Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hayattan kopmamak için bir nebze sebep?

Başlatan Elvis Adalsteinn, 29 Ocak 2019, 09:13:10
Okunma sayısı 656 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kakaolu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2024, 00:32
Toplam oynama: 187 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Hayattan kopmamak için bir nebze sebep?
« Yanıtla #10 : 29 Ocak 2019, 14:28:16 »
Gelip geçiçi bir dünya. Ne yapabilirsin ki? Herkes yaşıyor bunları. Bunu yaptığın için biraz sevgi ve ilgi görmeyi istiyorsun açıkcası. Bende yaşadım aynısını.

Çevrimdışı dontknow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Aralık 2018, 23:16
Toplam oynama: 38 gün, 8 saat
« Yanıtla #11 : 29 Ocak 2019, 15:00:50 »
Bundan aylar öncede buna benzer bi konu paylaşmıştım, yaptığım hiçbir şeyden zevk alamıyorum hoşlanamıyorum.
Artık pc'mde takılırken bile iki üç saat şarkı açıp kolumun üstüne uzanıyorum aynadan bakınca 20 yıl yaşlanmış gibi bir halim var.

Sebebinin bir çok kişi depresyon olduğunu söyledi ancak birisine aşık değilimde olmadım. Birisini sevmem de. Ve bir kız için asla böyle bir halede düşmem.

Son 8 ayım berbat geçiyor, kendimi öldürmemek(intihar) için kendimle boğuşuyorum. Madde bağımlısı olmamak için zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
Sana şöyle söyliyeyim hayatımda ilk kez aşık oldum ilk kez uzun süreli bir ilişkinin içinde bulundum uzun dediğimede bakma 9 ay.2 Gün önce ilişkim 2. kez bitti ama bunun geri dönüşü olmadığını biliyorum önceki ayrılığımda 2 ay çabalayıp düzelttim ama bu sefer içim yana yana bende istemiyorum 2 gündür işe gitmiyorum dışarı çıkmıyorum evde ruh gibi dolaşıyorum yediğim yemekten içtiğim sudan birşey anlamıyorum kışın ortasında soğuk suyla duş alıyorum.Psikolojik açıdan bende berbat haldeyim ama kendine şunu sormalısın "Bu dünyaya tekrar gelip tekrar bu yaşımda olucak mıyım ?" Yazık etme keyifine bak farklı hobiler edin benim tavsiyem dövüş sanatlarına atılman olur ben 1.5 sene kadar süredir uğraşıyorum ve gerçekten o salonda geçirdiğin 1 saat günlük depresyonunu yok edebiliyor.Madde olaylarıda boş iş acizlik,acizim diyorsan git al 15-20 tl lik dalga bak keyfine.

kışın soğuk suyla duş alıyorsan bu güçlü olduğunu gösterir, birşeyin yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #12 : 29 Ocak 2019, 16:09:00 »
Depresyondasın çünkü herşeyin var. Bu problem sadece sende yok dünya genelinde çoğu insanda bulunuyor. Fakirlerde "büyük depresyon" dediğimiz şey oluyor genellikle para ve yoksulluk yüzünden otomatik olarak depresyona giriyorlar fakat aynı şey parası olan, varlıklı bir ailenin de başına geliyor. Hiçbir şeyden zevk alamıyorsun ve sürekli yeni şeyler arıyorsun buna da "sahte depresyon" deniyor. Yani şöyle diyeyim sana sıkıntın veya bir problemin olmadığı için depresyona giriyorsun bu çoğu insanda var. Ben mesela 1 yıl ayrılık dönemi yaşadım ve berbattı dinlediğim her müzik hüzünlü ve depresif olurdu. Arkadaşlarımla dışarıya çıktığımda starbucksa gittiğimizde ben sessiz sessiz dışarıya bakardım sağı solu izlerdim bana sorarlardı "neyin var yaa" diye bense uykusuzum derdim ama öyle değil fakat şöyle birşey var dışarıya çıkıp arkadaşlarımla gezdiğimde iyi hissederdim. Tabi bir gece gene oturup sigara içiyordum şarkı dinliyordum birden içimden ne diye üzülüyorsun ezik misin sen diye düşündüm. İşte o gece aklım başıma geldi. Bir hafta sonra arkadaşlarım bir parti yapacaktı çekmece sahilinde bahçeli evleri vardı. Giyinip gittim tabi öyle kalabalık cehennem partisi değil aramızda 4-5 kişiyiz. Partiye geldiğimizde tabi 4 şişe 70lik JB ve 20 tane bira vardı. Biz 5 kişiyiz yeterde artardı bile. Açtık müzikleri oturuyoruz böyle tabi yiyip içiyoruz evi bok götürüyor. Ben üç duble sonra hafiften kafa yaptım fazla içmek istemedim. Ev sahibi arkadaşım bekleyin birşey getiricem dedi biz tabi gülüyoruz eğleniyoruz. 1-2 gramlık 4-5 paket koka getirdi. Kafamız güzel tabi ben çocuğa bunlar ne pudra şekeri mi diye makara yaptım. Göreceksin dedi neyse masanın üzerine döktü şerit yaptı kredi kartıyla daha sonra artistlik olsun diye 100lük dolar çıkardı bir çekişte bitirdi bir şeriti. Ben bunun suratına bakıyordum gerçekten harika bir hali vardı. Bir şerit daha hazırladı tabi dedi denemek ister misin? Çekine çekine tereddüt ede ede ufak bir çektim. Hayatımın en güzel anıydı devam ettik tabi. Ben daha viski içemedim çünkü içseydim kusardım bundan emindim o yüzden bira devam ettim. Yaşadığım en güzel gecelerden birisiydi o gece.

