Konuyu açarken ismimi paylaşmakla hata ettiğimi fark ettim. Ben selam vermek ve fikirlerinizi almak için bir konu açtım. Sorduğum şey ise oyunda neler yapılması ve neler yapılmaması gerektiğiydi. Tavsiyenizi istedim. Fakat konunun altına gelen birkaç yorumun haricindeki tüm yorumlar ya dalga geçmek için yazılmış ya da cinsiyetimle alakalı yorumlar. Bazen her ikisi de. Profilimin açıklama kısmına yazdığım ingilizce olan yazıyı okumayıp (belki de anlamayıp) zaten bana ait olmayan bir fotoğrafı koyduğumu aslında benim de belirttiğimi fark edememişler. Bu zamana kadar ülkemizdeki oyuncu kitlesini çok iyi tanıdım. Bu tarz ayıp davranışları sergileyen ilk kişiler değilsiniz. Çok şahit oldum. Ben sadece selamlaşmak ve sizden sunucu hakkında tavsiyeler almak istemiştim buradaki kitlenin güzel bir kitle olduğuna güvenerek. Kimler neler yazmış isim vermek istemiyorum şimdi, içiniz rahatlayacaksa zaten profil açıklamasında yazdığım ingilizce yazıyı çevirisini yaparak okuyabilirsiniz. Fotoğraf değil ismimi bile paylaşmamalıydım belki de. Konuyu kilitliyorum. Saygısızlık yapan kişilerle bu oyunda veya forumda hiçbir şekilde bir daha iletişimim olmayacak.