Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hayattan kopmamak için bir nebze sebep?

Başlatan Elvis Adalsteinn, 29 Ocak 2019, 09:13:10
Okunma sayısı 652 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Hayattan kopmamak için bir nebze sebep?
« : 29 Ocak 2019, 09:13:10 »
Bundan aylar öncede buna benzer bi konu paylaşmıştım, yaptığım hiçbir şeyden zevk alamıyorum hoşlanamıyorum.
Artık pc'mde takılırken bile iki üç saat şarkı açıp kolumun üstüne uzanıyorum aynadan bakınca 20 yıl yaşlanmış gibi bir halim var.

Sebebinin bir çok kişi depresyon olduğunu söyledi ancak birisine aşık değilimde olmadım. Birisini sevmem de. Ve bir kız için asla böyle bir halede düşmem.

Son 8 ayım berbat geçiyor, kendimi öldürmemek(intihar) için kendimle boğuşuyorum. Madde bağımlısı olmamak için zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?

Çevrimdışı Ozkan.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Nisan 2020, 16:50
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Ynt: Hayattan kopmamak için bir nebze sebep?
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2019, 09:28:00 »
Depresyon sadece aşık olunca veya sevince ortaya çıkmaz herhangi bi sebepten depresyona girebilirsin kendini kasma oluruna bırak

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2019, 10:15:01 »
Aynı durumu bende yaşıyordum bundan altı yedi ay önce. Ve gerçekten kötü şeyler hayal ediyordum her boka lanet ediyordum. Fakat kendimle boğuşmayı bırakmadım pes etmedim ayakta kaldım ve kazandım. Bu süreçte bana yardımı olan şey ise kesinlikle motivasyon videolarıydı. Sana bir dize yazı yazmak istiyorum.

Evde oturuyorsun bilgisayar da takılıyorsun ve hayatının değişmesini bekliyorsun. Sen zaten hiçbir şey yapmayarak kendini sona yaklaştırıyorsun. Eğer mutlu olmak istiyorsan ve hayata yeniden bağlanmak istiyorsan bir şeyler yap ayağa kalk artık. Yirmi yaşına gelmişsin hala geç değil bugün varsın yarın yoksun. Neden bir kez yaşayacağın hayatı dolu dolu yaşamak yerine depresyon içerisinde geçiriyorsun? Sana verilen bu şansı en güzel şekil de hiç zaman kaybetmeden dolu dolu yaşa. Eğer denediysen ve başarısız olduysan bir kez daha dene yine mi olmadı? Bir kez daha bir kez dahs ve bir kez daha ama denemekten vazgeçme.

Çevrimdışı pagazzotti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2018, 19:32
Toplam oynama: 44 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2019, 10:19:24 »
hayat bizi yıpratmış lann

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ocak 2019, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2019, 10:46:44 »
Dünya da siktir etmeyi bileceksin.Sonu en fazla acı olur başka ne ola bilir?

Çevrimdışı euno

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darius Mayer Lv.19
Son giriş: 29 Mart 2022, 04:52
Toplam oynama: 87 gün, 22 saat
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2019, 11:07:38 »
Ozkan'ın söylediği gibi kötü hissetmene, hayattan zevk almamana birinin sebep olmasına gerek yok. Ruhsal hastalıklar ne kadar güzel bir hayatın olursa olsun seni bulabilir. Profesyonel yardım almayı denemelisin.

Çevrimdışı Wiggle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Temmuz 2022, 21:37
Toplam oynama: 70 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2019, 11:11:04 »
Gelip geçiçi bir dünya. Ne yapabilirsin ki? Herkes yaşıyor bunları. Bunu yaptığın için biraz sevgi ve ilgi görmeyi istiyorsun açıkcası. Bende yaşadım aynısını.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #7 : 29 Ocak 2019, 12:44:42 »
İntihar ve maddeyi sakın düşünme. İntihar edersen geride mutsuz bir aile ve kötü bir anı bırakacaksın. Maddeye başlarsan artık onu zor ya da hiç bırakamazsın. Sana tavsiyem seni eğlendirmeyen şeylerden birkaç ay uzak dur. Güzel olan, seveceğin şeyler yap. Spor, gezmek gibi. İyi bir gelecek için ders çalış, seveceğin meslek ol. "Derslerim bok gibi, güzel birşey olamam." diyorsan yine de çabala. Kendini zorla mutlu etme, "Ben şunu şunu yapmak istiyorum." de ve istediğin şeyleri yap. "Ben şunu yaparsam kesin mutlu olurum." gözüyle bakma.

Çevrimdışı Youmijh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 29 Ocak 2019, 13:22:17 »
İntihar ve maddeyi sakın düşünme. İntihar edersen geride mutsuz bir aile ve kötü bir anı bırakacaksın. Maddeye başlarsan artık onu zor ya da hiç bırakamazsın. Sana tavsiyem seni eğlendirmeyen şeylerden birkaç ay uzak dur. Güzel olan, seveceğin şeyler yap. Spor, gezmek gibi. İyi bir gelecek için ders çalış, seveceğin meslek ol. "Derslerim bok gibi, güzel birşey olamam." diyorsan yine de çabala. Kendini zorla mutlu etme, "Ben şunu şunu yapmak istiyorum." de ve istediğin şeyleri yap. "Ben şunu yaparsam kesin mutlu olurum." gözüyle bakma.

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
« Yanıtla #9 : 29 Ocak 2019, 13:39:43 »
Bundan aylar öncede buna benzer bi konu paylaşmıştım, yaptığım hiçbir şeyden zevk alamıyorum hoşlanamıyorum.
Artık pc'mde takılırken bile iki üç saat şarkı açıp kolumun üstüne uzanıyorum aynadan bakınca 20 yıl yaşlanmış gibi bir halim var.

Sebebinin bir çok kişi depresyon olduğunu söyledi ancak birisine aşık değilimde olmadım. Birisini sevmem de. Ve bir kız için asla böyle bir halede düşmem.

Son 8 ayım berbat geçiyor, kendimi öldürmemek(intihar) için kendimle boğuşuyorum. Madde bağımlısı olmamak için zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?
Sana şöyle söyliyeyim hayatımda ilk kez aşık oldum ilk kez uzun süreli bir ilişkinin içinde bulundum uzun dediğimede bakma 9 ay.2 Gün önce ilişkim 2. kez bitti ama bunun geri dönüşü olmadığını biliyorum önceki ayrılığımda 2 ay çabalayıp düzelttim ama bu sefer içim yana yana bende istemiyorum 2 gündür işe gitmiyorum dışarı çıkmıyorum evde ruh gibi dolaşıyorum yediğim yemekten içtiğim sudan birşey anlamıyorum kışın ortasında soğuk suyla duş alıyorum.Psikolojik açıdan bende berbat haldeyim ama kendine şunu sormalısın "Bu dünyaya tekrar gelip tekrar bu yaşımda olucak mıyım ?" Yazık etme keyifine bak farklı hobiler edin benim tavsiyem dövüş sanatlarına atılman olur ben 1.5 sene kadar süredir uğraşıyorum ve gerçekten o salonda geçirdiğin 1 saat günlük depresyonunu yok edebiliyor.Madde olaylarıda boş iş acizlik,acizim diyorsan git al 15-20 tl lik dalga bak keyfine.