Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kazaklar Motorsiklet Klubü [%99'er]

Başlatan akaThyphon, 25 Ocak 2019, 23:33:44
Okunma sayısı 1667 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akaThyphon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 17 Şubat 2019, 19:49
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Kazaklar Motorsiklet Klubü [%99'er]
« : 25 Ocak 2019, 23:33:44 »

Kazaklar Motorsiklet Klubü

Los Santos, SA - Çoğu yasa dışı kulüp için San Andreas gelip gittiği bir yer, yıkıma giden yolda bir durak. Ve oğlum, Eyaletimizde bir sürü kulüp gördük. Beyaz üstünlükçülerden İspanyol kulüplerine kadar, San Andreas'ın gerçek bir haydut Devlet olduğunu söylemenin güvenli olduğu kadar çok çeşitli farklı gruplarımız oldu.
Birçoğu Los Santos'a ya da çevresindeki ilçelere yerleşmeye çalıştı ve çoğu başarısız oldu, 'Büyük Dört'ün' yerel şubeleri bile her zaman bu Devlete kendi adını vermiş gibi görünmüyor. Kanun dışı kulüp kulüplerinin neden San Andreas'a veda etmek istemediğini söylemeye çalışmakla her zaman büyük ilgi duydum. Bir özveri eksikliği olabilir mi ya da kanun uygulayıcılarımız haydutları uzaklaştırmak için çok mu hevesli?
Geçen yaz San Andreas Şerif Departmanı, Los Santos İlçesinde faaliyet gösteren bir ya da üç haydut klübünün üyelerini belirtmedi.

Kişisel görevim sırasında kulüplerin San Andreas'da şanslarını denemelerinin arkasındaki nedeni bulmak için şu anda Los Santos etrafında dolaşan yüzdeleri aradım ve bir Google araması beni küçük bir motosiklet tutkunları grubuna getirdi.
Kazaklar Motorsiklet Klubü. Kazaklardan birisiyle röportaj ayarlamayı başardım ve Los Santos Eastside'daki kulüp evlerine davet edildim. Kulübün evini çağırdığı ticari bina, küresel mali kriz sırasında yedi yıl önce kapatılan eski bir giysi atölyesidir. Dar koridorları, dik merdivenleri ve karanlık odaları, daha önce bir eşofman gibi görünmesini sağlıyor.
Kulübün sözcüsü Gary Minczeski, benimle buluşmaya istekli olan boş içki şişeleriyle sıkışık olan barda duruyordu ve uzun purodan çıkan yoğun duman odayı dolduruyordu. Sırtında dikilen kendini beğenmiş görünen kırmızı bir şeytan bana göz kırpıyordu. Camlar kaldırıldı ve çok az ışıkla eski tahtadan ışık parlıyordu. Etrafımla yüz yüze döndü ve giydiği aşırı mücevherle dolu ofis kıyafeti, onu hala korkutucu bir yağ maymunu yerine makul fiyatlı Hummers satan yaşlanan kullanılmış bir araba satıcısı gibi gösteriyordu.Memnun kaldım ve derhal elime bir şişe yerli bira soktum, ancak kendimi doğru şekilde tanıtabilmemden önce Minczeski bir Jerry çağırdı. Deneyimli kuaförleri korkutacak saç tıraşı ve sakalı olan uzun tombul bir adam Birleşik Devletler'in lekeli eski bayrağının kapladığı kapı bölmesinden doğdu. Gary'nin boy ve kilosunun en az iki katı olması gerekiyordu, sigarası en az beş saat boyunca ağzının köşesinde sallanıyormuş gibi görünüyordu. Her zamanki soğuk algınlığımın birindeydim, yılın bu zamanında buralardayım, ama bu Jeremy Alderman'ın vücut kokusu üzerine tıkaç refleksleri almamı engelledi.

