Herkese merhaba. Öncelikle kendimi tanıtayım, ismim Cansu. Bir süredir LoL ve benzeri oyunları oynuyordum. Bundan yaklaşık bir yıl önce bazı sebeplerden dolayı oyunlara ara vermem gerekti. Derslerimle de ilgilendiğim için bilgisayarımdan ve oyunlardan uzak kalmak en iyisi oldu. Bu sürenin ardından bilgisayarımı aldım ve ufak ufak başladım oyunlara. Ben bilgisayarı alınca bilgisayarsız kalan arkadaşıma da burada selam göndereyim her ne kadar bunu yazarken kendisi yanımda da olsa

Şaka bir yana kendisi de yanımdan ayrılıyor, kendi işleri var. Kucak dolusu sevgilerle uğurluyorum onu buradan. Şimdi konumuz şu;
Arkadaşım uzun süredir bu sunucuda oynadı bazen oturup izlediğim de oldu hatta. Hazır fırsat bulmuşken ben de oynamak istedim. Bana birçok şeyi anlattı, tanıttı. İyisiyle kötüsüyle birçok şeyi anlattı sunucuyla ilgili. Ama ben ufak bir selamlaşmamız, tanışmamız olsun diye sizinle buradan iletişime geçmek ve fikirlerinizi almak istedim. Ben sunucuya yeni başlamış bir arkadaşınız olarak buradayım. Neler tavsiye edersiniz, neler yapmalıyım, neler yapmamalıyım? Sorun olarak gördüğünüz veya çok iyi bulduğunuz şeyler var mı? Bunları benimle paylaşırsanız güzel bir başlangıç yapabilirim. Teşekkürler