Server'a yakın zaman da eklenen mekanik sistemini, sadece VİP olmayan normel oyuncular 2 gün de bir kere ve diğer VİP olan oyuncular ise iki gün de iki kere araç mekanik edebiliyorlar diye biliyorum. Bunun aksine, hakkını kullanan kişi o iki gün boyunca araç "/duzkontak" "/kilitkir" edemiyor.
Açıkcası bu bana saçma geliyor, sen zaten mesleği öğrenmişsin araç kiliti kırmayı ve duzkontak yapmayı biliyorsun. Bana göre, bunlar istenildiği zaman yapılmalı. Yani, uzak yerdeyiz etrafta kimse yok arabanın kilidini kırıp kaçırabilmeliyiz.
2 Günde, 1 kere duzkontak veya kilitkir yapılacağına. Her gün yapılabilsin fakat araçları ancak 2 gün de bir kere "/mekanik"'e çıkartabilelim.
Yani araç mekaniğe çıkarma süresi aynı kalacak. Ama araç "/duzkontak" "/kilitkir" için süre gerekmeyecek. İstenildiği zaman yapılabilecek.
- Düzkontak ile kilitkir yapınca: .. süre vardır yerine, yapılsın sistem onaylasın.
- Arabayı hurda çıkarma yerine gidip : /mekanik yazınca, ... zaman sonra çıkartabilirsiniz gibi.
Sistem gelirse bence daha iyi olur.
Bu sistem, durmadan milletin aracı hurdaya çıkmasın, madur olmasınlar diye yapıldı heralde. Dediğim sistem gelirse, kişiler maddi açıdan yine madur olmayacaklar. Mekanikler de mesleği gereği, kilitkir ve duzkontak yapabilecek istediği zaman.