Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Withfire Family

Başlatan KOGSenior, 05 Şubat 2019, 15:57:05
Okunma sayısı 7132 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Nisan 2019, 22:06
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Withfire Family
« Yanıtla #50 : 07 Şubat 2019, 19:52:45 »
Emoteler o kadar büyük ki tüm ekranı kaplamış, rolün arka planı gözükmüyor. Ayrıca seni yalayanın kim olduğunu bana açıklar mısın? Tanıtımı iyi yapabilirsin emeğe saygım var ancak Tommy Vercetti diye nick yapıp eleştiri almamayı planlıyor isen çok yanılıyorsun, yerinde olsam isim değiştirirdim. "çakmağını ateşe verip- sigarasını yakar." güzelmiş. Sevdim emotelerini. Başarılar, tabii yapabilirsen.

Çevrimdışı Juliius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jared Isaac Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2020, 17:08
Toplam oynama: 114 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #51 : 07 Şubat 2019, 19:53:54 »
Emoteler o kadar büyük ki tüm ekranı kaplamış, rolün arka planı gözükmüyor. Ayrıca seni yalayanın kim olduğunu bana açıklar mısın? Tanıtımı iyi yapabilirsin emeğe saygım var ancak Tommy Vercetti diye nick yapıp eleştiri almamayı planlıyor isen çok yanılıyorsun, yerinde olsam isim değiştirirdim. "çakmağını ateşe verip- sigarasını yakar." güzelmiş. Sevdim emotelerini. Başarılar, tabii yapabilirsen.
Ummadığım başarıları sana dilerim, KOGSeniorcuğum.

Çevrimdışı V E N O M

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Haziran 2021, 22:34
Toplam oynama: 63 gün, 8 saat
« Yanıtla #52 : 07 Şubat 2019, 19:58:46 »
https://www.upload.ee/image/9534920/ciftlik_evi_toparlanma_etabi_sehre_yayilma_planlari_gizli_icerik.png

Çoluk çocukla uğraşıyoruz, yazık. Yorumlar.. Şaka gibisiniz.

Sen insanların yaşlarını sorgulayarak egonu tatmin etmeye çalışırken onlar sadece gülüyor 😂
Sen rahat ol aslanım, benim egomu tatmin etmeye ihtiyacım yok. Zaten iyi olduğumu biliyorum, bunun için şahit tutmaya gerek yok. Bilen bilir, bilmeyen böyle atıp tutar anca. İki gün evvel önce tanıtımıma çok iyi, sonunda harika bi' birlik yazıp beni nasıl yalayacağını şaşıran adamları bana gelip savunman gerçekten gülünç oldu. Umarım bu sana yeterli bir cevap olmuştur, kulağına küpe ederisn.

Işte bu kadar kibirli olduğun için insanlar asla seni sevmiyorlar.Hayatı dipte yaşayıp kendini yukarda gördüğün içinde hiç sevilmeyeceksin.Buda kulağına küpe olsun, şimdi yaşadığın yere, en dibe dönebilirsin.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #53 : 07 Şubat 2019, 20:02:24 »
Tanıtım kötü, roller saçma emoteler kötü.Yapamıyorsan yapanların yanına git veya başka konseptler dene yapa bildiğin.Bir de sanırım eleştiri yapanların yorumlarını siliyorsun diye duydum yapma öyle şeyler.

Çevrimdışı gunahkarkedi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Ağustos 2020, 15:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #54 : 07 Şubat 2019, 20:04:03 »
Bak ahbap normal bir eleştiri olur bunu olumlu karşılarım, bu sunucuda epey bir süredir vardım. İsim konusunda evet haklılık payınız var, dünyada tek bir Tommy Vercetti olmadı, olmayacakta. Onun adını ve modunu kullanıyor olmam onun rolünü yapacağım anlamına gelmez'ki yapmıyorum da. Fakat önerini dikkate aldım, en yakın zamanda isimde ufak bir değişime gidilecek. Vercetti soy adının Vice'da geçtiğini biliyordum, ana karaktere Tony dedikleri için Tommy olacağını hesaba katmadım bu benim olası bi' hatam kabul ettik. Daha fazla bu konuyla alakalı yorum istemiyorum, istek ve önerilerinizi tanıtım altından değilde "yorum" üzerinden denemeye çalışın. İyi forumlar, burada oyun oynadığımızı unutmayın.

