Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC UYUŞTURUCU

Başlatan guantanamo çocuğu, 01 Şubat 2019, 03:46:53
Okunma sayısı 2862 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Transform

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Aralık 2023, 15:23
Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
Ynt: IC UYUŞTURUCU
« Yanıtla #50 : 02 Şubat 2019, 13:10:13 »
Kesinlikle destekliyorum.

Çevrimdışı savagemode

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Nisan 2019, 17:22
Toplam oynama: 26 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #51 : 02 Şubat 2019, 14:36:55 »
Ya ne boş yapıyorsunuz, bilgisi olmayan adamlar gelip burada bilgisi olanlara sallıyor :d bırakın yapmasınlar zaten 11-12 yaşındaki ufak çocuklar ondan sonra özeniyor, evdeki pudra şekerleri ile müptoculuk oynuyorlar.
dimi ali sabahin korunde
Bosver knk gel biz ot icek somek somek
yaşına baksan 14 15 burda somek somek cigara icek muhabbeti yapıyorsun bi salın artık la konuyu
Yav JDLSJDDKDJS ot görse ıspanak sanacak elemanlar yaşımı sorguluyor ayrıca yannis bildin 12 yasindayım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
« Yanıtla #52 : 02 Şubat 2019, 14:39:53 »
Ya ne boş yapıyorsunuz, bilgisi olmayan adamlar gelip burada bilgisi olanlara sallıyor :d bırakın yapmasınlar zaten 11-12 yaşındaki ufak çocuklar ondan sonra özeniyor, evdeki pudra şekerleri ile müptoculuk oynuyorlar.
dimi ali sabahin korunde
Bosver knk gel biz ot icek somek somek
yaşına baksan 14 15 burda somek somek cigara icek muhabbeti yapıyorsun bi salın artık la konuyu
Yav JDLSJDDKDJS ot görse ıspanak sanacak elemanlar yaşımı sorguluyor ayrıca yannis bildin 12 yasindayım
ben 10 felan sanıyordum iyi gene 2 yaş büyük çıktın

Çevrimdışı atii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 12 Temmuz 2023, 23:55
Toplam oynama: 206 gün, 11 saat
Ji Sang Lv.27
Köken: Çinli
Son giriş: 12 Temmuz 2023, 23:54
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
« Yanıtla #53 : 02 Şubat 2019, 14:51:09 »
cümlelerinde kendin gibi anlamsız '' bilmediğiniz şeylerin rolunu yapmayın'' - '' efkar rolu yapani gordum'' ulan bir insani 200 kişiye nasi siğdiriyosun bencil insan.
Varligini bile internetten ogrendigin bir maddenin rolunu nasil yapacaksin? Hergun yuzlerce insan OD yuzunden kalp krizinden oluyor, nobet gecirip beyin felci oluyor yatalak kaliyor. Bilmediginiz seyin rolunu yapmayin dedim kotu birsey mi bu? Cekeceksin kokaini efkar rolu yapacaksin 15 dakika sonra oyundan cikacaksin ertesi gun girdiginde hicbirsey olmamis gibi devam edeceksin. Bildiginiz seylerin rolunu yapin ha ille de ogrenmek icin kes olmaya gerek yok az bucuk arastirin insanlarin anilarini ve deneyimlerini okuyun belgesel izleyin ondan sonra oyuna girin. Bana demis 200 kisiyle bir tutuyorsun tamam gel seninle beraber oyuna girelim her hangi birini yoldan cevirip koko cekme rolu yaptiralim bakalim neler yapacak.

Tamamen katılıyorum. rolü düzgün yapılamaz bu kitleyle.

Bu postu atanın kaç yaşında oldugunu biliyormusunda kitleye laf atıyorsun?Destekleyeceğiniz şeyi aksine kapattırıyorsunuz,rinanın kitlesini beğenmiyorsanız forumdan ve oyundan çıkabilirsiniz.

17-18 yaşında birisi benim gözümde çocuktur bu bir. ikincisi yaptığı açıklama doğru. Sen bu sistemi istiyorsun diye herkes isteyecek diye birşey yok. Yapılamayacağını bildiğim için bu yorumu yapıyorum kitle de de genelleme yapmıyorum büyük bir çoğunluk olarak yapılması zor. Hayatında elini sürmediğin birşeyin rolünü yapmaya kalkışmanız da çok saçma geliyor size verebileceğim tek tavsiye , yapmayın etmeyin demek.

1. Nerden biliyorsun ellemediğimizi?2 olarak Hera'nın sistem getirdiği şeyi bizi desteklediği şeyi siz ne hakla istememezlik yapıyorsunuz?Geliştirici falansanız haberimiz olsun.

Arkadaş sen ne kadar sansasyonel yorumlar yapıyorsun böyle ya  ;D anlatmaya çalıştığım şey uyuşturucunun zararı ve yaş kitlesi olarak oynayanlara olumsuz örneği ama anlamamakta ısrar ediyosun iyi roller ne diyim. ;D

Olumsuz örnekmi silah satışı alımı,E-rp olumlu örnekmi?

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #54 : 02 Şubat 2019, 19:01:42 »
Sunucuya uyuşturucu girmiyor çünkü. İnsanlar önceden olanları satıyor. Kullanım da olduğu için bitti. Bitmemişse bile az kalmıştır. Bir birliğe uyuşturucu onayı gelene kadar böyle devam edecek.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #55 : 02 Şubat 2019, 19:21:23 »
Mesutlara onay gelene kadar girmez

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
« Yanıtla #56 : 03 Şubat 2019, 01:29:40 »
Sunucuya uyuşturucu girmiyor çünkü. İnsanlar önceden olanları satıyor. Kullanım da olduğu için bitti. Bitmemişse bile az kalmıştır. Bir birliğe uyuşturucu onayı gelene kadar böyle devam edecek.
otonom haline geliyormuş uyuşturucu konu işe yaradı :D :D

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #57 : 03 Şubat 2019, 09:25:55 »
IC uyuşturucu elde edimi güzel olabilir ancak bunu kullanamayacak kitlenin eline düşmesi de tehlikeli olabilir.

Çevrimdışı Vegittinkadin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 13 Aralık 2019, 23:34
Toplam oynama: 9 gün, 9 saat
« Yanıtla #58 : 03 Şubat 2019, 19:23:15 »
uyuşturucu satıcıları mervelere gitmiştir. Yarına gelirler
nereye gülüyorduk

yazdığım cümleye gülmeyi bilmiyorsan soru sorma.
sende güldüremiyorsan espri yapma!
i geceler(anlayana)