Ne yapmayı seviyorsan onu yapman gerekiyor sırf çekindiğinden ya da yanlış olduğundan yapamadığın şeyler olur, eğer onları yaparsan iyi hissedersin. Madde kullanmak istiyorsan kullan kimse sana ne yapman gerektiğini söyleyemez eğer onunla mutlu olacaksan o da bir seçenek, kullanabilirsin tabi bununda sonuçları var ve bir kez o yola girdin mi geri dönüşü yok, bırakıp yıllarca temiz yaşayan insanlar bile eninde sonunda yeniden başlıyor. Ekonomik durumun iyi değilse bulaşmanı pek önermem, ha ille de kullanacaksan esrarla devam et zararı yok çünkü onun fazla.

İntihar konusuna gelince ben gerçekten anlıyorum seni bende eskiden kendimi öldürmeyi düşünürdüm ve tek tesellim günün birinde gerçekten insanların bana muhtaç olacağını düşünmemdi. Korkaklar kaçar diye bir söz vardır.

Sana önerim arkadaş çevren varsa onlarla takıl olmadı bir işe gir çalış bir yerde ya da ne yapmayı seviyorsan onu yap yoksa o durumdan kurtulman zor.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:06
Toplam oynama: 71 gün, 4 saat
« Yanıtla #13 : 29 Ocak 2019, 18:42:56 »
Neyi dert ediyorsun? Evde aç bekleyen çocukların mı var? Yoksa karnın mı doymuyor? Soğuk havada dışarıda mı yatıyorsun? Arkadaşlar hayat kısa hayattan zevk almaya bakın. Bir gün sevdiklerinizi birer birer toprağa vermeye başladığınızda hayatın gerçeklerini anlayacaksınız. Kardeşim dediğim adamı geçen sene 22 yaşında toprağa verdim. Gençliğinin baharındaydı planlarımız vardı geleceğe dair. Ne oldu?

Halinize şükredin, bugünlerinize şükredin. Ve bu hayattan zevk almıyorum ayaklarını bırakın. Zevk alıp almamak sizin elinizde. İnsanlar nelerle uğraşıyor ne dertlerle uğraşıyor.