İkisi beni karanlık bir koridordan geçirdi, Gary ön tarafta ve Jerry beni çok yakından takip etti, böylece korkunç nefesini koklayabiliyordum, koridor sonunda iyi bir büyüklükteki ofise yol açtı. Sosyal etkinlikler, motosiklet gezileri veya kulübün toplantıları sırasında çekilen yüzlerce fotoğraf, ofisin duvarlarını kaplıyordu ve her birinin, kendilerinin dediği gibi farklı bir hikayesi ya da “anıları” vardı.Birkaç fotoğrafın arkasındaki hikayeyi dinledikten sonra ikilisi kesmek zorunda kaldım, böylece en sonunda görüşmeye başlayabilecektik. Alderman lisede ilk kez onları duyduğunuzda komik olan çocukça şakalar yapmaya devam etti. Onun derin sesi ve Noel Baba'ya benzer bir gülüş korkutucuydu ve bana başka bir kötü şaka attığında her zaman gülmekten başka bir şey yapamadım.
Bu tam da Gary ve Jerry'yi çevreleyen kulübün genç üyelerinin yaptığı şeydi, Jerry'nin korkunç şakalarıyla ilgili sürekli kahkahalar, gerçekten komik olduklarını mı düşündüklerini yoksa gülmezlerse olabileceğinden korktuklarını merak etti.

Gary ve Jerry'nin karşısında oturmak için harcadığım toplam dört saat vardı ve sohbeti geldiğim röportaja çevirme girişimim boşuna değildi.
Her soruyu takiben Minczeski, 80'lerin her biri için hâlâ saçları ve kızarkadaşları varken geri dönüşlerini anlatmaya başladı ve Alderman kısa bir şakaya dalmaya devam etti. Niyetim bir yasadışı motosiklet kulübünün San Andreas'da hayatta kalmasının ne olduğunu bulmaktı ve Damned Souls ile yaptığım röportajdan hiçbir şey öğrenmedim. Yirmi yıl önce, bir yaşam tarzında açıkça sıkışıp kalmış iki başıboş yaşlı adam. Belki de en azından biraz delice olmak için, bu Devlette bir kulübün ihtiyacı olan şey budur.

Suç Faaliyetleri

Kazaklar MC, Kuzey Amerika Pasifik Bölgesi'nde, başlıca metamfetamin üretimi, kaçakçılığı ve dağıtımıyla bağlantılı birçok suçla ilişkilendirilmiştir. Bununla birlikte, kulübün, taleplerini yerine getirmeyen çalışanların bataryasıyla birlikte, haraç ve işlere zarar verme gibi davrandığı da bilinmektedir. Son yıllardaki en iyi bilinen vakalardan bazıları aşağıda görülebilir:

4 Mayıs 2013 - Denetimli serbestlik raporuna göre kulübün üyesi olan Charles Gaskin, 26 yıl boyunca kayıtlı seks suçlusu Neil Lee Hayes cinayeti nedeniyle ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Rapora göre, Gaskin'in "peckerwood yasası" uyarınca çocuk taciz geçmişi olan beyaz bir kişiye fiziksel olarak zarar vermesi gerekiyordu.

23 Mayıs 2007 - Kazaklar Motorsiklet klubü’nün 14 üyesi ve yardımcısı, ATF’nin “Mavi ve Beyaz İşlem” başlıklı 11 ay süren gizli soruşturmasının sonucunda tutuklandı. ATF'nin gizli ajanları, Peckerwood'un üyelerinden ve ortaklarından Vicodin, Oxycodone ve Perocet gibi bir ateşli silah, met, esrar ve hap satın aldı. Bireyler aleyhindeki suçlamalar arasında yasadışı silah bulundurma, narkotik satış ve dağıtımı, saldırı, hırsızlık ve çalınan mal bulundurma sayılabilir. İşlem ayrıca çeşitli özelliklere baskınlar da içeriyordu.

14 Mayıs 2012 - Kazaklar MC üyesi Deron Jaffe, Laffing Devils MC'nin iki üyesine ve bir arkadaşına karşı yapılan bir kavgadan sonra dört suç sayımı ve beş çete artırımı ile suçlandı. Laffing Şeytanlarından üyeler suçlanmadı.

President

Başkan bölümün lideridir. Kulüplerin başıdır ve polis ya da medya ile uğraşırken genellikle sözcüsüdür. Başkan, kulübü diğer organizasyonlarla verilen herhangi bir duruşmada temsil edecek ve her zaman bir başkasına yardım etmeye hazır olacaktır.

