Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kazaklar Motorsiklet Klubü [%99'er]

Başlatan akaThyphon, 25 Ocak 2019, 23:33:44
Okunma sayısı 1684 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı witness

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Eylül 2022, 03:23
Toplam oynama: 160 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kazaklar Motorsiklet Klubü [%99'er]
« Yanıtla #30 : 26 Ocak 2019, 19:37:11 »
Gelip tanıtımımıza " SS paylaşımı çöp, LSRP+ kullanılmış emek verilmemiş. " yazıyorsun. Kendi paylaştığın SS de fazla bir şer göremiyorum :)

Çevrimdışı akaThyphon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 17 Şubat 2019, 19:49
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
« Yanıtla #31 : 26 Ocak 2019, 20:06:05 »
Yanlış anlamayın sizi kimseyle kıyaslamıyorum. Öyle bir hatada yapmam. Heves etmişsinizdir açmışssınızdır. Bilirsiniz bilmezsiniz. Kültüre hakimsinizidir değilsinizdir. Ben gördüğüm tarafını anlatacağım. Birinci konu SS'ler. Biraz forumda takılın öğrenin bir şeyler. Videolar izleyin. CS6 öğrenin. CS6 ile ediliyorsanız bile yalnış editliyorsunuz dostlar. Kültür kısmına gelecek olursak "Folkvangr MC" örnek almanızı öneririm. Kültüre hakim insanlar. Bilenlerin yanında durup bir şeyler kapabilirsiniz. Ama izlenimelerime dayanarak MC yapabilecek potansiyeliniz mevcut değil. Ağır bir konsept zor bir konsept. Motorcu olmayı motor sürüp motorun arkasında sürmeyi sanan arkadaşlar oldu bu sunucuda onları şutladılar. Sizde öyle olacak gibi geliyorsunuz. Başarılar dilerim. Umarım hüsran değil daha iyi olursunuz.
Şimdi bak güzel kardeşim, MC rollerini hayatımda ilk defa yapmıyorum, emin ol baya bir süre yaptım. Ayrıca bunu sadece IC bir şekildede değil OOC olarakta bir klüpte bulundum. Hatta istiyorsan PM yoluyla fotoğraflarımı atıp, sana daha yararlı bilgiler de vermek isterim. Konumuza gelirsek SS edit demişssin. Tamam üst seviye yaptığımı iddia etmiyorum. Çünkü 1.5 yıldır roleplay ortamlarından uzaktım. Ama yinede yeterli bir şekilde yaptığımı düşünüyorum. Yani bana gelip ss editi öğrenmen lazım felan filan, bunu hakettiğimi düşünmüyorum. Diğer bir konuya da gelirsek..  Birliğimin ismini görüyorsun değil mi? sonunda ki parantez'in içinde ki rakamıda görüyorsunudur. Demişssin ki zor ve katı bir kültür fakat dostum %99'er MC'lerin  %1'er MC'lere görepek bir katı kuralı veyahut zorluğu yoktur. Çünkü %1'er MC klüpleri daha acımasızlardır. Eğer %1'er MC olsaydık belki düzgün bir şekilde karşılayabilirdim. Dün bir bugün iki birlik kurulalı iki gün oldu bir ton laf etmişssin. Rol bilmediğimi felan söylemişssin. Ayrıca önerdiğin insana sor bakalım haklı mıyım? diye... Neyse bu tip şeyleri daha tanıtımımda bulundurup fazla yer kaplamasını sağlamayacağım. Sana bir önerim var bide dostum, kendin olmayı dene ve sırf " HAVALI OLMAK İÇİN " emek verilen işlere " şutlanırsınız " gibi ithaamlarda bulunma. Neyse lafı uzatmayacağım rollerde görüşmek dileğiyle, haa bu arada eleştirine karşı sağlam bir kahka atarak yaktım sigara mı, bu yüzden teşekkürler dostum! 

Çevrimdışı akaThyphon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 26 Ocak 2019, 20:09:08 »
%99 sunuz yani okursanız sevinirim başarılar.

*% 99 ile% 1 arasındaki benzerlikler cildin derinliklerinden daha azdır ve sadece yüzeyde bulunur. Bu motosiklet kulüplerinin felsefesi, davranışları ve davranışları daha az belirgin ancak çok farklı. Bu şeyler geçici gözlemcinin bakış açısından görülemez.

*% 1'lik kulüpleri taklit etmeye çalışan kulüpler,% 1'lik dünyanın bir parçası olmayı ve% 1'lik kulüplerin kabul edilmesini ve onaylanmasını istediklerini düşünüyorlar. Bu onların davranışlarında belirgindir.

*% 99 kulüpleri görsel olarak benzeyebilirken, görsel olarak% 1 kulüpleri onlarla hiçbir şey yapmak istemiyor. Yapıları ve işlevleri, politikalara uyma yasaları ve “Hukuk Kuralı” nı yol gösterici bir felsefe olarak benimsemeleri, onları% 1 kulüplerle tamamen uyuşmaz hale getirmektedir. % 99,% 1 yaşam tarzını kabul eder ve “Hukuk Kuralının”% 1 ile% 99 aynı hak ve korumayı sunduğunu kabul eder. Yaşa ve yaşat.
Bu arkadaşın yazısını okumanı tercih ederdim dostum, Haaa madem ki dediğin gibi bir bilgin var. Ozaman neden bize bir iki şey söyleyip'te aydınlatmadın da, daha çok sidik yarışına girmeyi denedin? Neyse bundan sonra konuşmanın pek bir önemi yok  açıklayıcı bir dille de anlattığımı düşünüyorum. Ayrıca @Eloo ' yada teşekkürümü sunuyorum.

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:40
Toplam oynama: 137 gün, 7 saat
Lance Rosse Lv.20
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 22:26
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: ****** * *ife
« Yanıtla #33 : 26 Ocak 2019, 20:55:44 »
Sunucuda ki rollerin gelişimin artması için önemli birisidir. Bol şanslar diliyorum kanka.  ;)

Çevrimdışı akaThyphon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 26 Ocak 2019, 21:11:12 »
Sunucuda ki rollerin gelişimin artması için önemli birisidir. Bol şanslar diliyorum kanka.  ;)
<3

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp