Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

iptal

Başlatan Masquate, 28 Ocak 2019, 00:44:43
Okunma sayısı 1278 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı giatros

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ouray Murray Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Kasım 2021, 20:52
Toplam oynama: 106 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Aryan Brotherhood mâhkumları!
« Yanıtla #30 : 28 Ocak 2019, 01:35:40 »
araştırdığından emin değilim
Aryan Brotherhood'un vukuatlarının %80'i siyahi ve esmerler üzerine zaten
Sadece görsellere baksan yanlışını göreceksin, bana bir tane Aryan Brotherhood üyesi olup zenci fotoğrafı at. Tanıtımı kirletmek yerine kısa ve sade yorumlar atabilirsin, tabii ki bu senin seçimin ama kendi aramızda rol yapabilmek adına açıyoruz açıkcası araştırıp baktığımda yanlış da bir şey yok.
vukuatın anlamını bilmemen benim suçum değil
ya şimdi niye bu birlik tanıtımını baltalıyorsun o küçük bir gramlık beyninle ne bildiğini sanıyorsun sen? ulan adam dışarıdaki kesimi baz alarak açmış ya körsün ya da yine o küçük bir gramlık beynin bunu anlayamıyor
baltalama çabam olsaydı bu şekilde olmazdı en azından
en sağlıklı dili kullanarak(en azından benim sahip olduğum) size yardımcı olmaya çalıştım sadece
sen ise bildiklerinin yanlış olduğunu ispatladığım için bana sadece küfür etmekle yetiniyorsun
hayatında bol şans :D
"bir gram" diye iki kelimeyi küfür algılıyorsun bu senin edebiyatının rezilliğini gösterir açıkcası. yanlış olduğunu ispatlamadın sadece yorum atarak çocuğun tanıtımını baltalamaya çalıştın, bana bir tane kanıt at demiş çocuk niye atmadın mesela? %80'i zenci demişsin ulan bir tane kanıt atsana hadi. hayatında bol şans diyorsun bir de, hayatını bilgisayar başında "saMp giRemM BirLikTanItImı pArçAlYam KülTürAmhQ" diye geçinen mağara adamının tekisin
rezil edebiyatlı seni

ŞİMDİ GİT BAŞTAN OKU ŞAPLAĞI YEME AĞZINA
ARYAN BROTHERHOOD SAF ALMANDAN BAŞKA BİRİNİ ÇETESİNDE BARINDIRMAZ
NAZİ SEMPATİZANDIRI, ZENCİ VE ESMER İNSANLARIN ÜZERİNDE VUKUATLARI(SALDIRI, OLAY VB.), GENEL OLAYLARININ %80İNİ KAPSAR
birileri haksız olduğunu öğrenmiş saf alman diyip zenci diyor edebiyattan bahsedip "SEMPATİZANDIRI" yazıyor AWDSLALWSEDLAWFEDSRKTGERDÖKWAERDSKAÖEWDSKÖ
Bir yetkili yorumları silerse mutlu olurum gerçekten :)(
övünmek falan kimseye yakışmaz da sinirle yazılmış bir cümle yüzünden beni yargılaman ayrı bir komik
iki kelimeden hata arayıp genel olarak beni küçük düşürmeye çalışıyorsun
ama unuttuğun bir şey var
beynin
edebiyatıma laf atıp, yazım hatası yapıyorsun bunu senin yüzüne fırlatırım açıkcası, küçük düşürmeye çalışan sensin yorumlarına bakılacak olursa; ayrıca seni de yargılamıyorum, sadece biraaz çıldırıyorsun. ahahah

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22
Toplam oynama: 17 gün, 5 saat
Ynt: Aryan Brotherhood!
« Yanıtla #31 : 28 Ocak 2019, 01:37:46 »
Biz arkadaşlarım ile denedik, bu sunucu için saçma olduğunu düşündüğümüz için kapattık. Bak şimdi "Her ırktan insanı barındıran" demişsin, öncelikle aryan kardeşliğine sadece "aryan" "ari" ırkı katılmalı, her ırktan katılamaz. Naziler ırkçıdır, ari en üstün ırktır, diğer ırklar düşüktür. Karma yaparsanız hanginiz üstün ırk? :D Ek olarak, fazla bilginiz olmadığını düşünüyorum. Birazcık rol yaparsınız, sonra low çeteler gibi dm atıp durursunuz bence. Başarılar genede.

