Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC UYUŞTURUCU

Başlatan guantanamo çocuğu, 01 Şubat 2019, 03:46:53
Okunma sayısı 2864 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2019, 05:00
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: IC UYUŞTURUCU
« Yanıtla #30 : 02 Şubat 2019, 05:30:29 »
İlk mesajında ne kadar doğru konuşmuşsan bunda da o kadar sıvamışsın be bro. Oyunda maddenin kafasını bilmeden rol yapanlar çok saçmalıyor burası çok doğru fakat "OD içenler" kalp krizi falan geçirmiyor. Sen de içmeden bu yorumu atarak bahsettiğin rolü yapan adamlardan farkını bırakmamışsın. Ha diyeceksin ki o kafayı ve yan etkilerini sen nerden biliyorsun, onu da nereden bildiğim her yerde söylenmez. İyi roller :D
Asiri uyarici madde kullanimi sonucu vucut fazla adrenalin basiyor ve kalbe asiri yuk biniyor yani kalp sinirindan fazla calisiyor sonucunda da kullanan kisi kalp krizi geciriyor. Bu duruma OD deniyor.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6597489/Mother-died-night-lager-cocaine-session-children-sleepover.html

Yeni olmus bir olay. Aciklamayi okursan zaten olum nedeninin OD olmamasina ragmen kokain oldugu acik acik yaziyor. Nereden bildigin onemli degil bu islerle yogunlasan insanlar zaten kendisini sagda solda anlatmaz. Boyle bir konu acildi bende neyin ne oldugunu soyledim bence senin bu islerle bir alakan yok sadece yazmak icin yazmissin.
Her yerde konuşulmayacak şeyler var güzel dostum. Her şeyin fazlası zarardır, tuvaletini fazla tutmaktan kalın bağırsak iltihabıyla ölen insan da var. Bu bağlamda tuvaletini tutan ölür diyemezsin. İstediğin cevabı net olarak vermeyeceğim belki ama esrarın ne olduğunu, nasıl olduğunu, türevlerinin neler olduğunu ayrıca ne gibi zararlarının olduğunu bildiğimden emin olabilirsin. Yolun düşerse istanbul taraflarında sana yol tarifleri yapabilirim, iyi roller.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #31 : 02 Şubat 2019, 05:36:25 »
Her yerde konuşulmayacak şeyler var güzel dostum. Her şeyin fazlası zarardır, tuvaletini fazla tutmaktan kalın bağırsak iltihabıyla ölen insan da var. Bu bağlamda tuvaletini tutan ölür diyemezsin. İstediğin cevabı net olarak vermeyeceğim belki ama esrarın ne olduğunu, nasıl olduğunu, türevlerinin neler olduğunu ayrıca ne gibi zararlarının olduğunu bildiğimden emin olabilirsin. Yolun düşerse istanbul taraflarında sana yol tarifleri yapabilirim, iyi roller.
İstanbul'da oturuyorum zaten. 30 yildir 40 yildir esrar kullanan tanidiklarim var ve esrarin en gariban uyusturucu oldugunu soyleyeyim sana. Ben kokainden bahsediyordum esrar gecis uyusturucusudur ve kafa yapisini bozmaktan baska bir seye neden olmuyor sigarayla ayni. İyi sabahlaar.

Çevrimdışı savagemode

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Nisan 2019, 17:22
Toplam oynama: 26 gün, 12 saat
« Yanıtla #32 : 02 Şubat 2019, 05:40:37 »
Ya ne boş yapıyorsunuz, bilgisi olmayan adamlar gelip burada bilgisi olanlara sallıyor :d bırakın yapmasınlar zaten 11-12 yaşındaki ufak çocuklar ondan sonra özeniyor, evdeki pudra şekerleri ile müptoculuk oynuyorlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 02 Şubat 2019, 05:41:54 »
Ya ne boş yapıyorsunuz, bilgisi olmayan adamlar gelip burada bilgisi olanlara sallıyor :d bırakın yapmasınlar zaten 11-12 yaşındaki ufak çocuklar ondan sonra özeniyor, evdeki pudra şekerleri ile müptoculuk oynuyorlar.
dimi ali sabahin korunde

Çevrimdışı savagemode

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Nisan 2019, 17:22
Toplam oynama: 26 gün, 12 saat
« Yanıtla #34 : 02 Şubat 2019, 05:42:36 »
dimi ali sabahin korunde
Bosver knk gel biz ot icek somek somek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
« Yanıtla #35 : 02 Şubat 2019, 12:08:51 »
dimi ali sabahin korunde
Bosver knk gel biz ot icek somek somek
yaşına baksan 14 15 burda somek somek cigara icek muhabbeti yapıyorsun bi salın artık la konuyu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 02 Şubat 2019, 12:12:40 »
yaşına baksan 14 15 burda somek somek cigara icek muhabbeti yapıyorsun bi salın artık la konuyu
sen buyuksun galiba abi kusura bakma bilmiyodum valla sen boyle deyince yeni anladim benden buyuk oldugunu :D

Çevrimdışı pagazzotti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2018, 19:32
Toplam oynama: 44 gün, 21 saat
« Yanıtla #37 : 02 Şubat 2019, 12:15:35 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2020, 01:04
Toplam oynama: 254 gün, 7 saat
« Yanıtla #38 : 02 Şubat 2019, 12:16:02 »
sen buyuksun galiba abi kusura bakma bilmiyodum valla sen boyle deyince yeni anladim benden buyuk oldugunu :D
senden büyük olduğum şurdan belli sanal alemde o kadar kokoin muhabbeti açmayi seviyorsunuzki boz kokoini reelde içiyoruz ıcde taşırız moruqqsss demeyi o kadar seviyonuzki bundan gururmu duyuyorsunuz lan harbiden :D :D çocuk olduğunuz burdan belli ben IC UYUŞTURUCU konusu açtım siz OOC cevirdiniz çocuk olduğunuz burdan belli konuşulucak yer var konuşulmicak yer var.

Çevrimdışı pagazzotti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2018, 19:32
Toplam oynama: 44 gün, 21 saat
« Yanıtla #39 : 02 Şubat 2019, 12:17:51 »
senden büyük olduğum şurdan belli sanal alemde o kadar kokoin muhabbeti açmayi seviyorsunuzki boz kokoini reelde içiyoruz ıcde taşırız moruqqsss demeyi o kadar seviyonuzki bundan gururmu duyuyorsunuz lan harbiden :D :D çocuk olduğunuz burdan belli ben IC UYUŞTURUCU konusu açtım siz OOC cevirdiniz çocuk olduğunuz burdan belli.

Ne kadar mal olduğum avatardan belli amk suna bak Deniz siyahi ne yani siyahi anlamında zenci olarak mı yoksa siyah renk anlamında mı