DESTEKLEDİKLERİM1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 13 (Belirli bir mesafeye kadar görünmemeli.), 14, 15, 16, 17, 19, 20.
DESTEKLEMEDİKLERİM5: Birinin realistik durumda her aracı gözünün önünde olabilir. Belki konvoy halinde kullanacak, belki ekran görüntüsü alacak, belki viskisini kaldırıp "Zenginliğe bak be!" diyecek.
Desteklemiyorum.8: Bunu aslında
destekliyorum. Ama zırh sistemi AR-GE üyeleri tarafından geliştirilmeli ve NON-RP Driving sorununa çözüm bulunmalı. Şahsen benim arabamın zırhı yok ve sürekli tamir
parası ödüyorum. Ama zırhı olanlar pat pat vuruyor aracıma, inadına.

11: Rol dışı bir şey olduğu zaman ekran görüntüleri ile şikayet açılır zaten. Ama kısayol olması amaçlı ve renkli bir görüntü sağlanması amaçlı konulmuş bir komut.
Desteklemiyorum.18: Koruma devresi olduğu için bence kalmalı. Interior'a girer girmez üzerime kurşun yağmasını ve direkt ölmeyi istemem.
Desteklemiyorum.LSPD
1-)
Destekliyorum sonuna kadar.
2-)
Destekliyorum.3-) Departman üyeleri için kolaylık sağlayacaktır,
destekliyorum.4-)
Desteklemiyorum. Realistik bakıldığı zaman plakaların normal olması lazım ama ADAM vesayre. Devriye türleri için takılan plakalar.
5-)
Destekliyorum. Aslında bunun yerine ''Operatör'' işbaşına geçip birimleri ihbara yönlendirmesi gerekli.
6-)
Destekliyorum.7-) Sonuna kadar
destekliyorum.8-) Değiştirilmeli,
destekliyorum.9-) Sahil büro aktif edilebilir,
destekliyorum.