Vice President

Başkan yardımcısı, Başkanın sol elidir, ikinci sorumludur ve başkan uzaktayken doldurur. Başkan yardımcısı genellikle böyle olmamakla birlikte, kulüp liderliğinin açıkça varisidir. Başkan Yardımcısının bir kulüpteki ilk rolü, kulübü tanıtmak ve iyi görünmesini sağlamak, başkalarıyla tanışmak ve bir bağlantı kurmaktır.

Sergeant At. Arms

Başçavuş, kulübün Tüzük ve Daimi Kurallarının ihlal edilmemesini sağlamaktan sorumludur. İcra Komitesinin kararlarının süratle yerine getirilmesini sağlamaktan sorumludur. Cumhurbaşkanının Görevleri'nde belirtilenler dışında, tüm kulüp etkinliklerinde polislik yapmaktan ve emir vermekten sorumludur.
Kendi yetkilerine göre düzeni sağlamak için üyelere yardım edebilir. Olayla ilgili görünmeyen davranışlarını İcra Komitesine rapor etme kulübüne karşı sorumludur. Emekli olan, istifa eden veya kovulan üyelerin herhangi bir lekesini veya rengini korumaktan sorumludur. SAA, kulübün emniyet ve güvenliğinden, ayrıca üyelerinin ve potansiyel müşterilerin korunmasından ve savunulmasından sorumludur. Kulübün ve üyelerinin ve potansiyellerinin güvenliği ve güvenliği ile ilgili tüm verilerin kaydını tutmalı ve saklamalıdır. Kulüp, Üyeleri, Beklentileri veya olaylara yönelik gerçek veya algılanan herhangi bir tehdidin farkına vardığında derhal bu bilgiyi İcra Komitesine bildirecektir.

Secretary

Sekreter, kulüplerin evraklarından sorumludur. Toplantı tutanaklarını tutar ve yıldönümü tarihleri ​​gibi önemli olayların tarihlerini kaydeder (beklentiler düzeltme ekini kazandığında). Diğer çetelere karşı gelir ve üyelerin yaklaşan etkinlikler hakkında bilgilendirilmesi işidir. Sekreter genellikle bazı durumlarda sayman yapabileceği halde kulüp varlıklarının kaydını tutmaktan sorumludur.

Treasurer

Kulüp harçlarını tahsil etmekten, para harcamasından ve faturaları ödemekten sorumludur. Sayman, kulübe borçlu olduğu borçları tahsil etmekten sorumludur ve genellikle herhangi bir karar alınmadan önce iş fırsatlarını kontrol etme görevini üstlenir. Sayman genellikle Kulüplerin yasa dışı faaliyetlerinin gelirlerini idare eden kişidir.

Road Captain

Yol kaptanı, yolun kurallarını uygulayan en üst köpektir, kulüplerin rotalarını ve resmi koşulları planlayacaktır, bu sırada yol kaptanı her zaman lider sırasını izler ve ardından sıralama sırası izler, bu pozisyon bazen daha küçük bir rol olarak kabul edilir.

Veteran

Gaziler, kulübün yaşam boyu süren üyeleri olarak kabul edilir, genellikle çok sayıda yıllara hizmet etmişlerdir ve normal yamalı bir üye olarak çalışmak için çok yaşlılar. Yaşam üyeleri artık kulüpte aktif bir rol alamayacak olsalar bile yamalarını koruyorlar. Bazı yaşam üyeleri, teknik olarak hala ölene kadar kulübün bir parçası olmalarına rağmen emekli oluyorlar.

Member

Kazakların tam bir üyesi kulübün birçok varlığına hak kazanmıştır; bunlardan biri, tüm konuların tartışıldığı haftalık kilise toplantılarına katılmak, bir yandan da bir şey yapmadan kulüp içerisinde çalışabilmek.

