Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

V1.6.2 [AR-GE][+2K]

Başlatan VsecBOA, 08 Şubat 2019, 11:38:54
Okunma sayısı 8022 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Ynt: V1.6 [AR-GE]
« Yanıtla #60 : 10 Şubat 2019, 00:37:46 »
@VsecBOA öncelikle Selamlar,Araç zırh konusuna katılmıyorum.Medium RP oynuyoruz bunu sizlerde biliyorsunuz Rol bileni var bilmeyeni var adam taşımacılığa gidip aldığı Mule Aracıyla MAADK yapıp sürekli çarpar ve oyun zevkimizin içinden geçer.Hard RP bir sunucuda bu söylediğiniz şey mantıklı olabilir ancak Rina'da böyle bir şey kesinlikle olamaz.

Gişeler 100 dolar olsun felan demişsiniz zaten kazandığımız doğru düzgün para yok onu da gişeye mi vereceğiz hadi onu geçtik trolleyen kişilerde var gişe önünde dikilip 2. 3. kez gişe açmamız zorunda bırakan onlar ne olacak hiç mi kazancımız olmayacak.

7. Orta panelden yararlansak çok güzel olur, elimizdeki silahı /silahkoy 1 ile ortapanelin birinci slotuna koysak, bu orta panel maksimum 3 slotlu olsa ve biz /silahal 1 ile 1.slota koyduğumuz silahı alsak çok güzel olur. Aktif kovalamacada karşı taraf drive-by attıysa, memur bunu bilemeyeceği için araca silahlı binecek hâli yok. Araçtan inmeden silah alamaması çok kötü bir şey, bu gelirse çok iyi olur.

Bu maddede orta panelden kastını anlamadım aracın torpido kısmına mı koyacaksınız silahları abi orta panel ne saçma sapan şeyler M4 sizde o sizde bu sizde bi salın artık şu illegalleri lütfen ya
NOT:İllegal değilim.

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Haziran 2019, 00:26
Toplam oynama: 90 gün, 6 saat
« Yanıtla #61 : 10 Şubat 2019, 00:52:49 »
@VsecBOA öncelikle Selamlar,Araç zırh konusuna katılmıyorum.Medium RP oynuyoruz bunu sizlerde biliyorsunuz Rol bileni var bilmeyeni var adam taşımacılığa gidip aldığı Mule Aracıyla MAADK yapıp sürekli çarpar ve oyun zevkimizin içinden geçer.Hard RP bir sunucuda bu söylediğiniz şey mantıklı olabilir ancak Rina'da böyle bir şey kesinlikle olamaz.

Gişeler 100 dolar olsun felan demişsiniz zaten kazandığımız doğru düzgün para yok onu da gişeye mi vereceğiz hadi onu geçtik trolleyen kişilerde var gişe önünde dikilip 2. 3. kez gişe açmamız zorunda bırakan onlar ne olacak hiç mi kazancımız olmayacak.

7. Orta panelden yararlansak çok güzel olur, elimizdeki silahı /silahkoy 1 ile ortapanelin birinci slotuna koysak, bu orta panel maksimum 3 slotlu olsa ve biz /silahal 1 ile 1.slota koyduğumuz silahı alsak çok güzel olur. Aktif kovalamacada karşı taraf drive-by attıysa, memur bunu bilemeyeceği için araca silahlı binecek hâli yok. Araçtan inmeden silah alamaması çok kötü bir şey, bu gelirse çok iyi olur.

Bu maddede orta panelden kastını anlamadım aracın torpido kısmına mı koyacaksınız silahları abi orta panel ne saçma sapan şeyler M4 sizde o sizde bu sizde bi salın artık şu illegalleri lütfen ya

-LAPD araçlarında ortada bulunan silah koymak için orta panel bulunuyor, oraya koyabilinir. İl-legallerle alakası yok, rolle olabilecek şeyler bunlar.
-Gişe ise $50, fazla değil bence.

Çevrimdışı Felina

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ağustos 2020, 02:17
Toplam oynama: 74 gün, 6 saat
« Yanıtla #62 : 10 Şubat 2019, 05:29:19 »

Ya gerçekten araştırmak çok kolay artık sadece istek gerekiyor arkadaşım lütfen ya;

Çevrimdışı MissMeovv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mayıs 2019, 12:33
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
« Yanıtla #63 : 10 Şubat 2019, 05:48:11 »
DESTEKLEDİKLERİM

1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 13 (Belirli bir mesafeye kadar görünmemeli.), 14, 15, 16, 17, 19, 20.

DESTEKLEMEDİKLERİM

5: Birinin realistik durumda her aracı gözünün önünde olabilir. Belki konvoy halinde kullanacak, belki ekran görüntüsü alacak, belki viskisini kaldırıp "Zenginliğe bak be!" diyecek.
Desteklemiyorum.

8: Bunu aslında destekliyorum. Ama zırh sistemi AR-GE üyeleri tarafından geliştirilmeli ve NON-RP Driving sorununa çözüm bulunmalı. Şahsen benim arabamın zırhı yok ve sürekli tamir
parası ödüyorum. Ama zırhı olanlar pat pat vuruyor aracıma, inadına. :)

11: Rol dışı bir şey olduğu zaman ekran görüntüleri ile şikayet açılır zaten. Ama kısayol olması amaçlı ve renkli bir görüntü sağlanması amaçlı konulmuş bir komut. Desteklemiyorum.

18: Koruma devresi olduğu için bence kalmalı. Interior'a girer girmez üzerime kurşun yağmasını ve direkt ölmeyi istemem. Desteklemiyorum.

