapları tespit edilip kapatılsın.

Aynı bilgisayar üzerinden olanlara evet mac adreslerine atılabilir fakat bir evde 4 bilgisayarı olan kardeşiyle oynayan vs. çok insan var bunlara bir kısıt getirilmesi etik olmaz.
bu tip olaylar için ticket üzerinden multi hesap izni alınmalı. diğer türlü tespit edilirse yasaklanırsın.

5, şahsen idlewooda çok girmediğim için troll şarkı yoğunluğunu bilmiyorum.

6, niye? sunucuda 150 küsür bullet var, gittiğim her yerde bullet görmek benim de canımı sıkıyor fakat kimsenin zevkine karışamayız.

7 için birçok arge açıldı. şöyle açıklayayım

Ekonominin zorlaştırılması demek, sunucuyu Hard-RP'ye çekmek olur. Bu arada, Hard-RP demişken bazıları bu olayı yanlış anlıyor. Sunucunun hard-medium-low olarak değerlendirilmesi ekonomiye göre yapılır. Rol kalitesine göre yapılmaz/yapılamaz. Kiminin yaptığı rol, kimine göre kötü iken kimine göre iyi olabilir.
Neyse, konumuza dönelim.
Sunucu Hard-RP yapılırsa 1.'den daha ciddi bir haksızlık durumu oluşur. Dolayısıyla herkesin mal varlığının silinmesi gerekir, bu da sunucunun yarısının giden emekleri yüzünden oyunu bırakması anlamına gelmekte.
Sabit bir ekonomi var ve bunu değiştiremeyiz.

Çevrimdışı Intervice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Kasım 2023, 04:10
Toplam oynama: 141 gün, 22 saat
Maria Marini Lv.23
Son giriş: 10 Nisan 2023, 18:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2019, 18:58:51 »
Silah tüccarına şöyle bir sistem gelebilir, kaldırılabilir yönetim tarafından kurulan il-legal oluşum kurulabilir baron tarzı bütün birlikler kafalarına göre savaşıyor bunların emir altında tutan bir oluşum sağlanmalı sana ateş kes diyorsa etmeyeceksin.

Devlet binasını @Emre || yönetiyordu, aynı şekilde il-legalleri yöneten bir ekip gelse daha iyi olacaktır.
Seçmek zor elbette taraf tutma olayları olacaktır fakat tek çare bu.

Çevrimdışı DEMOKRAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2021, 17:31
Toplam oynama: 133 gün, 1 saat
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2019, 19:05:00 »
1. Mesleklerin bazıları kaldırılması gerekiyor veya zorlaştırılması lazım.

-Herşey level'a göre sistematik şekilde ayarlandı zaten zorluk dereceleri de mevcut.

2. Silah tüccarı kaldırılsın ve şehire bir ay  kadar silah yardım yapılmasın ama oraya gidip mermi alabilelim.

-Kesinlikle destekliyorum illegal rol yapanlar daha dikkatli olur ve silah almak zorlaşır çetelerin mekanlarına mafyaların mekanlarına gidip zor yoldan silah temin edilmesi çok daha gerçekçi bir oyun ortamı oluşturur ve sağlıklı olur.

3. Aktif rol ortamında silahı gitmemesi için /q atan oyunculara 650 dakika + silahına el koyulsun ve geri verilmesin.

- Kesinlikle destek.

Aynı bilgisayar üzerinden olanlara evet mac adreslerine atılabilir fakat bir evde 4 bilgisayarı olan kardeşiyle oynayan vs. çok insan var bunlara bir kısıt getirilmesi etik olmaz.

5. İdlewood'a  şarkı açıp Troll atan kişiler'de 60 70 dakika cezalandırılsın bidaha mı yapıyor 2 gün yasaklansın.

-Ceza süresinin arttırılması lazım kesinlikle destek.

6. Şehirde infernus bullet sultan gibi araçlar kaldırılsın.

- Desteklemiyorum parası olan spor araçlara binmek isteyen olabilir buna göre önlemler alınıyor zaten PD lerin gişeleri kapatması helikopter takibi vs.

7. Sunucuda para kazanmak çok kolay bunun önüne geçilmesi gerekiyor.

- Hard RP 'ye çekilmesi gerekir fakat bu sefer dengesizlik olur şimdiye kadar milyonlar sahibi olanlar hiçbir zaman batmayacak kadar güçlü kalır.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2019, 19:06:34 »

1. Şu anlık iyi, sorun göremiyorum açıkçası.
2. Zaten polis departmanı bazen silahları toplama operasyonu yapıyor, şu an bulunan sistem daha iyi.
3. DM yapanların silahına el koyuluyor. Rolden kaçanlara(/q) ise caydırıcı cezalar verilebiliyor.
4. Çok önceden MA kontrolü yapılmıştı, olabilir.
5. Türkçe şarkı atanlara ben 60 dakika atıyorum, eğer devam ederse ban yerine cezaları artacaktır.
6. Pahalı fiyata satılabilir o araçlar.
7. Şu anlık iyi.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2019, 19:16:50 »

2. Zaten polis departmanı bazen silahları toplama operasyonu yapıyor, şu an bulunan sistem daha iyi.
3. DM yapanların silahına el koyuluyor. Rolden kaçanlara(/q) ise caydırıcı cezalar verilebiliyor.
5. Türkçe şarkı atanlara ben 60 dakika atıyorum, eğer devam ederse ban yerine cezaları artacaktır.
7. Şu anlık iyi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2019, 20:48:09 »
Silah tüccarına şöyle bir sistem gelebilir, kaldırılabilir yönetim tarafından kurulan il-legal oluşum kurulabilir baron tarzı bütün birlikler kafalarına göre savaşıyor bunların emir altında tutan bir oluşum sağlanmalı sana ateş kes diyorsa etmeyeceksin.

Devlet binasını @Emre || yönetiyordu, aynı şekilde il-legalleri yöneten bir ekip gelse daha iyi olacaktır.
Seçmek zor elbette taraf tutma olayları olacaktır fakat tek çare bu.
bak işte dediğin gibi bir şey olursa bu sistem kalkabilir
başka bir sunucuda sadece adminlerden oluşan bir oluşum vardı
bu oluşum illegal birlikler arasındaki düzeni sağlıyordu

Çevrimdışı iloveu3k

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edward Troen Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2024, 23:26
Toplam oynama: 56 gün, 14 saat
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2019, 20:54:21 »

7. Şu anlık iyi.
Şu 6'yı Çok şiddetli bir şekilde destekliyorum.