Prospect

Bir müşteri adayı, henüz tam puanını kazanmamış aday bir üye olarak da bilinir, eğitimde bisikletçi olarak kabul edilir, yamalı tam bir üyenin görevlerini üstlenmeye hazırlanır, ancak önce kulübe olan bağlılıklarını kanıtlamaları gerekir. ve bunun için yasa dışı faaliyetlerde bulunmaya hazır olmalıdır. Bu durum ancak kulübün basit bir ortak olduğu basit bir "Hangaround" unvanına sahip olduktan sonra kazanılır, onlarla içerek, onlarla birlikte binerek ve onları tanıyarak, kulüp sizi potansiyel MC olarak gördüğü zaman bir olasılık haline gelirsiniz.

Kazaklar MC yamaları

Kulübün renkleri siyah ve altın rengindedir ve ortadaki yama korkutucu görünen bir silaha sahip Kazak ceketlidir. Kulübün iki ana sloganı var, onların ana "Kendi Kendimize Bakıyoruz" ve ikincisi "Tanrı bağışlayan, Kazak yok". Bu üyeler arasında "Wrecking Crew", kulübün ağır hitleri olduğuna inanılan ya da bölümün en az bir üyesinin bölümün başlangıcından bu yana öldüğünü belirten anıt yamalar giyen lekeler tespit edildi. Kulüp, subay pozisyonlarını göstermek için alışılmadık bir yöntem kullanıyor. Örneğin, Memurlar, Cossacks Motorcycle Club'ın orijinali olan rütbeyi belirtmek için bölge rockerının altına ikinci bir alt rocker giyerler.

OOC notları: Kazaklar Motosiklet Kulübü'nde, modern bir yüzdelik motosiklet kulübü olarak rol oynamak istiyoruz. Dilimore kasabasında bizi bulabililirsiniz. Bu beyaz bir üstünlük grubu değildir ve kulüp, diğer ırkların suç faaliyetlerinin bir parçası olması için açıktır. Ancak bunu kulübün tam üyesi olarak yapamazlar. Üyelerimizden mümkün olduğu kadar kendi rol rollerini oluşturmalarını bekliyoruz ve onların roleplay ile beslenmelerini her zaman beklemelerini istiyoruz. Eğer birliğe katılmak istiyorsanız bara gelip " Hey ahbap! bende sizinle olmak istiyorum.. demek yerine barımıza gelip içkimizden içmenizi, boş vakitlerinizde gelip barda rol yapmanızı yeğlerim. Bu durumda sizi görmem çok uzun sürmez ve birliğe alınmanız'da çok sürmez.

Ekran görüntüleri göndermek istiyorsanız lütfen önce kendime sorun!
* Sunucu kurallarını her zaman izleyin.
* Hizip liderleri herhangi bir zamanda hizipten size CK gönderme hakkını saklı tutar.
* İşe alım karakter olarak yapılır.
* Alts kabul edilir, ancak sizlerin ana hattını kullanmanızı tercih ederiz.
* Rol oynama oluyorsa, dalga geçme.
* Bir Freeway veya Wayfarer kullanmalısınız.
* Kendi RP'lerini yaratan ve bize gösterenlere daha açıkız.
* Kendi RP'nizi oluşturamazsanız, belki bu sizin için değil.
* 7/24 aynı yerde oturan bir hizip değiliz, eğer bizi bulamazsanız, bölgedeki diğer işleri ve üyeleri de bulabilirsiniz.
* Karakter gelişimi anahtardır, sadece karakterinizi geliştirmek için hiziplere güvenmeyin, oynayabileceğiniz bir dünya var.
* Amerikan Latino ve Asyalılar fraksiyona katılma becerisine sahip olsalar da biraz zor olsa da imkansız değil.

Çevrimdışı akaThyphon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 17 Şubat 2019, 19:49
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
Ynt: Kazaklar Motorsiklet Klubü [99]
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2019, 23:33:58 »
Rez.

Çevrimdışı xxxbluemar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2020, 14:46
Toplam oynama: 19 gün, 20 saat
Ynt: Kazaklar Motorsiklet Klubü [99]
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2019, 23:34:38 »
Efsane, #rez alıyorum buralar değerlenecek.

Çevrimdışı helix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Eylül 2024, 00:48