Emoteler o kadar büyük ki tüm ekranı kaplamış, rolün arka planı gözükmüyor. Ayrıca seni yalayanın kim olduğunu bana açıklar mısın? Tanıtımı iyi yapabilirsin emeğe saygım var ancak Tommy Vercetti diye nick yapıp eleştiri almamayı planlıyor isen çok yanılıyorsun, yerinde olsam isim değiştirirdim. "çakmağını ateşe verip- sigarasını yakar." güzelmiş. Sevdim emotelerini. Başarılar, tabii yapabilirsen.
Bak ahbap normal bir eleştiri olur bunu olumlu karşılarım, bu sunucuda epey bir süredir vardım. İsim konusunda evet haklılık payınız var, dünyada tek bir Tommy Vercetti olmadı, olmayacakta. Onun adını ve modunu kullanıyor olmam onun rolünü yapacağım anlamına gelmez'ki yapmıyorum da. Fakat önerini dikkate aldım, en yakın zamanda isimde ufak bir değişime gidilecek. Vercetti soy adının Vice'da geçtiğini biliyordum, ana karaktere Tony dedikleri için Tommy olacağını hesaba katmadım bu benim olası bi' hatam kabul ettik. Daha fazla bu konuyla alakalı yorum istemiyorum, istek ve önerilerinizi tanıtım altından değilde "yorum" üzerinden denemeye çalışın. İyi forumlar, burada oyun oynadığımızı unutmayın.
Diğer aklı sikinde olan ahmaklara gelecek olursak, çok konuşuyorsunuz ve tamamı boş olan kelimeler sarf ediyorsunuz. Yok yerin dibindesin, sevilmeyeceksin bla-bla-bla, senin tarafından sevilmeye ihtiyacım yok sen merak etme. Kalkmış burada benimle sidik yarıştırma, eğer varsa bir becerin gidersin bi' şeyler yapmak için çaba sarf eder ona göre ayağını denk alırsın. Ederin kadar debelendin, artık yeter. Bitti. Bu tartışmayı daha fazla sürdürmeyeceğim, olay farklı yerlere saptı. İyi forumlar.