LSPD

1-) Destekliyorum sonuna kadar.
2-) Destekliyorum.
3-) Departman üyeleri için kolaylık sağlayacaktır, destekliyorum.
4-) Desteklemiyorum. Realistik bakıldığı zaman plakaların normal olması lazım ama ADAM vesayre. Devriye türleri için takılan plakalar.
5-) Destekliyorum. Aslında bunun yerine ''Operatör'' işbaşına geçip birimleri ihbara yönlendirmesi gerekli.
6-) Destekliyorum.
7-) Sonuna kadar destekliyorum.
8-) Değiştirilmeli, destekliyorum.
9-) Sahil büro aktif edilebilir, destekliyorum.

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #64 : 10 Şubat 2019, 12:00:21 »
DESTEKLEDİKLERİM

1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 13 (Belirli bir mesafeye kadar görünmemeli.), 14, 15, 16, 17, 19, 20.

DESTEKLEMEDİKLERİM

5: Birinin realistik durumda her aracı gözünün önünde olabilir. Belki konvoy halinde kullanacak, belki ekran görüntüsü alacak, belki viskisini kaldırıp "Zenginliğe bak be!" diyecek.
Desteklemiyorum.

8: Bunu aslında destekliyorum. Ama zırh sistemi AR-GE üyeleri tarafından geliştirilmeli ve NON-RP Driving sorununa çözüm bulunmalı. Şahsen benim arabamın zırhı yok ve sürekli tamir
parası ödüyorum. Ama zırhı olanlar pat pat vuruyor aracıma, inadına. :)

11: Rol dışı bir şey olduğu zaman ekran görüntüleri ile şikayet açılır zaten. Ama kısayol olması amaçlı ve renkli bir görüntü sağlanması amaçlı konulmuş bir komut. Desteklemiyorum.

18: Koruma devresi olduğu için bence kalmalı. Interior'a girer girmez üzerime kurşun yağmasını ve direkt ölmeyi istemem. Desteklemiyorum.

LSPD

1-) Destekliyorum sonuna kadar.
2-) Destekliyorum.
3-) Departman üyeleri için kolaylık sağlayacaktır, destekliyorum.
4-) Desteklemiyorum. Realistik bakıldığı zaman plakaların normal olması lazım ama ADAM vesayre. Devriye türleri için takılan plakalar.
5-) Destekliyorum. Aslında bunun yerine ''Operatör'' işbaşına geçip birimleri ihbara yönlendirmesi gerekli.
6-) Destekliyorum.
7-) Sonuna kadar destekliyorum.
8-) Değiştirilmeli, destekliyorum.
9-) Sahil büro aktif edilebilir, destekliyorum.

Fikirlerin için teşekkürler şöyle bir açıklama getireyim, LSPD 5.maddede araç birim kodları olan ADAM, LINCOLN vesaire plakalarda yazmıyor, aracın tavanında araç sayısı belirtiliyor o da birimi değil.

Ve 18.madde de freeze süresi kısaltılırsa yine KoS koruması aktif kalacak yani, kaldırılmayacak.

Çevrimdışı MistaGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alamar Clay Lv.19
Köken: Rus
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:29
Toplam oynama: 76 gün, 18 saat
Ynt: V1.6 & V1.6.1 [AR-GE]
« Yanıtla #65 : 10 Şubat 2019, 14:05:20 »
Sıralama yapmaya gerek duymadım, gerçekten bilinçli şekilde hazırlanmış bir arge konusu. DESTEKLİYORUM!

Çevrimdışı Boromir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Young Lv.19
Son giriş: 08 Ocak 2021, 08:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #66 : 10 Şubat 2019, 14:56:37 »
Baştan sona destekliyorum

Çevrimdışı yeralti7

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lyov Lagunov Lv.14
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2020, 08:48
Toplam oynama: 28 gün, 7 saat
« Yanıtla #67 : 10 Şubat 2019, 14:59:55 »

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Son giriş: 16 Mart 2025, 15:12
Toplam oynama: 267 gün, 13 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 01:17
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
« Yanıtla #68 : 10 Şubat 2019, 17:01:04 »
Çoğunu destekliyorum, Sadece yaralıya düşünce silahın ne olursa olsun gitmesin.
Bir süre sonra /canlandır yaptığın'da hastane çalışanları el koymuş gibi sistem alsın.
Bir miktar para karşılığın'da silahını geri alabilmelisin, bu ucuz bir miktar olmamalı.
Ve sadece silahı yerde yaralı kişiden sadece Polis departmanındaki arkadaşlar alabilsin.
Araç zırh konusu harika, artık kalkması gerekiyor. Ne PD için olsun ne diğer arkadaşlar için.
Tamamen saçma bir sistem bana göre, herkes bu kafayla rahat cr atıyor.
destekliyorum

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #69 : 10 Şubat 2019, 23:32:52 »
Çoğunu destekliyorum, Sadece yaralıya düşünce silahın ne olursa olsun gitmesin.
Bir süre sonra /canlandır yaptığın'da hastane çalışanları el koymuş gibi sistem alsın.
Bir miktar para karşılığın'da silahını geri alabilmelisin, bu ucuz bir miktar olmamalı.
Ve sadece silahı yerde yaralı kişiden sadece Polis departmanındaki arkadaşlar alabilsin.
Araç zırh konusu harika, artık kalkması gerekiyor. Ne PD için olsun ne diğer arkadaşlar için.
Tamamen saçma bir sistem bana göre, herkes bu kafayla rahat cr atıyor.
destekliyorum

Güzel düşünce, tek sıkıntı böyle bir şey olursa sunucudaki silahlaşma oranı çarpık bir şekilde artar ve o yüzden hoş olmaz.