Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mekanik - ARGE

Başlatan SwindLer.exe, 17 Ocak 2019, 08:46:38
Okunma sayısı 380 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SwindLer.exe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Haziran 2021, 13:53
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Mekanik - ARGE
« : 17 Ocak 2019, 08:46:38 »
Server'a yakın zaman da eklenen mekanik sistemini, sadece VİP olmayan normel oyuncular 2 gün de bir kere ve diğer VİP olan oyuncular ise iki gün de iki kere araç mekanik edebiliyorlar diye biliyorum.  Bunun aksine, hakkını kullanan kişi o iki gün boyunca araç "/duzkontak" "/kilitkir" edemiyor.

Açıkcası bu bana saçma geliyor, sen zaten mesleği öğrenmişsin araç kiliti kırmayı ve duzkontak yapmayı biliyorsun. Bana göre, bunlar istenildiği zaman yapılmalı. Yani, uzak yerdeyiz etrafta kimse yok arabanın kilidini kırıp kaçırabilmeliyiz.

2 Günde, 1 kere duzkontak veya kilitkir yapılacağına. Her gün yapılabilsin fakat araçları ancak 2 gün de bir kere "/mekanik"'e çıkartabilelim.

Yani araç mekaniğe çıkarma süresi aynı kalacak. Ama araç "/duzkontak" "/kilitkir" için süre gerekmeyecek. İstenildiği zaman yapılabilecek.

- Düzkontak ile kilitkir yapınca: .. süre vardır yerine, yapılsın sistem onaylasın.
- Arabayı hurda çıkarma yerine gidip : /mekanik yazınca, ... zaman sonra çıkartabilirsiniz gibi.

Sistem gelirse bence daha iyi olur.

Bu sistem, durmadan milletin aracı hurdaya çıkmasın, madur olmasınlar diye yapıldı heralde. Dediğim sistem gelirse, kişiler maddi açıdan yine madur olmayacaklar. Mekanikler de mesleği gereği, kilitkir ve duzkontak yapabilecek istediği zaman.

Çevrimdışı GUARDIAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nico Normand Lv.25
Son giriş: 26 Nisan 2023, 12:09
Toplam oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ****t'z
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Mekanik - ARGE
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2019, 09:24:49 »
Yani sen diyon ki aracım yoksa bile etraftan araç alıp onla işimi görüyüm gibisinden diyorsun :D

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2019, 10:01:14 »
Yani sen diyon ki aracım yoksa bile etraftan araç alıp onla işimi görüyüm gibisinden diyorsun :D

Çevrimdışı SwindLer.exe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2021, 13:53
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2019, 19:43:15 »

Ben bu mesleği öğrenmişim, kişiler madur olmasın diye durmadan araç "/mekanik" edilmemesi bence mantıklı fakat dediğim gibi mesleği öğreniyorsun fakat uygulamak için süre lazım.

Bu saçma bence, hırsızsın yani. Aracım yoksa etraftan çalabilirim, TABİ yakalanma riskini göze alabilirsen.

Çevrimdışı santafee75

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Nisan 2022, 05:04
Toplam oynama: 33 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #4 : 18 Ocak 2019, 12:14:25 »
Mekanik olmaktansa bir şirkete girip 300 - 350$ alsan daha karlı, mekanik çok boktan doğru dürüst araç da bulamıyorsun tam ha buldum diyorsun spawn atılıyor GG araç gitti, kilitkir zaten çok boktan adamlar kilit kapısını o kadar kolay ve rahat açıyor ki kimsenin ruhu duymuyor, mekanik olmayın şirketler'de çalışın ben aldım full zarar diye çıktım....

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47