Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

HELPER /destek /sorusor HAKKINDA!!

Başlatan santafee75, 01 Şubat 2019, 01:18:30
Okunma sayısı 435 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Nisan 2022, 05:04
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
HELPER /destek /sorusor HAKKINDA!!
« : 01 Şubat 2019, 01:18:30 »
Öncelikle merhabalar, iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim. Benim açıklık getirmek istediğim konu şu, açıklayayım;
Sunucu da fazla Helper 1 seviye bulunmakta (ben de dahil) Bizlerin tek yapabildiği şey;
/destek > Çekilmemiş maaşımı nereden çekebilirim? /tal > Talep cevapla > Maaşınızı Hükümet binası'ndan çekebilirsiniz. Iyi oyunlar, roller dilerim.
Bizim yaptığımız görev sorulara cevap vermek. /destek ve /sorusor komutu aynı işlevi görüyor, iki talep de aynı yerde toplanıyor. Helper 1 arkadaşlar ister istemez helper 2'nin bakması gereken taleplere bakıyor, fakat dediğim gibi talepler aynı yere toplandığı için bir şey yapamıyoruz.
Bazen de talep olmuyor, üst yetkililer ile konuşuyoruz ona göre cevap veriyoruz, ve kişiler bundan çoğunluk olarak şikayetçi
"H1'ler siz bakmayın, üst yetkililer baksın, birşey bilmiyorsunuz" gibisinden birşeyler sallıyor. Bu durum da biz de bir şey yapamıyoruz, dediğim gibi biz sadece"Sorulan Sorular"a cevap verebiliyoruz.

/destek ve/sorusor komutu birbirinden bağımsız olursa, ayrı ayrı bakılırsa güzel olabileceğini düşünüyorum ..

Destekleyen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Desteklemeyen arkadaşlar da sebebini açıklarsa sevinirim..

Tekrar'dan iyi oyunlar, forumlar dilerim...

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
Ynt: HELPER /destek /sorusor HAKKINDA!!
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2019, 01:29:22 »
Destekliyorum, ayrıca lütfen renk seçimlerini değiştir, okurken zar zor okudum ve gözlerim ağrıdı, çok karışık gözüküyor bence.

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2019, 01:32:11 »
Destekliyorum, ayrıca lütfen renk seçimlerini değiştir, okurken zar zor okudum ve gözlerim ağrıdı, çok karışık gözüküyor bence.
Kanka telefondan ayarlıyorum, o yüzden bunları seçtim, daha iyi renkleri söyle yarın düşenlerim

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2019, 01:33:45 »
Desteğin için de teşekkürler :)

Çevrimdışı Serenity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Aralık 2023, 19:23
Toplam oynama: 119 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2019, 02:03:37 »
Level 2 altı helperlarin bakabileceği talepler soru cevaplamaya yönelik birşey yani demek istediğim destek geldiği zaman önce desteğe bakılır eğer o destek araç çekme, bug , canlandırma vb. talepler gelen desteğin yazısından anlaşılıyor zaten.  Level 2 helperların sadece soruları cevaplayabiliyor. Bununla ilgili zaten forumda helper özelde yazıyor. Mesela bir kişi "canımı nereden doldurabilirim ? " tarzında talep ettiği zaman otomatik olarak cevaplayabileceğiniz bir  talep olduğu için buna da bakabilme şansınız bulunuyor.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2019, 02:17:15 »
Gözlerimi seviyorum, o yüzden fontu değiştirdim kusura bakmazsın artık.

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2019, 02:38:27 »
Gözlerimi seviyorum, o yüzden fontu değiştirdim kusura bakmazsın artık.
;D Canın sağolsun, sıkıntı yok

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2019, 02:42:36 »
Level 2 altı helperlarin bakabileceği talepler soru cevaplamaya yönelik birşey yani demek istediğim destek geldiği zaman önce desteğe bakılır eğer o destek araç çekme, bug , canlandırma vb. talepler gelen desteğin yazısından anlaşılıyor zaten.  Level 2 helperların sadece soruları cevaplayabiliyor. Bununla ilgili zaten forumda helper özelde yazıyor. Mesela bir kişi "canımı nereden doldurabilirim ? " tarzında talep ettiği zaman otomatik olarak cevaplayabileceğiniz bir  talep olduğu için buna da bakabilme şansınız bulunuyor.
Evet, haklısın ama bir de şu var bazen üst yetkililer, taleplere bakmıyor, bug, spawn talepleri geliyor, onlar da fazlalık yaptığı için arada talepler karışıyor, ve soru olan talepleri görmekte zorluk çekiyoruz, /sorusor ile /destek komutunun ayrılmasının gerektiğini bu sebepten dolayı açıkladım.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:06
Toplam oynama: 71 gün, 4 saat
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2019, 03:02:29 »
Siz bide eski talep sistemini görseydiniz. Bu sistem geldiğinde biz ne sevindik var ya. Eskiden menü yoktu. Talepler chatte toplanıyordu. Kim yakalarsa cevaplıyordu falan filan. Şuan ki süper bence değiştirilmesine hiç gerek yok.

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 01 Şubat 2019, 03:06:13 »
Siz bide eski talep sistemini görseydiniz. Bu sistem geldiğinde biz ne sevindik var ya. Eskiden menü yoktu. Talepler chatte toplanıyordu. Kim yakalarsa cevaplıyordu falan filan. Şuan ki süper bence değiştirilmesine hiç gerek yok.
Açıkçası eski sistemin nasıl olduğunu bilmiyorum, sunucuyu 5 6 aydır oynuyorum talepler karışıyor diye bu AR-GE'yi açtım..