Çevrimdışı hobby hobby

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Eylül 2019, 16:38
Toplam oynama: 35 gün, 3 saat
« Yanıtla #32 : 28 Ocak 2019, 01:38:18 »
"bir gram" diye iki kelimeyi küfür algılıyorsun bu senin edebiyatının rezilliğini gösterir açıkcası. yanlış olduğunu ispatlamadın sadece yorum atarak çocuğun tanıtımını baltalamaya çalıştın, bana bir tane kanıt at demiş çocuk niye atmadın mesela? %80'i zenci demişsin ulan bir tane kanıt atsana hadi. hayatında bol şans diyorsun bir de, hayatını bilgisayar başında "saMp giRemM BirLikTanItImı pArçAlYam KülTürAmhQ" diye geçinen mağara adamının tekisin
şimdi gelgelelim bir de buraya
benim kadar sosyal hayatın yok, ekrana bakarak yalan yanlış bilgiler ile birlik açıp bana sallaman ayrı bir garip
şimdi benim dediğim şeyi burada destekleyip bana sövmen de ayrı bir garip
desteklediğin birlik hikayesini inceleyelim

Los Santos'da bulunan hapiste olan kesime nazaran dışarıda olup kaçak olmayan Aryan Brotherhood çete üyeleri ve Los Santos'a yerleşmiş kişiler tarafından oluşuyor, yani daha doğrusu hapishane mahkumu olup ve oradan kaçmalarıyla oluşan bir çete grubu.
Vikipedi
Aryan Kardeşliği, ABD'de hapishane içinde ve dışında yaklaşık 15000 üyesi bulunan bir hapishane suç çetesi.

Her ırktan insanı barındıran bu çetenin
El Corona çevrelerinde takılırlar. Genelde çoğunluk siyahilerden oluşsa da çeteye bir çok ırktan kişiler katılabiliyor. Bu küçük çaplı çetenin fazla üyesi bulunmuyor.
kendi kendinizi vuruyosunuz

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Aryan Brotherhood!
« Yanıtla #33 : 28 Ocak 2019, 01:39:52 »
Biz arkadaşlarım ile denedik, bu sunucu için saçma olduğunu düşündüğümüz için kapattık. Bak şimdi "Her ırktan insanı barındıran" demişsin, öncelikle aryan kardeşliğine sadece "aryan" "ari" ırkı katılmalı, her ırktan katılamaz. Naziler ırkçıdır, ari en üstün ırktır, diğer ırklar düşüktür. Karma yaparsanız hanginiz üstün ırk? :D Ek olarak, fazla bilginiz olmadığını düşünüyorum. Birazcık rol yaparsınız, sonra low çeteler gibi dm atıp durursunuz bence. Başarılar genede.

Tanıtımın baştan aşağı düzenlenmesi yada birliği kapatıp başka bir konsepte yönelmeniz gerekir. Gerçekten yapacağını sanmıyorum.

EK: Triple O.G GİBİ RÜTBELER NE ABİ NABIYONUZ

Çevrimdışı Masquate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mike Chapel Lv.40
Köken: Japon
Son giriş: 24 Ekim 2023, 17:56
Toplam oynama: 637 gün, 1 saat
« Yanıtla #34 : 28 Ocak 2019, 01:41:58 »
şimdi gelgelelim bir de buraya
benim kadar sosyal hayatın yok, ekrana bakarak yalan yanlış bilgiler ile birlik açıp bana sallaman ayrı bir garip
şimdi benim dediğim şeyi burada destekleyip bana sövmen de ayrı bir garip
desteklediğin birlik hikayesini inceleyelim

Los Santos'da bulunan hapiste olan kesime nazaran dışarıda olup kaçak olmayan Aryan Brotherhood çete üyeleri ve Los Santos'a yerleşmiş kişiler tarafından oluşuyor, yani daha doğrusu hapishane mahkumu olup ve oradan kaçmalarıyla oluşan bir çete grubu.
Vikipedi
Aryan Kardeşliği, ABD'de hapishane içinde ve dışında yaklaşık 15000 üyesi bulunan bir hapishane suç çetesi.

Her ırktan insanı barındıran bu çetenin
El Corona çevrelerinde takılırlar. Genelde çoğunluk siyahilerden oluşsa da çeteye bir çok ırktan kişiler katılabiliyor. Bu küçük çaplı çetenin fazla üyesi bulunmuyor.
kendi kendinizi vuruyosunuz
Bilmediğimiz şeyleri daha güzel yollarla belirtebilirdin, çoğu şey güncellenmiş durumda  şu anda zaten.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: iptal
« Yanıtla #35 : 28 Ocak 2019, 01:45:31 »
İptal etmenize sevindim, daha fazla bilgi edindikten sonra açmanız daha sağlıklı olacaktır. Fakat Rina için bu konsept gerçekten sıkıntılı.

Çevrimdışı Masquate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Mike Chapel Lv.40
Köken: Japon
Son giriş: 24 Ekim 2023, 17:56
Toplam oynama: 637 gün, 1 saat
Ynt: iptal
« Yanıtla #36 : 28 Ocak 2019, 01:45:35 »
Çok fazla tartışma sebebiyle konu iptal.