Çevrimdışı sysx1337

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mart 2023, 01:02
Toplam oynama: 74 gün, 10 saat
« Yanıtla #14 : 29 Ocak 2019, 22:55:18 »
Herkes gibi uzun uzun yazmayacağım. Hayatını en iyi şekilde yaşamalısın. İntiharı aklından çıkar önce.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #15 : 30 Ocak 2019, 15:06:34 »
Depresyondasın çünkü herşeyin var. Bu problem sadece sende yok dünya genelinde çoğu insanda bulunuyor. Fakirlerde "büyük depresyon" dediğimiz şey oluyor genellikle para ve yoksulluk yüzünden otomatik olarak depresyona giriyorlar fakat aynı şey parası olan, varlıklı bir ailenin de başına geliyor. Hiçbir şeyden zevk alamıyorsun ve sürekli yeni şeyler arıyorsun buna da "sahte depresyon" deniyor. Yani şöyle diyeyim sana sıkıntın veya bir problemin olmadığı için depresyona giriyorsun bu çoğu insanda var. Ben mesela 1 yıl ayrılık dönemi yaşadım ve berbattı dinlediğim her müzik hüzünlü ve depresif olurdu. Arkadaşlarımla dışarıya çıktığımda starbucksa gittiğimizde ben sessiz sessiz dışarıya bakardım sağı solu izlerdim bana sorarlardı "neyin var yaa" diye bense uykusuzum derdim ama öyle değil fakat şöyle birşey var dışarıya çıkıp arkadaşlarımla gezdiğimde iyi hissederdim. Tabi bir gece gene oturup sigara içiyordum şarkı dinliyordum birden içimden ne diye üzülüyorsun ezik misin sen diye düşündüm. İşte o gece aklım başıma geldi. Bir hafta sonra arkadaşlarım bir parti yapacaktı çekmece sahilinde bahçeli evleri vardı. Giyinip gittim tabi öyle kalabalık cehennem partisi değil aramızda 4-5 kişiyiz. Partiye geldiğimizde tabi 4 şişe 70lik JB ve 20 tane bira vardı. Biz 5 kişiyiz yeterde artardı bile. Açtık müzikleri oturuyoruz böyle tabi yiyip içiyoruz evi bok götürüyor. Ben üç duble sonra hafiften kafa yaptım fazla içmek istemedim. Ev sahibi arkadaşım bekleyin birşey getiricem dedi biz tabi gülüyoruz eğleniyoruz. 1-2 gramlık 4-5 paket koka getirdi. Kafamız güzel tabi ben çocuğa bunlar ne pudra şekeri mi diye makara yaptım. Göreceksin dedi neyse masanın üzerine döktü şerit yaptı kredi kartıyla daha sonra artistlik olsun diye 100lük dolar çıkardı bir çekişte bitirdi bir şeriti. Ben bunun suratına bakıyordum gerçekten harika bir hali vardı. Bir şerit daha hazırladı tabi dedi denemek ister misin? Çekine çekine tereddüt ede ede ufak bir çektim. Hayatımın en güzel anıydı devam ettik tabi. Ben daha viski içemedim çünkü içseydim kusardım bundan emindim o yüzden bira devam ettim. Yaşadığım en güzel gecelerden birisiydi o gece.

Ne yapmayı seviyorsan onu yapman gerekiyor sırf çekindiğinden ya da yanlış olduğundan yapamadığın şeyler olur, eğer onları yaparsan iyi hissedersin. Madde kullanmak istiyorsan kullan kimse sana ne yapman gerektiğini söyleyemez eğer onunla mutlu olacaksan o da bir seçenek, kullanabilirsin tabi bununda sonuçları var ve bir kez o yola girdin mi geri dönüşü yok, bırakıp yıllarca temiz yaşayan insanlar bile eninde sonunda yeniden başlıyor. Ekonomik durumun iyi değilse bulaşmanı pek önermem, ha ille de kullanacaksan esrarla devam et zararı yok çünkü onun fazla.

İntihar konusuna gelince ben gerçekten anlıyorum seni bende eskiden kendimi öldürmeyi düşünürdüm ve tek tesellim günün birinde gerçekten insanların bana muhtaç olacağını düşünmemdi. Korkaklar kaçar diye bir söz vardır.

Sana önerim arkadaş çevren varsa onlarla takıl olmadı bir işe gir çalış bir yerde ya da ne yapmayı seviyorsan onu yap yoksa o durumdan kurtulman zor.

müptezel

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2019, 17:51:05 »

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2019, 19:31:11 »
ölürsün kardesim yabma

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #18 : 31 Ocak 2019, 17:01:27 »
Şu hayatta belki de en çok kazığı yiyen insanlardan birisiyimdir, fakat nasıl oluyorsa oluyor eninde sonunda mutlu olmayı başarıyorum bana bunu yapanları bir kaç gün sonra bir tarafıma bile takmamayı başarıyorum. Senin bu durumda olma nedenin büyük ihtimalle bilgisayar başından kalkmıyorsun, istemesen bile arkadaş ortamı insana gerekiyor. Arkadaş ortamına gir, biraz takıl sonrasında zaten arkadaşlarının bilgisayardan daha iyi olduğunu anlayacaksın.

Çevrimdışı dontknow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Aralık 2018, 23:16
Toplam oynama: 38 gün, 8 saat
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2019, 17:54:58 »

bu adam gibi bira ve koko içerekte hayattan zevk alabilirsin ama 25 i görmeden ölürsün