Merhaba, yetersiz rol bilgisine sahip olan insanlara şu yapılabilir.(Öncelikle adminlere birazcık daha iş düşüyor veya helperlara size şöyle bahsedeyim)
Adminler veya seçilmiş helper kadrosundan kişiler bazı oyuncuların eğitim görmesi hakkında bir çizelge tutabilir, onlara gerek /me /do kullanımını, gerek /ame /ado kullanımını, RP terimlerini, sunucu hakkında birtakım bilgiler ve kadın karakter/erkek karakter rollerinde örnek/yol gösterebilirler. Yetersiz rol bilgisine sahip olan insanların banlanma durumu var, bunu da destekliyorum ama şu şekilde;
Birisi +10 level olup eğer hala rollerinde saçma roller sergiliyor, ısrarla ooc nezaketinden taviz verip rol yapmayıp sadece sabah akşam DM DM ÇATIŞMA ÇATIŞMA diye tutturuyorsa bu benim gözümde yetersiz rol bilgisine sahip bir insandır, isterse en iyi şekilde rol yapsın ama bu şekilde davranan insan benim gözümde yetersizdir.
+10 levellerin OOC jailleri eğer aylık 5'i geçerse 1 ay süreyle banlanmalı, bu şekilde sunucu içerisinde millet rahat bir nefes alır/kural ihlali yapmaktan kaçınır.(1 ay sonra ooc sicili temizleniyor)