Diğer aklı sikinde olan ahmaklara gelecek olursak, çok konuşuyorsunuz ve tamamı boş olan kelimeler sarf ediyorsunuz. Yok yerin dibindesin, sevilmeyeceksin bla-bla-bla, senin tarafından sevilmeye ihtiyacım yok sen merak etme. Kalkmış burada benimle sidik yarıştırma, eğer varsa bir becerin gidersin bi' şeyler yapmak için çaba sarf eder ona göre ayağını denk alırsın. Ederin kadar debelendin, artık yeter. Bitti. Bu tartışmayı daha fazla sürdürmeyeceğim, olay farklı yerlere saptı. İyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Nisan 2019, 22:06
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #55 : 07 Şubat 2019, 20:13:44 »
Bak ahbap normal bir eleştiri olur bunu olumlu karşılarım, bu sunucuda epey bir süredir vardım. İsim konusunda evet haklılık payınız var, dünyada tek bir Tommy Vercetti olmadı, olmayacakta. Onun adını ve modunu kullanıyor olmam onun rolünü yapacağım anlamına gelmez'ki yapmıyorum da. Fakat önerini dikkate aldım, en yakın zamanda isimde ufak bir değişime gidilecek. Vercetti soy adının Vice'da geçtiğini biliyordum, ana karaktere Tony dedikleri için Tommy olacağını hesaba katmadım bu benim olası bi' hatam kabul ettik. Daha fazla bu konuyla alakalı yorum istemiyorum, istek ve önerilerinizi tanıtım altından değilde "yorum" üzerinden denemeye çalışın. İyi forumlar, burada oyun oynadığımızı unutmayın.
Bak dostum ben bunların farkındayım, oyun olduğu için düzgün seviyeli eleştiriler yapmaya çalıştım. Birlik liderinin tavrından belli olduğu kadarıyla benimle sorunları var, bunu yazdığım gibi bir saat içinde yine silecektir bunuda biliyorum, en ufak eleştiriyi hazmedemiyor ise ben ne yapabilirim? Tanıtımı kötülemedim, kötü bir şey söylemedim. Kişi TS3'te başkasının yazdığı şeyleri ben yazmışım gibi göstererek millete adımı karalattı. Bu ne demektir? Bana karşı kin tutuyor ve ya tutmak için hazır şekilde bekliyor demektir. Ayrıca politikalar&kurallar kısmında isimle alakalı bir bölüm olacaktı, orada ünlü isimleri, oyun karakterleri vb. kullanılması kesinlikle yasaktır tarzında bir cümle olması gerekiyor. Tam emin değilim, bir kontrol etmeni öneririm.
((Oku sileyim yorumumu KOGSenior adminimiz yorulmasın))

Çevrimdışı gunahkarkedi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Ağustos 2020, 15:33
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #56 : 07 Şubat 2019, 20:15:35 »
@rolsscisiLoner öyle bir şey olduğunu sanmam, olay daha farklıdır. Bunu konuşalım, eğer varsa öyle bir sorun bunu ortadan kaldırırız. Necip'i tanırım, öyle biri değil. Yanlış biri olarak yansıtılmış size.

Çevrimdışı Lexter

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Isaac Ball Lv.35
Son giriş: 20 Kasım 2023, 14:35
Toplam oynama: 239 gün, 14 saat
« Yanıtla #57 : 07 Şubat 2019, 20:25:35 »

Diğer aklı sikinde olan ahmaklara gelecek olursak, çok konuşuyorsunuz ve tamamı boş olan kelimeler sarf ediyorsunuz. Yok yerin dibindesin, sevilmeyeceksin bla-bla-bla, senin tarafından sevilmeye ihtiyacım yok sen merak etme. Kalkmış burada benimle sidik yarıştırma, eğer varsa bir becerin gidersin bi' şeyler yapmak için çaba sarf eder ona göre ayağını denk alırsın. Ederin kadar debelendin, artık yeter. Bitti. Bu tartışmayı daha fazla sürdürmeyeceğim, olay farklı yerlere saptı. İyi forumlar.
Tanıtım hoş, bazı emoteler konusunda aynı şeyi söyleyemem. Bir şeyler yarıştırma konusunu anlamadım, kişiler zaten 100 küsür sayfalık bir birliğe, sistem ve hood onayına sahip. Başka bir şeye gerek olduğunu düşünmüyorum, bazı eleştirileri hakaret olarak algılayıp(eleştiri iyi veya kötü olabilir) cevaplar vermişsiniz. Kendi tanıtımınızı kendiniz kirletiyorsunuz, isim konusunda zaten üstte attığım screenshot yeterli diye düşünüyorum. Başarılar dilerim, sadece bir oyun ve sunucu olduğunu unutmadan seviyenizi koruyarak eleştirilere cevap verebilir ya da vermeyip multimedyalarınızı atıp yolunuza bakabilirsiniz. Sağ alt kısımda "Moderatöre rapor et" kısmı var, oradan yanlış olduğunu düşündüğünüz, tanıtım kirleten yorumları rapor edebilirsiniz veya ticket açıp da aynı şekilde şikayet edebilirsiniz. Tekrardan başarılar.

Çevrimdışı Shakur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jowuan Wood Lv.25