Öncelikle merhabalar, iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim. Benim açıklık getirmek istediğim konu şu, açıklayayım;
Sunucu da fazla Helper 1 seviye bulunmakta (ben de dahil) Bizlerin tek yapabildiği şey;
/destek > Çekilmemiş maaşımı nereden çekebilirim? /tal > Talep cevapla > Maaşınızı Hükümet binası'ndan çekebilirsiniz. Iyi oyunlar, roller dilerim.
Bizim yaptığımız görev sorulara cevap vermek. /destek ve /sorusor komutu aynı işlevi görüyor, iki talep de aynı yerde toplanıyor. Helper 1 arkadaşlar ister istemez helper 2'nin bakması gereken taleplere bakıyor, fakat dediğim gibi talepler aynı yere toplandığı için bir şey yapamıyoruz.
Bazen de talep olmuyor, üst yetkililer ile konuşuyoruz ona göre cevap veriyoruz, ve kişiler bundan çoğunluk olarak şikayetçi
"H1'ler siz bakmayın, üst yetkililer baksın, birşey bilmiyorsunuz" gibisinden birşeyler sallıyor. Bu durum da biz de bir şey yapamıyoruz, dediğim gibi biz sadece"Sorulan Sorular"a cevap verebiliyoruz.
/destek ve/sorusor komutu birbirinden bağımsız olursa, ayrı ayrı bakılırsa güzel olabileceğini düşünüyorum ..
Destekleyen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Desteklemeyen arkadaşlar da sebebini açıklarsa sevinirim..
Tekrar'dan iyi oyunlar, forumlar dilerim...