Bu arada size bir tavsiye vermek isterim, Aranızda abilerimde vardır kardeşlerimde vardır, Bu şahıs ile kumarda tanışmıştık gayet sevecen cana yakın bir karakteri vardı ardından allahın işi bununla birlikte karşılaştık birliğe tanışmamızdan 2 hafta sonra falan geldi, kendisiyle birliğe gelene kadar kardeşim, canım, dostum, diye hitap ediyorduk birbirimize böyle birşey yapacağı aklıma gelmezdi ortak nezaketten 500+250 dakika ooc jail yedim bu durum yüzünden, abilerim, kardeşlerim benden size bir tavsiye ooc olarak yakın olmadığınız kimseye içinizi dökmeyin, veyahut çok sırdaş bağışık olmayın anladınız siz orasını, şuan ben jailimi yemeden rollerimi yapmam gereken yerde ben bu duruma maruz kaldım, kısaca ooc olarak tanımadığınız kimseyle yakın olmayın, Luca Andreas, kendisi ooc arkadaşım oluyor, açıkcası birbirimizle küfürlü konuşuyoruz ve bu durumada mizahi açıdan bakıyoruz, Rahatsızlık söz konusu değil umarım birdaha böyle birşey başıma gelmez, Herkese iyi roller dilerim. (Yazım yanlışlarından dolayı kusuruma bakmayın

)