araştırdığından emin değilim
Aryan Brotherhood'un vukuatlarının %80'i siyahi ve esmerler üzerine zaten
Sadece görsellere baksan yanlışını göreceksin, bana bir tane Aryan Brotherhood üyesi olup zenci fotoğrafı at. Tanıtımı kirletmek yerine kısa ve sade yorumlar atabilirsin, tabii ki bu senin seçimin ama kendi aramızda rol yapabilmek adına açıyoruz açıkcası araştırıp baktığımda yanlış da bir şey yok.
vukuatın anlamını bilmemen benim suçum değil
ya şimdi niye bu birlik tanıtımını baltalıyorsun o küçük bir gramlık beyninle ne bildiğini sanıyorsun sen? ulan adam dışarıdaki kesimi baz alarak açmış ya körsün ya da yine o küçük bir gramlık beynin bunu anlayamıyor
baltalama çabam olsaydı bu şekilde olmazdı en azından
en sağlıklı dili kullanarak(en azından benim sahip olduğum) size yardımcı olmaya çalıştım sadece
sen ise bildiklerinin yanlış olduğunu ispatladığım için bana sadece küfür etmekle yetiniyorsun
hayatında bol şans 
"bir gram" diye iki kelimeyi küfür algılıyorsun bu senin edebiyatının rezilliğini gösterir açıkcası. yanlış olduğunu ispatlamadın sadece yorum atarak çocuğun tanıtımını baltalamaya çalıştın, bana bir tane kanıt at demiş çocuk niye atmadın mesela? %80'i zenci demişsin ulan bir tane kanıt atsana hadi. hayatında bol şans diyorsun bir de, hayatını bilgisayar başında "saMp giRemM BirLikTanItImı pArçAlYam KülTürAmhQ" diye geçinen mağara adamının tekisin
rezil edebiyatlı seni

ŞİMDİ GİT BAŞTAN OKU ŞAPLAĞI YEME AĞZINA
ARYAN BROTHERHOOD SAF ALMANDAN BAŞKA BİRİNİ ÇETESİNDE BARINDIRMAZ
NAZİ SEMPATİZANDIRI, ZENCİ VE ESMER İNSANLARIN ÜZERİNDE VUKUATLARI(SALDIRI, OLAY VB.), GENEL OLAYLARININ %80İNİ KAPSAR