Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vergiler ve Benzin fiyatları

Başlatan Raenox, 11 Şubat 2018, 14:24:57
Okunma sayısı 969 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shady

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:52
Toplam oynama: 68 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Vergiler ve Benzin fiyatları
« Yanıtla #10 : 18 Şubat 2018, 13:09:38 »
4 dakikada 980 dolar kasma gibi bir imkanınız var. Ha eğer onu yapamam diyorsanız gidin ticaretle uğraşın veya IC olarak karakterinizin hayatını sürdürmesi için yaptığı meslek neyse, Idle'da benzin bile satsanız her türlü rahat bir ekonomik düzen kurarsınız.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 20 Şubat 2018, 21:39:12 »
Vergilerin gözden geçirilmesini düşünüyorum, oyuna girmesekte vergiler birikiyor çoğu kişide bu durumdan rahatsız, herkes bu kadar fazla vergi ödemekten rahatsızken güncellemeyle nos vergisi de çıkmış olması hiç yerinde olmadığını düşünüyorum, umarım dikkate alınır.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2018, 23:21:57 »
Infernus vergisi haftada 10 15 k gibi bir şey olması lazım (Emin değilim), ki sunucu ekonomisine bakıldığında çorba parası olarak görülüyor 3-4 k
Vergilerin durumu bence gayet iyi.

Km durumuna gelirsek 2. El piyasasını yani galeri rollerini destekleyen bir sistem hemde geri kafalı insanlar biraz olsun azalacaktır şöyle bir geri kafalılık olayı 50.000$'a satılan grottide ( 0 Km )  adam kullanip 10.000 km yapıp 47.000$ veya 50.000$ isteyecek tekrardan bu olayı kaldıran bir sistem.

Benzin fiyatina gelicek olursak amerikada kimse 10 dakikada 500 veya 950$ kazanmıyor :)

-1

Haftada 10-15k demişsin; tamam emin değilsin ama uçmuşsun biraz :) Günlük 500$ vergisi olması lazım eğer değiştirilmediyse. Sade bir infernus günde 500$'dan haftada 3500$ ediyor. Eğer nos takıp bir de zırhlatırsan vereceğin para ortalama 2.5 katına falan çıkıyor. Onların vergilerini hatırlamıyorum ama haftalık 10.000$'a denk gelebilir tam emin değilim. Vergiler aslında gayet güzel düzenlenmiş biçimde, ufak bir araba için günlük 100$, en pahalısı olan infernus için de günlük 500$ ödüyorsunuz. Bu aralıkta değişiyor vergi fiyatları. Nos ve zırh vergisinin yüksek olmasının sebebi insanların biraz daha realistik olup her arabaya nos ve zırh takmasını engellemek için. He takıyorsa da biraz zorlanacak tabii.

Çevrimdışı Brancos9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Aralık 2019, 13:40
Toplam oynama: 5 gün, 19 saat
« Yanıtla #13 : 21 Şubat 2018, 05:51:16 »
Taşımacılığı Flatbed ile yapıyorum daha hızlı ama 4 gidişten sonra 500-700 arası benzine veriyorum buda 1 gidişi harcıyor taşımacılığı sadece örnek gösterdim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 21 Şubat 2018, 07:05:45 »
Haftasonu girenler için sıkıntı olduğunu düşünüyorum vergilerin. Offline ken verginin artmamasını talep ediyorum

Çevrimdışı SWAT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ağustos 2023, 17:51
Toplam oynama: 251 gün, 13 saat
Eivor Bayek Lv.30
Son giriş: 13 Şubat 2023, 18:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 22 Şubat 2018, 01:27:41 »
katiliyorum vergiler cok yuksek

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 22 Şubat 2018, 03:34:56 »
Vergiler yüksek değil , aracının fiyatı yüksek ise verginde yüksek olur.Normal bi'şey bu.

Çevrimdışı Gölge

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2022, 23:25
Toplam oynama: 64 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 23 Şubat 2018, 21:48:23 »
Araç vergileri şuanda yerinde, bir sorun yok. Sizin kendi isteğiniz ile eklediğiniz NOS, zırh, diğer modifiye eklentilerinden ek vergi alınması normal bir durum. Eğer bir araba alıyorsanız ekonomik durumunuzun iyi olması da gerekiyor. Araç aldığınızda masraflarının altında kalkmayı göz önünde bulundurmalısınız. Benzin fiyatlarında zamanla oynama olacaktır.
Sadece hafta sonu oyuna giren kişiler için oyunda aktif olmadığımızda sürekli olarak vergi gelmesi kaldırılabilir. Listeye alındı, KK+