İnanılmaz bir olay, insanların yüzüne karşı söylüyorum babası döveceği için arkadaş chatten yazdırdı bunları bana. Forumda konu açarak kimin arkadan konuştuğu zaten belli oluyor, $90 vergi toplamak için bu kadar adam aldığınızın hala arkasındayım.
Adam roll bilmiyordu alımını yapıyorum aynen şu şekilde geçti; "/f Bu adam roll bilmiyor yeni alalım mı?" -"/f al al boşver atarız pd geçekde"
Birlik olarak tek başarıları $90 dolar toplamak birde üstüne üstlük haftalık $4000'de vergi vermelisiniz. Ancak silahı olmayan arkadaşlarım silah isteyince de " poromoz yok " tarzında konuşmalarınız da hatırlıyorum.
Bunları size tek yaşatma sebebim OOC IC karıştırmanız dan başka hiçbir şey değildir. Sırf benle kavga ettiğiniz için o birlikde roll yapmış emeği geçen tam 18 dostum atıldı, hepsine bulduğunuz açıkların şikayetlerini açtınız.
Bu arada, ben kimsenin arkasından laf etmem 16 17 yaşında çocuklarsınız, burada ailevi değerlerime hakaretlerde edilmiş. Şu anda belli oluyor kimin arkadan konuştuğu. Birlikteki arkadaşlarının son 5 jail sicillerine bakarsanız 500 150 350 420 dakikaların hepsi benim sayemde oldu, nasıl? hakkımı aradım ve şikayet açtım.
Bu sebeple bana duyulan bir kin başlamış aç alfa gri kurt gibi hırrrlıyorsunuz, çok ses çıkartıyorsunuz insanların çok damarına batıyorsunuz.
Son Olarak; " Discord ve Forum pp'sine SHELBY koyarak icdede, ona benzemeye çalışarak bkz; Sigarayı kibritle yakmak. Onlardan olmuyorsunuz, diziyi izlediğime utandırıyorsunuz sadece.
+ İnanılmaz bir olay, insanların yüzüne karşı söylüyorum babası döveceği için arkadaş chatten yazdırdı bunları bana.
+ Forumda konu açarak kimin arkadan konuştuğu zaten belli oluyor, $90 vergi toplamak için bu kadar adam aldığınızın hala arkasındayım.
+ Adam roll bilmiyordu alımını yapıyorum aynen şu şekilde geçti;
"/f Bu adam roll bilmiyor yeni alalım mı?" -"/f al al boşver atarız pd geçekde"
+ Birlik olarak tek başarıları $90 dolar toplamak birde üstüne üstlük haftalık $4000'de vergi vermelisiniz. Ancak silahı olmayan arkadaşlarım silah isteyince de " poromoz yok " tarzında konuşmalarınız da hatırlıyorum.
+ Bunları size tek yaşatma sebebim OOC IC karıştırmanız dan başka hiçbir şey değildir. Sırf benle kavga ettiğiniz için o birlikde roll yapmış emeği geçen tam 18 dostum atıldı, hepsine bulduğunuz açıkların şikayetlerini açtınız.

+ Bu arada, ben kimsenin arkasından laf etmem 16 17 yaşında çocuklarsınız, burada ailevi değerlerime hakaretlerde edilmiş. Şu anda belli oluyor kimin arkadan konuştuğu. Birlikteki arkadaşlarının son 5 jail sicillerine bakarsanız 500 150 350 420 dakikaların hepsi benim sayemde oldu, nasıl? hakkımı aradım ve şikayet açtım.
+ Bu sebeple bana duyulan bir kin başlamış aç alfa gri kurt gibi hırrrlıyorsunuz, çok ses çıkartıyorsunuz insanların çok damarına batıyorsunuz.
+ Son Olarak; " Discord ve Forum pp'sine SHELBY koyarak icdede, ona benzemeye çalışarak bkz; Sigarayı kibritle yakmak. Onlardan olmuyorsunuz, diziyi izlediğime utandırıyorsunuz sadece.