Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zırhlı araçların hızlarının düşürülmesi

Başlatan Nang, 12 Şubat 2018, 18:45:57
Okunma sayısı 1317 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Zırhlı araçların hızlarının düşürülmesi
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2018, 20:39:11 »
OOC kin olarak yazmadaım cartel olarak genelikle zırhlı araç kullanıyorsunuz çatışmalarda o yüzden zırhın azaltılmasını istemesiniz istersen yorumu düzenlerim bu kadar  huzursuz olduysan.
Desteklemeyenler "nedense" cartel söyleminden rahatsız oldum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2018, 20:44:11 »
Serverdaki zırhın cadillac zırhı kadar olmayacağını düşündüğüm için, desteklemiyorum. Fakat 5 10 km düşmeler olabilir. Nasıl olsa 50 cm kapı olmuyo zırh takınca.

Zırh ne kadar artı veriyor bilmiyorum. Videoda gördüğüm kadarıyla ciddi bir artış var. Ağır silahlı polisleri dalga geçer gibi indirene kadar orada turlayıp durmuşlar. Büyük olasılıkla araç canını iki katından bile fazla hale getiriyor zira GTA San Andreas’ın orjinal halinde bile Bullet sadece bir kaç darbede patlayan güçsüz bir araç. Videoda ise uzun süre direnmiş ve duman bile çıkmıyor. Bunun açıklaması ya olağanüstü zırh ya da hile kullanımıdır. Hile olmadığına göre de zırhın ne kadar güçlü olduğunu anlayabilirsiniz. Bence 50 cm bile değil 100 cm deyin siz ona. O yüzden ya bu sistem hafif zırh olarak değiştirilmeli ya da araç hızı ciddi anlamda indirilmelidir. Bu şekilde para kasıp bir çok zırhlı spor araç alan birlikler basitçe sunucunun en güçlü birliği haline gelir.
Gerçekte de 3 4 mermi yiyen arabanın patlamaması gerekir. Bozulmaması yani. Görüşünüze saygılıyım yanlış anlamayın. fakat alınan zırh 45 bin dolar gibi 2 orta seviye araç fiyatı olursa bu zırh olabilir diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlar sadece kartel zırh alabiliyor gibi bir mana çıkarıyorlar. Tamirci orada buyrun alın kimse para kasmayın demiyor size. Bir birliğin güçlü bir birlik olmasındaki sorun ne peki?

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #12 : 12 Şubat 2018, 21:38:32 »
@exploxy Evet maalesef birlik tartışmasına dönmek üzere konum. Böyle olmasını istememiştim açıkçası. Konuya gelirsek, diyorsunuz ki o kadar para ödüyoruz, öyle güçlü bir zırh olmalı zaten... Ben de buna bir şey demiyorum, sadece o kadar güçlü zırh varken araçların da hızının azalması gerektiğini belirtiyorum. Bence aynı noktadayız ama tek farkımız siz hızın azalmasını doğru bulmuyorsunuz. Ancak mantıklı o ağır zırhın altında aracın yavaş gitmesidir. Üzerinizde 100 kilo fazladan taşıdığınızı düşünün. Asla istediğiniz hıza ulaşamazsınız. En basit örnek sanırım bütün atletlerin incecik zayıf insanlar olmasıdır. Asla kilolu bir profesyonel atlet bulamazsınız özel yarışmalar dışında. Neden? Çünkü ağırlıklarından dolayı yavaş kalırlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 12 Şubat 2018, 21:44:24 »
@exploxy Evet maalesef birlik tartışmasına dönmek üzere konum. Böyle olmasını istememiştim açıkçası. Konuya gelirsek, diyorsunuz ki o kadar para ödüyoruz, öyle güçlü bir zırh olmalı zaten... Ben de buna bir şey demiyorum, sadece o kadar güçlü zırh varken araçların da hızının azalması gerektiğini belirtiyorum. Bence aynı noktadayız ama tek farkımız siz hızın azalmasını doğru bulmuyorsunuz. Ancak mantıklı o ağır zırhın altında aracın yavaş gitmesidir. Üzerinizde 100 kilo fazladan taşıdığınızı düşünün. Asla istediğiniz hıza ulaşamazsınız. En basit örnek sanırım bütün atletlerin incecik zayıf insanlar olmasıdır. Asla kilolu bir profesyonel atlet bulamazsınız özel yarışmalar dışında. Neden? Çünkü ağırlıklarından dolayı yavaş kalırlar.
Dediğim gibi zaten yararli olacaksa adminler neden almasin. Görüşünüz için teşekkürler

Çevrimdışı Samuel_Moreno

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2018, 00:12:53 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Arthur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2018, 11:55
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
« Yanıtla #15 : 13 Şubat 2018, 00:19:30 »
Kesinlikle destekliyorum, zırhlı araç ile drive by yaptıklarında artık lastiklere de sıkılmıyor iyice dokunulmaz oluyorlar.

Çevrimdışı ATILLA KAYA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ocak 2025, 00:39
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Cin Galvez Lv.23
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Nisan 2022, 18:47
Toplam oynama: 137 gün, 20 saat
« Yanıtla #16 : 13 Şubat 2018, 03:15:02 »
Destekliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew
« Yanıtla #17 : 15 Şubat 2018, 15:31:34 »
O kadar para veriyoruz şase güçlendirmesi gibi düşünün belli bir süreden sonra içine mermi yemeye başlıyor zaten bence aykırı bir durum yok desteklemiyorum.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #18 : 16 Şubat 2018, 09:15:07 »

Pek yavaş olduğunu zannetmiyorum, yine de tartışılacak kesin birşey söyleyemem.