cümlelerinde kendin gibi anlamsız '' bilmediğiniz şeylerin rolunu yapmayın'' - '' efkar rolu yapani gordum'' ulan bir insani 200 kişiye nasi siğdiriyosun bencil insan.
Varligini bile internetten ogrendigin bir maddenin rolunu nasil yapacaksin? Hergun yuzlerce insan OD yuzunden kalp krizinden oluyor, nobet gecirip beyin felci oluyor yatalak kaliyor. Bilmediginiz seyin rolunu yapmayin dedim kotu birsey mi bu? Cekeceksin kokaini efkar rolu yapacaksin 15 dakika sonra oyundan cikacaksin ertesi gun girdiginde hicbirsey olmamis gibi devam edeceksin. Bildiginiz seylerin rolunu yapin ha ille de ogrenmek icin kes olmaya gerek yok az bucuk arastirin insanlarin anilarini ve deneyimlerini okuyun belgesel izleyin ondan sonra oyuna girin. Bana demis 200 kisiyle bir tutuyorsun tamam gel seninle beraber oyuna girelim her hangi birini yoldan cevirip koko cekme rolu yaptiralim bakalim neler yapacak.
Tamamen katılıyorum. rolü düzgün yapılamaz bu kitleyle.
Bu postu atanın kaç yaşında oldugunu biliyormusunda kitleye laf atıyorsun?Destekleyeceğiniz şeyi aksine kapattırıyorsunuz,rinanın kitlesini beğenmiyorsanız forumdan ve oyundan çıkabilirsiniz.