Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yetersiz Rol Bilgisine sahip olan insanlar hakkında.

Başlatan southcoast, 26 Ocak 2019, 17:43:27
Okunma sayısı 814 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba, yetersiz rol bilgisine sahip olan insanlara şu yapılabilir.(Öncelikle adminlere birazcık daha iş düşüyor veya helperlara size şöyle bahsedeyim)
Adminler veya seçilmiş helper kadrosundan kişiler bazı oyuncuların eğitim görmesi hakkında bir çizelge tutabilir, onlara gerek /me /do kullanımını, gerek /ame /ado kullanımını, RP terimlerini, sunucu hakkında birtakım bilgiler ve kadın karakter/erkek karakter rollerinde örnek/yol gösterebilirler. Yetersiz rol bilgisine sahip olan insanların banlanma durumu var, bunu da destekliyorum ama şu şekilde;
Birisi +10 level olup eğer hala rollerinde saçma roller sergiliyor, ısrarla ooc nezaketinden taviz verip rol yapmayıp sadece sabah akşam DM DM ÇATIŞMA ÇATIŞMA diye tutturuyorsa bu benim gözümde yetersiz rol bilgisine sahip bir insandır, isterse en iyi şekilde rol yapsın ama bu şekilde davranan insan benim gözümde yetersizdir.
+10 levellerin OOC jailleri eğer aylık 5'i geçerse 1 ay süreyle banlanmalı, bu şekilde sunucu içerisinde millet rahat bir nefes alır/kural ihlali yapmaktan kaçınır.(1 ay sonra ooc sicili temizleniyor)

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
Ynt: Yetersiz Rol Bilgisine sahip olan insanlar hakkında.
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2019, 17:57:53 »
Destek+++

Çevrimdışı AlpaX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Najeem Roman Lv.18
Son giriş: 09 Eylül 2022, 05:35
Toplam oynama: 77 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2019, 02:47:52 »
Aynen senin gibi rol bilmeyenleri serveri sokmayalim

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2019, 03:00:58 »
Aynen senin gibi rol bilmeyenleri serveri sokmayalim
ooo baya iyi laf, moron

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2019, 06:34:59 »
Olabilir.

Çevrimdışı Hopswell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesus Romero Lv.14
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 23:06
Toplam oynama: 71 gün, 4 saat
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2019, 09:31:16 »
Bu sunucuda Polis Departmanına kabul edilmiş ama gram rol bilmeyen bir sürü insan var. Aynı şekilde Helper kadrosunda da bu şekilde sunucuda helper olmuş fakat gram rol bilmiyor.  Sunucuda kaliteli rol yapan 2 levelde gördüm. Rol nedir bilmeyen 20 levelde. O yüzden burada sistemde değil kişilerde bitiyor suç. Roleplay sunucuyu çalışıp para kazanıp ev ve araba almak zannediyor herkes. Bu yüzden kumarhaneden çıkmıyorlar. Yani olay oyuncularda bitiyor.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 27 Ocak 2019, 14:10:08 »
Bu sunucuda Polis Departmanına kabul edilmiş ama gram rol bilmeyen bir sürü insan var. Aynı şekilde Helper kadrosunda da bu şekilde sunucuda helper olmuş fakat gram rol bilmiyor.  Sunucuda kaliteli rol yapan 2 levelde gördüm. Rol nedir bilmeyen 20 levelde. O yüzden burada sistemde değil kişilerde bitiyor suç. Roleplay sunucuyu çalışıp para kazanıp ev ve araba almak zannediyor herkes. Bu yüzden kumarhaneden çıkmıyorlar. Yani olay oyuncularda bitiyor.
İş levelde bitiyor değil, 1-10 level arası yeni başlayan veya sunucuya yeni başlamış iyi rolcülerde olabilir ama sunucunun sağlığı için +10 levelde böyle bir kural lazım. İnsanlar sabah akşam sunucuda afk bırakıp ev para araç elde etmek için uğraşıyor ve emin olun bu süre zarfında zerrre kendilerine rol açısından bir şey katmıyorlar. Böyle yapa yapa 10 leveli elbet geçersin, 10 levelden sonra ne halt yiyeceğine bağlı. Helper kadrosunda rol bilmeyen insanlar var, bunu herkes biliyor ama bu duruma biz değil yöneticiler el atmalı. İş aslında tek bir oyuncuda değil, tüm sunucuda bitiyor. Millet koyun gibi, öndeki ne yapıyorsa o da onu yapıyor.

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2019, 14:13:18 »
Oyuncuların, şunun hakkında bilgilenmeleri gerek; RolePlay denilen şey beş araç alıp, beş ev alıp olan bir şey değil, sözüm roleplayı hakkıyla yapan kişilere değil fakat, araç, ev alıp bütün gün etraf da gezmenin RolePlay olmadığını anlamaları lazım, " RolePlay " kavramının tam olarak kişilerde oturtulması lazım, bu yüzden eğitim konusunu destekliyorum.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2019, 14:27:07 »
Oyuncuların, şunun hakkında bilgilenmeleri gerek; RolePlay denilen şey beş araç alıp, beş ev alıp olan bir şey değil, sözüm roleplayı hakkıyla yapan kişilere değil fakat, araç, ev alıp bütün gün etraf da gezmenin RolePlay olmadığını anlamaları lazım, " RolePlay " kavramının tam olarak kişilerde oturtulması lazım, bu yüzden eğitim konusunu destekliyorum.
haklısın

Çevrimdışı MösyöHikmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Aralık 2021, 18:12
Toplam oynama: 68 gün, 19 saat
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2019, 15:51:52 »
Sunucudaki Oyuncular Roleplay'i Villa Alayim Spor Araba Alayim Milletle Fakir Diye Dalga Geçeyim En Ucuz Araba Alanlara Nitro Basıp Çarpıp Hava Atayim... Diye Tanımlıyorlar